-
asi trochu divne ale ja potrebujem odnekal stahnut Angličtinu lebo to mam v ruštine
-
..at si cestinu rtci nekam...hru uz sem prosel...:/...cekal sem na cestinu mesic :(
-
Jetpack boots? Tony Stark koupil Visceral Games *4*
-
na konci rekne "oh shit" coz je velka zmena oproti 1-nicce kde necekl ani slovo i kdyz vsichni se s nim bavili a delal ze je asi neslysi ci co :D
-
Tohle bude nehoráznej masakr,jednoznačně kupuju.Jen škoda tý češtiny.
-
-
Jak to myslíš škoda češtiny? Tobě vadí že tam bude nebo že tam nebude? Čeština tam určitě bude(texty jenom) a přepokládám že to bude jak u jedničky, kde si na začátku budeš moct vybrat jazyk a angličtina je taky v možnostech, tedy nevidím tvůj problém.
-
-
DS2 vychazi bez cestiny.
-
-
Jo teď na to koukám, jsem se spletl, sorry za dezinformaci. Čekám totiž na Crysis 2 a Dead Space 2 a prohodil jsem si v hlavě která tu lokalizaci má. Každopádně, dneska by už každý kdo má 18let a více měl rozumět angličtině.
-
-
-
-
Jedním slovem WAUUU...opravdu se i těším *5*
-
Hned jak vyjde amaterska cestina tak si to poridim, mozna to tou dobou bude stat i o nejake to kilinko mene. *5*
-
-
a nebo se do té doby nauč anglicky! mně osobně hrání her v angličtině už od druhé půlky 90. let pomohlo opravdu hodně... hlavně u RPG her!
-
-
mam předobědnanou sběratelku na pc tak sem zbědavej. vypadá to zase na hutnou atmosféru.
-
neskutečně mě vadí, jak každá prezentačka je hraná na konzoli týpkem, který to evidentně vůbec neumí. buď ať k tomu sedne někdo, kdo s gamepadem umí, nebo ať předváděj na PC s myší. to, jak zbrkle střílej vedle mě fakt s**e *1* *1* osobně mě to vůbec nevoní. hrál jsem na PC singularity s logitech chillstream, a rapidně mi to kazilo dojem ze hry. nepřesnost prostě brzdila ve hře, často jsem chcípal (zvlášť při scéně v podzemí, kde na vás vyskočí desítky takových těch malých zmetků). prostě raději PC, kde je citlivost zaručena kvalitním myšidlem. střílečky a konzole = nemá řešení (snad jen kromě killzone a uncharted *1*). každopádně na DS2 se těšim jak svině. jedničku jsem nedohrál kvůli již zmíněnému stereotypu, nicméně atmoška byla super. tak uvidíme co nám přinese druhý díl mrtvého vesmíru
-
-
Kupodivu se na konzolích dají hrat i čistokrevná fps, já třeba hraju bioshock 2 a nijak mě to neomezuje (samozřejmě to není hned, je to o zvyku). Co se týče těch předváděček tak s tebou souhlasím, je jedno o jakou hru jde ale když to někdo předvádí, tak vždycky hraje jako strašný střevo od zaklínače až po zmíněný dead space. *1*
-
-
přesně. nemaj u toho tolik kecat a maj raději hrát *1* stejně mě nezajímá co "izák" musí nebo nemusí udělat, to mě zajímá až v samotný hře *5*
-
-
Nevím teda jestli zrovna ten co to hrál to aji komentoval, ale zkoušel jsi někdy hrát jakoukoliv focus hru a při tom mluvit normálně (mluva typu "bacha vole" tam nepatří). já to teda zkoušel moc mi to nešlo, je to docela těžký. jediný kde se da dobře kecat je u wowka :D ne že bych ho hrál, sekl jsem s ním ještě než ho začali prznit datadisky *1*
-
-
-
-
Vypadá to na minimum změn oproti prvnímu dílu, což je jedině dobře. Tam se budu cítit jako doma *4*
-
-
No tak to nechci vidět jak to vypadá u tebe doma :D
-