Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • harogrind
    V karte hry chybi platforma PC !!
  • Oskusal som tu hru....je to obycajna prachsprosta bojovka..robia z toho nieco ako epicky pribeh na ceste za spomienkami pricom to je len DMC v Neo-parizi
  • Ved to je len blikanie ala brainwashing.
    Neda sa na to pozerat.
  • Zatím to vypadá jako další mlátička kombinovaná se šplháním a skákáním. Tak nic no *9*
    • Horst_Fuchs
      Hmmm, no odehrál jsem tak dvě hodiny, a zatím bych řekl jen průměr, ale uvidíme co bude dál. Dost mi vadí malý FOV, souboje s více nepřáteli jsou díky tomu silně nepřehledný. Nicméně po vizuální stránce je to opravdu paráda.
  • Hra mě nijak zvlášť neoslovila (samozřejmě jsem ji vůbec nehrál, myslím svou reklamní kampaní), ale myslím, že Nilith by mohla být po dlouhé době ženská hrdinka, jejíž charakter dává smysl a má vnitřní konzistenci, což už tady dlouho nebylo. Na téhle úrovni by to mohlo být fajn .)
    • ,,Nilith by mohla být po dlouhé době ženská hrdinka, jejíž charakter dává smysl a má vnitřní konzistenci,,

pripomieniem ze len tento rok si mal elisabeth z bioshock infinite, tomb raider 2013. tak isto walking dead a clementine za minuly rok
  • No, GameSpot tomu dal 70 -- prý úžasný svět a skvělá hrdinka, která přiroste k srdci, ale jinak víceméně lehčí nadprůměr. *9* Asi počkám, až trochu sleze cena.
  • promitac
    v 19 sekunde pocujem hlas Liary Tsoni
    v 30 sekunde pocujem Knock Knock z Hotline Miami

http://i.imgur.com/RnbGiXs.gif

Ale ked to veznem oklukou, ze ked v traileri to vomne vyvolava spomienky, tak asi to bude dobra hra o spomienkach... *8*
    • Ad "hlas Liary T'Soni" -- to neva, ne? V Bioshock:Infinite jsi pořád mohl slyšet hlas Jennifer Hale, která tam propůjčila hlas Rosalind Lutece a mimo toho i třeba kompletně nadabovala Jane Shepard v celé sérii Mass Effect.
  • hral jsem demo priznavam a plnou si asi nekoupim. pretaceni vzpominek a hledani chyb je nad moje sily. napad perfektni, realizace katastrofalni, kdo neveri at to zkusi :) nicmene po pribehove strance to muze trhnou kde co...
  • proc je ten nuz na screenu vetsi nez jejich hlavy? to bude kolosalni mrdkovina...
    • Proč je tvůj mozek menší než hlen z mýho nosu, ty budeš kolosální mr...
      • tak diky za vysvetleni tý grafiky... :)
  • nemelo to vyjit i na PC?
    • a taky že vyjde
      • ufff, uz jsem se lek, zved jsi mi naladu :D koukal jsem totiz na profil hry na games a PC jsem tam uz necet
        • jj, v kartě hry to nemaji napsane, nevim proč. Ale na PC to vyjde, tak se neni čeho bat *15* minimalně zajimavě tahle hra určitě vypada
          • prave ze vypada zajimave, videl jsem i gameplay a libilo se mi to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit