Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda ze ste na konci nedali porovnanie s predajnostou Fallout 3.
    Z tych dalsich 3 hier na ktorych pracuju skoro na 100% bude jedna z Elder Scrolls. Je to v podstate seria ktora "urobila" Bethesdu a predsa len Skyrim uz ma par rokov za sebou. Dalsia by mohla byt nejaka predprodukcia z Falloutu kedze aj tato seria im prinasa slusny cash. Mimochodom Bethesda ale ani v 90tych rokoch nepracovala len na jednej znacke.
    Docela zaujimavo by mohla dopadnut moznost keby znovu spracovali Terminatora s tym ze by to povedzme delegovali na IDSoftware. To by mohla byt fakt pecka, aj ked uz technologicky niesu taky jedinecny a hodne ukaze Doom4 ci IDSoft este ma na to byt ikonou.
    Co je skor otazne, v suvyslosti s pripravami hier ci zmenia koncept alebo styl. Predsa len uz zacina byt dost otrepany ich pristup k hernemu designu a uz moc sa to opakuje. V zasade Fallout 4 je to iste co predchadzajuce len pridali crafting a mierny facelift grafiky. Hra sa sice predava ale je len otazka casu kedy to prestane hracov komplet bavit.
  • Mezitím by ale MĚLY tvůrci vydat nástroje pro tvorbu modifikací.

    Docela husta chybka, asi by to chtelo opravit *1*
    • Overwatch
      Ježiš, ostuda, opraveno. Díky moc :)
  • Normálně top přecházím, ale tenhle nadpis je fakt strašněj *1*
  • Aneb vydali jsme nedodělek, teď to pomalu dokončíme a ty, hráči si připrav další prachy. *1* Ani omylem, soudruzi.
  • Může mi teda někdo odpovědět prosím? Season Pass obsahuje jen Automatron, Workshop a Far Harbor? Já jen že někde na zahraničnim webu sem naspal že nechápu zdražování passu když jediný DLC který se odehrává v jinym prostředí je Far Harbor, a dostal sem kritiku že jako to neni všechno a budou další v rámci SP ale z toho co sem se tady a jinde dočetl je jasně dáno že Season Pass obsahuje 3 DLC a tohle sou ty 3.
    • DLC bude víc, než zatím bylo oznámeno.
      Podle vyjádření Howarda všechny DLC dohromady budou stát víc než 60 USD. Takže koupě Season Passu do konce února za cenu 30 USD se vyplatí každému, koho Fallout 4 baví a plánuje se ve hře ještě zdržet. Sólově koupené Far Harbor a Automatron vyjdou dráž, než nyní stojí celej Season Pass.
    • Oznamili zatim tyhle 3 a pozdeji, treba po par mesicich, ma prijit dalsi varka vice DLC najednou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit