Na Zapovězený západ bez omezení. Horizon Forbidden West vyjde brzy i na PC
-
asi nejhorší hra, kterou nikdy nedohraji. Tohle i zadarmo bylo drahé v tom Sony passu,
-
-
Mě to přijde jako takovej mainstream, jednička mě taky moc nechytla. Jako dohrál jsem to protože sem zrovna neměl co hrát ale celkem mě to zklamalo na to jaký to tady dostávalo hodnocení a chválu.
-
Parádní hra. Stejně jako první díl.
-
-
Já ti nevím. Jednička mi přišla lepší. Tady už byl příběh dost nadstavovaná kaše. (a když se nad tím fakt zamyslíš, tak celej násilně vystavěnej na tom, že to co by šlo vyřešit jedním rozumným rozhovorem, tak se řešilo extra kmplikovaně, protože někdo raději střílel, než mluvil). A bylo to takové to nudné "najdi x předmětů aby jsi spustil finální misi" a mimo to se tam vlastně nic moc nového neodhalilo (oproti jedničce, která příběhem dokázala táhnout)
-
Tak i největší brak má své kupce.
-
-
Tak ono se to dá říct i naopak:
I to nejlepší dílo na světě si najde pár lidí, kterým se to nelíbí.
-
-
-
Tak to zase nepřeháněj. Horších her by se našlo hodně. Skutečné herní dno je mnohem mnohem hlouběji.
Napadá mě třeba legendární Big Rigs: Over The Road Racing. To bylo až tak špatné, že se z toho stal internetový MEME hit. Např. Big Rigs Commercial
Nebo třeba nejhorší mlátička v historii: Catfight.
A nebo ještě Ride To Hell: Retribution. Ta hra byla tak špatná, že třeba hlasy postav zněly tak, jako kdyby to nahrával někdo doma v koupelně. 😂
-
-
neznám, v poslední době si nevzpomenu na nic hošího sry. Zlatej Assassin.
-
-
A v tom je ta sranda. Pro mě zrovna assassin žádnej etalon není. Nudná hra. Každej to má holt jinak. Zlatej horizon :-)
-
-
kde píši, že Assasin je etalon? jen Horizon tu šílenou formuli nastaveno AC dokázal zhoršit.
-
-
To je slovní obrat. Psals že "zlatej assassin". Tak píšu, že pro mě to zrovna žádnej etalon není -> tj. nepovažuji ho za dobrou hru a už vůbec ne jako Horizon. Zkoušel jsem řadu AC dílů a prostě to nešlo. Horizony mám dohraný oba a super. Je to samozřejmě můj názor a moje zkušenost. A to tom to je. Snad je to už jasnější. Díky
-
-
-
-
-
-
Hral jsem to s kamosem na PS5 a nevim, po 15 nahranych hodinach to byla uz desna nuda podle me....
-
-
Hrát Horizon ve dvou, nedivím se. :D
-
-
Super! Zero Dawn byla úplně parádní hra!
-
Nějaký odhad, kdy to můžeme čekat? Začátkem příštího roku? Léto? Za rok?
-
-
Jo, odhad je, že to vyjde: brzy ™ (soon ™)
-
-
Dufam, ze pribeh bude znova silnou strankou, prvy horizon ho mal vynikajuci. (recenzie som schvalne necital)
-
-
Je, ale už to nemá takový ten wow efekt, kdy prozkoumáváš nový, dosud neviděný svět. Až na tenhle jeden aspekt je ta hra ale ve všem ostatním dál oproti H:ZD a celkově taková dotaženější.
-
-
Po 15ti hodinách sem to přestal hrát a přemlouvám se abych to hrál dál
-
-
V čem je problém? Hráls a dohráls jedničku? Kde je rozdíl?
-
-
Už je jednička na PC bez bugů - hratelná? Při vydání to prý byla
dost bída.
-
-
Hrál jsem pc verzi rok po vydání a už to bylo v pořádku.
-
Ta hra pri vydaní nemala jediný bug.
-
-
Jo, totálně. Vůbec žádné bugy při vydání Horizon Zero Dawn. A proto vůbec žádná herní média nepsala o těch problémem, co lidi měli.
/sarcasm
Např: https://www.rockpapershotgun.com/horizon-zero-dawn-pc-bugs-crashes-patch
-
-
Za seba som to myslel. Prešiel som to na 100 percent a new game + a nič.
-
-
Aha, takže když tu pc verzi hrál Adam na streamu tak jsme všichni zřejmě měli davovou halucinaci?
-
jj, ve hre jsem zadnej problem nezaznamenal
jen to melo nakej problem s pameti, ze to obcas spadlo
-
-
Jo, naprosto.
-
-
Achjo a Ghost of Tsushima pořád v nedohlednu. :(
-
-
I tu také vyhlížím
-
-
Jupí. A tentokrát i s češtinou 😍
-
-
Mam teda dohrane uz 2x, ale asi si to na PC dam taky. Prece jenom to bude jeste lepsi zazitek.
-
-
Já trochu kacířsky musím přiznat, že jsem kvůli této hře (hlavně) ps5 koupil a hru asi po 10 hodinách vzdal. Na gamepad jsem už asi starej no. Jedničku se slovenčinou mám odehranou a na dvojku na pc se moc těším.
-
-
Muzes zkusit i experimentovat, Horizon 2 podporuje mireni gyroskopem, neni to pro kazdeho a trosku to ubira na pohodli, protoze uz nemuzes gamepad mit na stehnech, ale jestli se s tim naucis, tak to pro tyhlety hry z pohledu treti osoby leckdy pusobi i vice prirozene nez m+kb.
-
Ten gamepad je věc zvyku. Stejně tak by konzolisti, co mají nahráno tisícovky hodin na gamepadu, mohli tvrdit, že naučit se ovládání myši a klávesnici je těžké.
Dej tomu ještě pár hodin a nakonec si zvykneš.
-
-
Hele já hrál Dark Souls 1, 2 i 3 na klávesnici a myši a taky jsem si "zvykl", ale pak jsem koupil ovladač, skočil znovu do jedničky a bylo to nebe a dudy. Mnohem, mnohem lepší zážitek.
Naopak jsem chvíli hrál ten nový Dead Space remake na ovladači a pak jsem zkusil myš a je to podstatně lepší. Prostě tam, kde potřebuješ precizní míření, je myš jednoznačně lepší, i když samozřejmě i ovladačem to jakž takž jde.
-
-
Jo, tak jasně. Záleží na hře a jak je optimalizované ovládání.
Kompetitivní FPS střílečku nebo strategii nechceš hrát na gamepadu. A stejně tak nějaká Hack & Slash rubačka či sportovní hra jako NHL bude lepší na gamepadu.
Ale zrovna ten Horizon je taková hra, kde to je celkem jedno na čem hraješ. Záleží na zvyku.
-
-
Asi jo, ale taky nemám úplně nejlepší zkušenost. Normálně používám ovladač na 2D plošinkovky a soulsovky a tam je super. Po koupi Steam Decku jsem se začal učit na ovladači i hry, kde se musí mířit. Po necelém roce se mi pořád míří líp pravým touchpadem než páčkou (ještě, že tam je) a když mám možnost, tak stejně nejradši připojím klávesnici a myš. Možná už jsem na přeučování moc starý.
-
-
Člověk není nikdy moc starý. Je to celé jenom o vůli se učit nové věci.
-
-
-
-
V čem jako.
-
-
Vizuál.
-
-
Jsem teda upřímně zvědav, jak bude ta hra škálovat směrem nahoru. Na PS5 vypadá za mě naprosto úchvatně a budu překvapen, jestli jí budou na PC ještě nějak vylepšovat mimo to, že samozřejmě poběží třeba v nativním 4k.
-
-
Za sebe vidím hlavní plus vidím ve vyšším snímkováním, což je třeba na střelbu z luku ve frenetickém akci zcela zásadní.
Dohlednost byla taky na jiné úrovni, včetně různých mlh a oparů. Lepší textury s vyšším rozlišení už jsou jen taková třešnička na chutném dortu.
-
-
-
-
-