Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shania
    WoW Token Releases April 7 in the US - $20 or 30k Gold

    30k goldu je velmi dobra cena. Na to si vydělá každý kdo ma aspoň 1x L3 Garrison.
    • Trollíš... 30K goldů a dobrá cena? Ses zbláznil? *1*
    • 30k goldu je asi tak 3x vic, nez kolik te bude stat mesicni sub v $ a radove vic, nez kolik vydela 99,99% hracu i za 1/2 roku, natoz za mesic. A aby ses k tomu vubec dostal, budes muset i toho travit den co den.
      • Melete blbosti...30k je velice pristupna cena... Staci dve-tri trash farmy v BRF a mate vydelano-boe itemy od 10 do 20k na aukci i ted kdyz cena klesa takze otazka nekolika hodin... A jen za mise a z boxu v salvage delam mesicne kolem 10k( a to musim mit zatracenou smulu,ze nepadaj zadne prodejne itemy)...
  • a čím budou platit pvp hráči? jinak do wowka zpatky už ani zadara, jedine že by z toho spravili opet hc zaležitost ale to u blizzardu nehrozí
    • Vsak jako PVP bys mel mit jeste vic G protoze neplatis opravy.
    • Tohle muze napsat akorat naprosty noob neznal veci, milej zlatej WoW na Mythic obtiznost je daleko tezsi nez kdykoli predtim a principy mechanik potrebuji poradnou souhru hracu, takze tady nemel nesmysly zkus si to zahrat a prestan tady trolit.
      • tam je krome hc raidu dalsí obtížnost mythic? lol vzdyt presne o tomhle mluvím, snaží se to udelat prístupne pro všechny proto je tam milion obtižností, a ne aby byla težka obtižnost standard. pak je tam taky milion druhu gearu, ružovy fialovy zeleny modry fialovy normalni fialovy hc, fialovy mythic lol
        proste už je to jeden velky cirkus.
        • Jejich strategie je v tomhle brilantni, miri na vsechny hrace. Nechapu tvoje argumenty. Casualove si zde najdou sve, ale taky lidi co u toho sedi 12 hodin denne... Jednou obtiznosti neukojis ani HC hrace ani Casualy . Moc lehke pro HC hrace, moc tezke pro casualy.
          • když delas kompromisy a snažiš se zavdecit vsem vzdycky z toho vznikne "ani ryba ani rak" proste takova hra bez vlastni identity. težko se to vysvetluje ale proste tohle jsem z wowka citil
            • Tezko se vysvetluje tvoje snaha a plemcani casem lozit do diskuzi, ktery te nezajimaji a kde jsi a priori dosel k zaveru, ze je to kravina.
    • Tak to by sis mel zkusit mythic raidovani a poznat prave HC WoW.
  • Rad bych tu videl clanek o otevreni mezinárodního free serveru Kronos, ktery je na velmi vysoke urovni. Jakozto clovek co hral WoW několik let na ofic. i free serverech je to pro me největší novinka tohoto roku. Samozrejme se jedna jeste o stare dobre wowko (VANILLU). *3*
    • Krescz
      po 11 letech jsou konecne free servery na vysoke urovni? *15* grat.
      • pockat ale jen te verze wowka co bylo pred 11 lety *15*
        • Coz je mozna lepsi nez kdyby tam byla ta aktualni.
    • Reklama na Twinstar? Už ti někdo řekl že neoficiální servery jsou zlodějina a to že Twinstar prodává ingame itemy, tak je porušušení zákona? Já osobně bych reklamu na free servery na Games.cz netoleroval.
      • Neskutecne tim blizzard okradaji. Chudaci programatori uz umiraji hlady.
        Btw, kety zakon porusujes kdyz prodavas ingame itemy? To by pak Blizzard se svou aukci byl docela velkej kriminalnik.
        Myslim ze bys mel byt min butthurt, ze nekteri lidi radsi hrajou oldchool freecka. Ne kazdyho bavi hrat dalsi a dalsi datace co jsou cim dal horsi.
        • Ehm celá značka World of Warcraft je výrobkem Blizzardu. Už to že ji někdo na vlastním serveru zkopíruje, upravuje databázi a zpřístupňuje zdarma je krádež. A ještě když prodává za peníze ingame itemy které jsou scriptem a kódem někoho jiného, a jsou jen zkopírovány - ano, to je krádež jak vyšitá. Blizzard se svou aukcí může prodávat co chce, když je vlastníkem práv, scriptů a celé herní mechaniky. V ČR jde o zákon č. 121/2000 Sb., zákon o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským. Jde o právní úpravu vlastnictví díla, a o duševním vlastnictví, přesně máš vypsáno čím je zákon porušený. Co je daleko nejhorší, tím že prodává cizí script, jde jasně a bez pochybností vyčíslit škody způsobené prodejem cizího díla.

          A co se týče freeček, tak neznám jediné pořádné. Neznám jediné které má kvality ofiku. Neofiky nezatracuju, ale jsem zastáncem názoru, že pokud nemám na Mercedes, tak jdu do práce a vydělám si na něj. Neofik znamená "nemám na Mercedes, tak ukradnu nějaký na ulici a budu si v něm jezdit". Co na tom že ho vlastní někdo jiný.
          • Nemel blaboly hosiku. Freecka prevazne behaji na opensource SW, o veskerou "hru" se stara klient, kterej je volne ke stazeni primo u blizardu. A kdybys ve svy negramotnosti trochu zagooglil, tak bys zjistil, ze existuji i rozsudky na tema vyuzivani API, coz neni nic jinyho. Taky musis prozkoumat, jak to funguje, a co kde a jak posilat. Soudy konstatovaly ve vsech pripadech, ze je to zcela vporadku.

            Debatovat by se dalo rekneme na tema Qstu (ty texty), ale tam by se pro zmenu asi dalo v prevazny vetsine konstatovat, ze rozhodne nejde o autorske dilo podlehajici ochrane (protoze to musi vykazovat jiste znaky, ktere Qst nema).

            Freecek sem osobne vyzkousel nekolik, a lecktery bylo i lepsi nez orig. Jasne, vzdycky byly potize s fungovanim nekterych veci, na druhou stranu pokud to provozovala dobra parta lidi, nebyl problem do hry dostat veci, o kterych se Bizardu ani nezda.
            • Jasně, vlastní kód... a když spustíš private server, tak ti vyskočí logo BLIZZARD na login screenu, Blizzard arty v každé načítací stránce atd. Fakt k smíchu, a nas*áno v hlavě máš tak ty. Zloděj každým coulem, hlavně najít jakoukoliv výmluvu a oponovat v diskuzi, mít svou pomyslnou pravdu. Private servery prostě nejsou legální a jsou krádež tvorby Blizzardu. Stejně tak jako pirátění jiných her, a kopírování. Jestli si to nemyslíš, tak pak máš převrácené myšlení a schvaluješ krádež.
            • Ty mas vopravdu v hlavne na.rano ze? Free servery ZADNY blizardti scripty NEPOUZIVAJI. Pouzivaji zcela VLASNI kod, ke kterymu Bliz zadny prava NEMA.

              A majitelem Acc je hrac, na to tena (a dokonce i s Bliz) uz par soudu taktez probehlo, byly to soudy kolem prodeje Acc a soud konstatoval, ze Acc je majetkem hrace a jako s takovym si snim muze nakladat dle libovule - tedy jej samozrejme i prodat. Tyka se samozrejme EU.

              Nejakej U.S. District Court nikoho nezajima, nemluve o tom, ze kdyby sis to precet, tak to Bliz vyhral proto, ze se protistrana sporu neucastnila. Takze jak rikam, vis o tom leda howno.
            • Ty meleš bláboly. Blizzard emulátory toleruje, ale rozhodně nejsou legální. A soudy co říkají? Že je vše v pořádku???
              Tak jo, 5 let starý článek jak Blizzard vysoudil 88 000 000 dolarů na majiteli private serveru.
              http://www.gamasutra.com/view/news/120740/Blizzard_Wins_88M_Judgment_Against_WoW_Private_Server_Owner.php

              Autorská ochrana se vztahuje přímo na text, na vzhled scriptu, i na výsledný model postav, na všechno co od vývojářů Blizzardu kopíruješ. Včetně mechaniky "jak to má fungovat", i když script samotný děláš svépomoci. A dokonce i když si koupíš samotnou hru, tak máš licenci pouze na používání accountu, a majitelem celého accountu je pořád Blizzard, jsi jen uživatel. Viz Eula a obchodní ujednání. A hlavní a nejhorší je to, že ty za tuhle cizí práci inkasuješ peníze, čímž ti soud dokáže vyčíslit přesnou škodu v penězích, kterou jsi podvodem získal a obohatil se na úkor jiného.
  • A kdyz sem tady pred par mesicema u datace rikal, ze je to otazka blizky budoucnosti, tak sem dostal asi 150 minusek ...

    Mimochodem, pocitam ze ceny budou pomerne "pekelny", protoze drtiva vetsina hracu bude mit na uctech tisice a tisice goldu, takze rozhodne nic na tema nahodim prvni mesic a pak uz to bude free. Spis zpusob, jak dostat do hry prave stary hrace, kterym nebude cinit potiz zaplatit par tisic goldu za mesicni token.
    • myslim, ze cena bude celkem presne odpovidat castce za realne prachy, prepoctene na castku, za kterou se prodavaji goldy
      • Coz by odpovidalo tak 10 000g. Coz je castka, kterou rozhodne nebudes mit ani po vymaxovani postavy a to ani kdyby sis cestou nekoupil vubec nic a splnil pri tom vsechny qsty ve hre.

        Hele, zcela konkretne RIFT. REX (coz je kupon ze kterej dostanes 1250 kreditu a za ty si muzes kupovat placeny veci), se aktualne prodava nekde kolem 1 800 platina (je to samo ruzny podle serveru a tak). Pokud vyuzijes toho, ze mas namaxovanou postavu (lv 65), a tudiz se v lv 60 zonach muzes pohybovat relativne bez rizika, a budes se soustredit vylozene na vydelavani (= daily Qsty), tak ses pri dennim hrani min 2-3hod tuhle castku dat do kupy za rekneme 14 dnu. Hodnota toho je cca $8-10. Na mesicni sub(kde mas nejaky bonusy) potrebujes pokud mi skleroza slouzi 2k2 => potrebujes koupit ten REX 2x => budes "makat" celej mesic jen na to, abys mel sub na dalsi mesic, a kde je treba expeni profek, ktery stoji v tyhle fazi stovky platina.

        Jenze u RIFTu ten mesicni sub prakticky nanic nepotrebujes, hrat muzes bez nej, a za kredity si kupovat spis nejaky rozsireni inventare atd.
        • ani sem nečetl všechny tvoje chujoviny, ale jen podotýkám za expení 90-100 jsem udělal asi 15 000g možná víc , každej si to přeberte sám stím co tu valí ten chuj :)
  • spis by meli informovat o tech vcerejsich vypadcich
  • Rejsek
    Hadam, ze to asi nebude pro ty, co zacnou s f2p uctem do 20 lvlu :-D I kdyz, clovek by mohl grindovat cely rok, a pak za mesic bez spanku vytahnout char na max lvl :-)
    • aby sis mohl token za goldy koupit, stačilo by farmit pár dní.. a max level vyexpíš taky za pár dní *3*
      • Rejsek
        Za par dni s f2p charem co ma cap na lvl 20 ? Z ceho to mam vyfarmit, z wool cloth? :-) Myslim to opravdu jen z pohledu uplne noveho hrace, co si jen stahne klienta a pari to f2p do lvl 20 a nechce do toho vrazit ani korunu.
        • Jako f2p hráč nemůžeš ani tradovat, ani používat aukci ne? :-)
          • Rejsek
            A jo vidis, na to jsem uplne zapomnel :-) Takze je to jen pripadne financni odlehceni pro stavajici. Blizny jsou holt lisky podsite :-)
            • Ani to ne, spis je to lakadlo pro ty, co uz hrat prestali, ale maji na ucte hromady goldu. Pokus je dostat zpet do hry. Coz se jiste castecne a na cas povede, cast z nich si pak zacaluje sub. Mno a za rok +- rok se muzem tesit na to, ze bude f2p rozsirenej, pocitam ze v dalsi fazi to bude tak, ze do hry bude free pristup bez posledniho datace.
            • Shania
              Porad si musis koupit zakladni hru a nejspis i WOD, aby jsi tolik penez vydelal.
  • Já to třeba nerad ve wow vidím .. Podle mně to je nejlepší, když tu hru hrajou jen ti co si to dovolí a ne děti, pro které je to moc .. a brečí at je to zadara, ale to by pak se o tu hru nikdo nestaral atd. Myslím si, že je to špatný krok a mají si radši držet jen poplatky a trochu to ovlivnovat sami .. můj názor ;)
    • Prosim te.... v EVE to funguje nejakou dobu taky tak bez problemu...
      • Tak já vím, že to někde může fungovat, jen nemám rád změny už v takhle jiném wow, které jsem hrával ještě před 2 lety. Jako je fajn, že kdž si nafarmím goldy tak si koupim čas .. jenže zas se na tom dá dobře vydělat .. no asi nad tim budu muset víc přemýšlet :D
    • eStar
      Děti tam hrajou už dávno, není co zkazit.
      • Telimektar
        To bohužel máš pravdu, on je rozdíl mezi představou že si to děti nemohou dovolit platit a realitou kdy to rozmazleným fakanům platí rodiče aby od nich měli aspoň na chvilku klid.
        • Presne tak. Keď som hrával WoW tak som tam stretol mnoho detí, ale aj dospelých. To, či sa za hru platí alebo nie, vôbec neznamená, že tam bude málo detí alebo naopak.
    • Ze tys nepochopil jak to funguje?
  • Nakupování herního času za zlato ve World of Warcraft o tom už jsem cetl na games.cz snad 5x raci napiste clanek až budete vědět kolik goldu ten měsíc stojí a jak to funguje ekonomicky.
  • V EVE online od roku 2008 ingame za real a nazpatek pres market...
    • A co mi stim ? si myslis že to snad vymyslelo EVE online tenhle zpusob ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit