Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No mne děsí ty DLC. Dalo se to čekat. Ovšem byla uvedena novinka o tom, že žádné placené dlc nebudou. Mám předobjednáno, ale asi změním názor. Přeplatit thu ještě jednou. Bohužel bez dalších map si prostě plnohodnotně nezahrajete a nepobavíte se. Nákup je nutný. Zajímalo by mne zda hru zakoupíte, a jaký je Váš názor.
    • Veskoslav
      Pokud to bude jako systém DLC u ME3, kdy mapy, nové zbraně, postavy a nepřátelé byly zdarma, tak bych byl spokojený:) Rušit zatím neruším, stále mám ale více jak týden na rozmyšlení.
  • Jo když vás baví CoD tak máte na výběr desítky podobných her, když ne tak jste v hájí a nemáte co hrát..
    • Insugerency? ARMA? Red Orchestra? Existuje tolik válečných FPS s důrazem na realističnost...
      • a nejaké kvalitní?
  • XorxoxTalarius
    Na Titanfallu mne stve hlavne jedna vec ... a tou je nelogicnost. Zatimco Titani do sebe mydli hlava nehlava (a chvili to trva nez jeden vyhraje), tak pesacek je vyzbrojen raketou kterou znici Titana na dve rany. Navic kdyz se zamyslim nad tim kolik takovej jeden Titan musi stat, tak posilat je na bitevni pole (a jeste ke vsemu do mesta!) jak na bezicim pasu mi prijde hodne divne. Jiste je to hra, ale ja se pres tenhle absolutne nelogickej a nerealnej prvek vedeni valky nemuzu prenest.
    Navic Titan ktery ma byt budoucnost valceni nema zadne termo, pripadne neco co by mne pomohlo detekovat nepritele. Coz je taky strasna hloupost. Jelikoz kdyz se pinclik dobre schova, tak ja muzu tak maximalne odhadovat kde je zalezlej a doufat ze utecu driv nez mne uplne zameri a znici.
    A to uz nemluvim o tom ze jsou strasne nemotorni a nemaji funkce jako skok, cover a podobne ... navic do hry tezko pujdou mody ktere by to zlepsili.
    Takze bych si troufl tvrdit ze kdyby to udelali vic jako "Full Metal Panic" tak by to bylo stokrat zazivnejsi, takhle mi to prijde spis jako COD kde misto psa dostanete vetsi bojovej oblek.
    • Kdyz to clovek srovna se soucasnosti, kdy i moderni tank dokaze pesak vyradit dobre mirenou strelou, tak mi tohle zase az tak nelogicke a nerealne neprijde.
      Navic jak ti nade mnou zminili, raketomet titanu neubere pulku zivota.
      • XorxoxTalarius
        Vyradit tank jednou strelou neni zrovna nic jednoducheho (nepocitam znicit pasy) a proto se hlavne v huste zastavene oblasti tanky pouzivaji jako podpora, nikoliv jako hlavni prvek
      • Nemluve o tom, ze je to hra a tudiz je zde prvorady vybalancovany gameplay.
    • Veskoslav
      No základní raketomet vezme Titánovi tak 1/4-/5 života, nic co by mu uškodilo. Navíc pokud rychle neutečeš, tak je stejně z Tebe mastný flek.
      • XorxoxTalarius
        To taky neni pravda, prece jenom se staci dostat na strechu bodovy a krasne splynes s pozadim
    • Nemoho si pomoci, ale hrál jsi betu? Protože základní raketoment Titánovi opravdu neubere polovinu života, naopak budeš šťastný za alespoň ten zlomeček.
      • XorxoxTalarius
        Hral, na dve rany neni problem titana znicit, prvni zrusi stit, druha jeho, navic vsichni titani jsou v boji a tak dostavaji dalsi poskozeni
        • Veskoslav
          Pokud by jsi stál sám proti Titánovi a měl raketomet, nezničíš ho. Ano v zápalu boje stačí dvě tvoje rakety, ale do toho musíš započítat právě poškození od jiných lidí. Štíty navíc nesundáš pouze jednou raketou, když to neumí ani Titán proti Titánovi.
          • XorxoxTalarius
            Mne se to stalo celkem casto, jednou ranou mi sokolik znicil stit a druhou mne dorazil, najit se nedal, jelikoz to bylo v te "dzungli" a vubec nebylo videt odkud strili
      • Ked ho das zhora a ma dole stity (tj. bojuje s inym titanom napriklad), das mu dole takmer polovicu.. Ale je to specificka situacia, len som na to chcel poukazat.. Hra vypada vybalancovana..
  • Hral som betu a bola zábavná.. No čo, pidi-hejterkovia si nejaký dôvod na hejt vždy nájdu :)
  • Možná to bude tak akorát ke stažení a vyzkoušení si co a jak :)
    Dnes je riziko nákupu her dost vysoké, ty hry fakt nemají kvality těch peněz, které za to chtěj :)
  • conflig
    Já sem byl na tu hru docela zvědaví.. no po dvou mapách mně to přestalo bavit..
  • Vtipné jak v jiných diskuzích zde na Tiscali lidi často kritizují jedince co nemají k dané hře co říct, a lezou do diskuze pózovat, a přitom pod každým článkem o Titanfallu je jich takových 8 z 10..
    bla bla bla ... Call of Duty... bla bla ... nic pro pašáka mého kalibru ... bla bla bla ....Call of Duty....
    Pro ty ostatní co sem nahlédnou s naivní představou, že se něco nového dozví doporučuji :
    http://www.youtube.com/watch?v=Fv9uuQ3T69E
    pohled na hru od TotalBiscuit, člověka co pracuje s fakty.
    • eStar
      Ale ono to skutečně je Call of Duty, jediný rozdíl je že tady jsou navíc mechové místo klasického killstreaku.
      • Picovina, gameplay je diametralne jinej nez u cod.
        • eStar
          Nesouhlasím, gameplay je právě to co mi přišlo naprosto stejné jako v CoD.
    • Pokud rád pracuješ s fakty, tak se na něco zeptám.

Když do někoho budu střílet, začne skákat jak králík abych ho netrefil, nebo si to tuto demenci z CoD nepřevzalo?
      • Dokud bude ovladani postavy bunny hopping umoznovat (coz maji plne v rukou tvurci her) tak se vždy najdou hraci kteří ho budou provozovat. Ovšem spojovat s timto nesvarem jen CoD je holy nesmysl, videl jsem ho všech FPS MP které sem kdy hral. *6*
      • Nemusíš být veterán z nějakého zálivu abys pochopil, že reálný boj a to co je ve videohrách je něco naprosto jiného, a že drtivá většina vývojářů se o tu realističnost ani nepokouší, protože hra má především bavit, ne být dokument.
        Zamýšlet se nad realistickým pohybem vojáků ve hře s mechy a jetpacky je snad vtip...
        • proč by melo být implementování reálné fyziky do sci fi hry, nebo i do klasicke strilečky vtip a proč by to melo udelat z hry dokument?
          • Nejde JEN o fyziku, je to jen jedna z mnoha sočástí her která neodpovídá realitě, a nikdo se o to ani nesnaží, protože jde o hratelnost a zábavu ne o to DOKUMENTOVAT realitu.
            Které hry podle tebe mají naprosto reálnou fyziku ?
            A co se týče toho hopsání, toho se podle mě pouhou změnou fyz. modelu nezbavíš, je to prostě téměř vždy efektivní, a zakázat to úplně je nesmysl, přikováš tím charakter k zemi, a pak dochází k tomu že ti ve hře brání v průchodu ulice napříč postavené osobní auto, a pár krabic, což mi taky moc reálné nepříjde. Řešení nemusí být nutně přes fyz. model, kolikrát stačí třeba stamina bar :)
  • Docela zklamání. Ničím mě to nezaujalo.

Co taky čekat od lidí, kteří zk*rvili herní průmysl...
    • "Člověk" s mozkem velikosti angreštu by se měl se zklamáním naučit žít.
  • Teda at se divam jak se divam, tak niceho nadupaneho jsem si tam nevsiml. Proste dalsi tuctova FPS. Betu jsem nehral, ale pokud me tento trailer mel navnadit, tak se mu to fakt nepovedlo.
    • tak zrovna tuctová fps to není, je to mix moba (farmení "minionů", 6v6) a fps.. škoda že všichni od respawnu čekali nový cod který srazí na kolena ty sr*čky od activision
  • cekal jsem na launch trailer a doufal jsem, ze uvidime vice kontentu nez co nam predstavili na E3... stale ho nevidim.. to IP me zatim prijde dost ploche.. asi si setri dalsi napady do dalsich rocniku nebo nevim... zatim nejlepsi co jsem kolem teto hry videl a co me zaujalo je jeji sberatelska edice.. ehm ale hra jako takova.. loading mwo
    • Vidím, že ruka klikacího boha zde dopadla nemilosrdně a tvrdě *1*
    • Jojo, MWO se aspoň musí přemýšlet
    • Veskoslav
      Sis mohl zahrát betu a udělat si o hře sám obrázek. Navíc si troufám tvrdit, že videa ukazují vždy to nejlepší ze hry, ale neukáží hru jako celek.
      • z ceho usuzujes, ze jsem ji nehral? navic komentuju ten trailer... njn games.cz *7*
        • Veskoslav
          Z toho, co jsi napsal to ale vypadalo, že jsi to nehrál.
          • ok lepsi bude Veskoslav alias vsudebyl *7*
            • Veskoslav
              Klidně, když neumíš přiznat chybu, tak si to klidně piš....Prostě si to napsal nešťastně nic víc...Nemusíš se hned urážet jak malé děcko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit