Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Vypadá to celkem dobře, otázka ale je, jak dlouho to bude člověka bavit. Souboje budou podle mě časem stereotypní a to arkádový řízení taky nebude moc dlouho bavit. Snad tam bude něco, co člověka udrží v delším hraní. Na tuhle hru jsem se docela těšil. Uvidíme.
  • Just Cause 2 se mi líbilo a dost jsem se v něm vyblbnul.Toto je taky šílené ve všech směrech. :-D Už jen ti vychovaní gangsteři co uznávají jen 1 na 1, odlétávání auta po prasknutí pneumatiky, nehnutí ani brvou, když schytá kulku z 10cm do prsou a ... Možná na mě až moc šílené.A tu paní (crazy old b1tch) bych potkat opravdu nechtěl a ani jíst v bufetu, kde vaří. *1*
  • Sorry, ale v porovnání s GTA a Mafií tohle vypadá trošičku ... dost slabě.
  • uff.. tak teda pět střel do pneumatiky auto určitě nevyhodí do výšky a ten skok z motorky na auto.. bože takhle to zkravit..
  • deridon
    v Just Cause byl jízdní model taky až moc arkádový, ale stejně jsem nejezdil moc autem (padák s hákem byly hodně rychlá "doprava") a i tak jsem se skvěle bavil..
  • Shenkster
    Instant buy ! Myslím že o zábavu bude postaráno...jen doufám že tam bude i Multiplayer nebo alespoň co-operativní kampaň jako v Saints Row The Third...
  • MishKonn
    Tak docela jsem se na tu hru těšil, ale to video je otřesný.

Grafika jak z PS2, naprostá absence jakéhokoliv jízdního modelu a zvuky aut jsou příšerný, souboje...really? Když se podívám na Arkham City, tohle mi přijde jako urážka - mám za to, že se to dalo udělat tak, aby tam hrdina řezal všechny jako Yip Man, a vypadalo by to nehorázně cool, ale jak je to takhle odfláklý...zlatý Arkham City.
    • Cahir
      " mám za to, že se to dalo udělat tak, aby tam hrdina řezal všechny jako Yip Man, a vypadalo by to nehorázně cool, ale jak je to takhle odfláklý" - To že se souboje snaží alespoň do jisté míry odrážet realitu a nestávají se tudíž primárně bojovou akrobacií známou z filmů (a ta s realitou nemá co dělat), nemusí to nutně znamenat, že jsou odfláklé. Prostě se jen vydali jinou cestou... A mně osobně tohle sedí víc.
      • MishKonn
        Okay, tak jinak...nepřijde mi, že by v Arkham City bylo nějak "akrobatické" mlácení, a stejně to tam vypadá asi tak milionkrát líp. As it should be.

A mimochodem nechápu, proč by zrovna souboje měly odrážet realitu, když auta bruslí jako hyperaktivní sáně a hrdina se vrhá před hlavně a nabíhá před střílející protivníky, aby jim dal přes držku. Dáme do toho realistickej boj. Epic.
    • Arkham myslis True crime ne? Nebo to vazne srovnavas s Batmanem... to mi hlava teda nebere :-o .
      • MishKonn
        Soubojový systém porovnávám s Arkham City, protože pracuje na totožném principu.
        • aj tak asi mnohym nejde do hlavy, preco tu tahas Arkham City :)
  • Dalsi videa akorat utvrzuji v tom ze je datum vydani temer za dvermi, uz aby to tady bylo safra... (shrnuti toho jinak Jizdni model trochu Saints row aspov v tom aute, navadi ale ani nenadchne, Prestrelky jako cve frilmech plus s Maxe vykradeny ale trochu predelany bullettime tady slow motion mlaceni bue asi nejvetsi tahak hry, ta vyuzitelnost prostredi bude super).
  • montatatana
    Jako souboje vypadaji skvele, ale vsechny ostatni animace... to je nejaky joke? Ta bezici postava se vyrovna snad i Šeprdce :)
  • DangerousDave
    "aggressive cover" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit