Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to tedy pochopil tak, že se v dalším díle bude mstít Harley quinn za to, že Batman zabil Jokera když s ním čekala dítě.... Dokonce o zabíjení zpívá v ukolébavce.... Byla by blbost, aby se čekalo, až dítě vyroste...
    • Irisis
      V devadesátejch letech běžel seriál Batman budoucnosti (v ang. Batman Beyond), a bylo to lepší než klasickej batman, takový kyberpunkový. A halvní hrdina byl nějákej kluk co pracoval pro Brůse Wayna (jak se píše český komolení anglickejch příjmení při skloňování?) Ten svůj úbor měl kompletně černej s červeným netopýrem na prsou a červenýma křidýlkama když plachtil. pamatuju si že měl v botách trysky a jelikož se všichni vozili v lítajících autech, tak měl takovou raketu jako batmobil.
      No ale pochybuju že by chtěli navázat na něco takovýho *4*
  • Cosi
    A jaký náznak byl na konci Arkham Asylum?
    • tam asi stačilo to, že Joker žil *1*
    • Pokud si dobře vzpomínám, tak tajná místnost s plánem Arkham City.
  • Zase bude Betman vlevý části obrazovky? Takhle mi vypadne z monitoru..
  • Je tam ukrytý odkaz na tehotenstvo Jokerovej družky, čo ukazuje tehotenský test.
  • viděl jsem už druhej ,,spoiler" proč to kua dělám? *1*
  • Nepochopim proc davaji takovy spoiler na hlavni stranku
    • Tak ten první obrázek z videa ti asi moc neprozradí a pak si přečteš o čem to je a nepustíš si ho, pokud by tě náhodou nepraštil do hlavy nadpis "Naznačuje konec Arkham City něco o Batmanovi 3? " a nedošlo by ti, že tam asi bude spoiler.......
  • Jakozto ne zrovna fanousek teto serie, ikdyz vlastnici prvni dil, mohl by mi nekdo zkusenejsi osvetlit ty naznaky na dej tretiho dilu? *1*
    • Omg...Pozitivní těhotenskej test vedle kostýmu Harley Quinn a pak ukolébavka tomu dítěti.Znamená to že Joker má potomka! *15*
      • To je hrozne krasny ale neco o prostredi, nebo deji?
        • No to ti prave řekl ne? Treti dil se bude, " možná a pravděpodobně " točit okolo Jokerova potomka? O.o Jestli se mýlím tak pardon
          • Krasny, takze o mnoho let pozdeji, kdyz se bude "mstit" ten potomek? A v jakem prostredi? Naznacilo to ze ceka dite, uzasny ale nic jineho.
            • Ty toho chceš fakt moc.Dobrej řešitel...Takovejch lidí jako ty pár znám a nemám je rád *15*
            • Boha a co jako chceš? Toto je jen nepatrné vodítko, nebo snad čekáš že se ti tam po dohrání spustí 10minutové preview na Batmana 3? Next time try to use your brain..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit