Přejít na výpis diskuzí
Naznačuje konec Arkham City něco o Batmanovi 3?
21.10.2011 | levis
17 příspěvků
-
Já to tedy pochopil tak, že se v dalším díle bude mstít Harley quinn za to, že Batman zabil Jokera když s ním čekala dítě.... Dokonce o zabíjení zpívá v ukolébavce.... Byla by blbost, aby se čekalo, až dítě vyroste...
-
-
V devadesátejch letech běžel seriál Batman budoucnosti (v ang. Batman Beyond), a bylo to lepší než klasickej batman, takový kyberpunkový. A halvní hrdina byl nějákej kluk co pracoval pro Brůse Wayna (jak se píše český komolení anglickejch příjmení při skloňování?) Ten svůj úbor měl kompletně černej s červeným netopýrem na prsou a červenýma křidýlkama když plachtil. pamatuju si že měl v botách trysky a jelikož se všichni vozili v lítajících autech, tak měl takovou raketu jako batmobil.
No ale pochybuju že by chtěli navázat na něco takovýho *4*
-
-
A jaký náznak byl na konci Arkham Asylum?
-
-
tam asi stačilo to, že Joker žil *1*
-
Pokud si dobře vzpomínám, tak tajná místnost s plánem Arkham City.
-
-
Zase bude Betman vlevý části obrazovky? Takhle mi vypadne z monitoru..
-
Je tam ukrytý odkaz na tehotenstvo Jokerovej družky, čo ukazuje tehotenský test.
-
viděl jsem už druhej ,,spoiler" proč to kua dělám? *1*
-
Nepochopim proc davaji takovy spoiler na hlavni stranku
-
-
Tak ten první obrázek z videa ti asi moc neprozradí a pak si přečteš o čem to je a nepustíš si ho, pokud by tě náhodou nepraštil do hlavy nadpis "Naznačuje konec Arkham City něco o Batmanovi 3? " a nedošlo by ti, že tam asi bude spoiler.......
-
-
Jakozto ne zrovna fanousek teto serie, ikdyz vlastnici prvni dil, mohl by mi nekdo zkusenejsi osvetlit ty naznaky na dej tretiho dilu? *1*
-
-
Omg...Pozitivní těhotenskej test vedle kostýmu Harley Quinn a pak ukolébavka tomu dítěti.Znamená to že Joker má potomka! *15*
-
-
To je hrozne krasny ale neco o prostredi, nebo deji?
-
-
No to ti prave řekl ne? Treti dil se bude, " možná a pravděpodobně " točit okolo Jokerova potomka? O.o Jestli se mýlím tak pardon
-
-
Krasny, takze o mnoho let pozdeji, kdyz se bude "mstit" ten potomek? A v jakem prostredi? Naznacilo to ze ceka dite, uzasny ale nic jineho.
-
-
Ty toho chceš fakt moc.Dobrej řešitel...Takovejch lidí jako ty pár znám a nemám je rád *15*
-
Boha a co jako chceš? Toto je jen nepatrné vodítko, nebo snad čekáš že se ti tam po dohrání spustí 10minutové preview na Batmana 3? Next time try to use your brain..
-
-
-
-
-