Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • APB to je past na hráče. Po této zkušenosti si už jen tak nebudu kupovat originální hry. Navíc postoj EA kdy dal některým hráčům náhradu a předobjednatelům ne je také docela výsměch. Takže hráče mohou okrádat jen tak bez mrknutí oka? Ať jdou do háje budu už kupovat jen osvědčené hry. Jsou to normální zloději ale já srovnám score to si můžou být jistí.
  • snad to zas nahodi, planoval sem se k tomu vratit az pridaji nakz end game obsah...popravde pokud mate lidi a sestavite si group 4 lidi tak je to jedna z nejlepsich her, jedinz problem pak byl ze po namaxovani kontaktu to moc netahlo dal. Navic se nedalo dostat ani k nejlepsim zbranim ke konci betatestu (nevim jak to fungovalo v ostre verzi protoze me odradily mesicni poplatky)....takze pokud to rozjedou asi to bude muset byt F2P s mikrotransakcema ...coz je skoda, vetsina lidi co o tom slysela prvne cekali ze to bude stejny jak GW .... ale pokud ste chteli hrat solo tak tahle hra nebyla pro vas, protoze ste v misich vetsinou skoncili 1vs1 ...a to byla strasna nuda, bez pratel to neni ono
  • no nevim nevim... APB uz neni verohodna znacka. Pochybuju, ze nalakaji stare hrace, kteri byli ze dne na den oskubani (prakticky bez nahrady, az na par vydupanych singlu od EA) a nove jadro komunity si tezko jen tak znovu vytvori. To by byl pro Epic docela riskantni tah a spis to vypada na to, ze chteji jen APB vyrabovat o dobre featury (jako tvorba postavy atp.) a zbytek sesrotovat.
  • Kaslat na APB, kto chce konecne Hellgate London (Ressurection) pre EU? *4* Neviete o tom nieco? Malo to byt myslim tento rok.
  • hrál sem během (closed) betestu a celou dobu bylo vidět že hra extrémně trpí když je malý počet hráčů ... nefungoval pak pořádně matchmaking a extrémně často se stávalo že člověk dělal mise buď 1:1 (na což mise totálně nebyly stavěný) nebo dokonce bez jakékoliv opozice (což bylo asi stejně zábavný jako sledovat trávu růst). bylo jasný že hra potřebuje velký množství hráčů na to aby byla jakžtakž zábavná ... a bohužel se hře během betatestu podařilo přesvědčit většinu betatesterů že nemá cenu kupovat hru dokud se neuvidí jak se jí bude dařit (no, nedaří). sice to nebyla špatná hra, ale kromě customizace postavy a podobných blbinek prostě nenabízí nic co by jiný hry nenabízely taky a líp. jediná naděje kterou APB má je že to rozjedou jako free2play a začnou hráče dojit mikrotransakcema (což je sice hnus prašivej, ale jediná reálná šance jak může hra přežít) za kdejakou blbinu
    • Pete.palis
      plně souhlasim....pořádný kousek zábavy si tímto pak vynahradim (i když ne s RPG prvky jako to bylo u APB, ale zadarmo.) u GTA4:Episode From Liberty City....až teda konečně zprovozní Windows Live u nás:)
  • Pete.palis
    No já si hru koupil a spálil jsem se.....ne že by to nebyla zábava, ale 250kč měsíčně mě taky naštvalo, že jsem se to nedozvěděl před koupí:)...no a do toho zrušení servrů...Bingo!!
    • ??? A který MMO se neplatí? Ať už formou měsíčních poplatků. Nebo (tím nejhorším co kdy kdo vymyslel) microtransakcemi?
      • Guild wars?...kupis si origo a mastis free...pokial viem...normalne to nehram

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit