Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    No jo Choplifter. Heh pěkně sme ho s bratrem smažili na tom našem zlatym C128 *4* Fix to to letí...u mně je to 22 let, co jsem tohle a spoustu krásných jiných na Commodoru pařil. Namátkou mě ještě napadají další"vrtulníkovky", které jsem hráli - Fort Apocalype a AirWolf. Fu**ing nostalgia. *3*
  • Hehe, to jsem paril na 8bit Atari, to byla smazba :-))
    Uz se tesim :-)
  • Vendeta remake by nebylo spatny
  • Jezis to si pamatuju jeste z automatu... na my C64 to nebylo ale byla to smazba....teda to byli stejne casy.....co lidi...pamatuju kdyz jsem hral Elviru a byl jsem z toho totalne unesenej...
    • Jo, zlatý časy C64 a Amigy... Vyjmenovat tady součet kvalitních titulů minulosti by bylo na hóóódně dlouhý seznam...Mimochodem, na C64 to taky bylo. Dnes mám pocit, že ty hry, co na nás vývojáři chrlí, jdou často do sra... Žádná pořádná arkáda či plošinovka, jen samý CoD apod... Aspoň že vyšlo Trine a chystá se dvojka. Jako pecka se jevilo Limbo, no bohužel jsem si ho nemohl zahrát... A co se týče předělávek, škoda mluvit. Zašlá sláva JA a XCom a dalších...
    • ....ale jo bylo, na C64 jsem to hral jeste jako malej kluk..... *3*
  • Shoplifter byl skvělá hra, ale najednou si připadám hrozně starej, i když jsem to hrál až tak v roce 95 *4*
    • lol zrovna sem chtel napsat ze by se to mohlo jmenovat Shoplifter aby zas antiherni agitatori meli vodu na mlejn :D
  • no ja hral na Amize az novejsi pocin a to Apocalipse. To byl desne tezkej kousek. Dal nez do druheho levelu jsem se nedostal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit