Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvidime co bude za hry na 3DS,nic jinyho konzoli nebude prodavat podle me. Mario nebo Zelda me teda neprinuti ke koupi. Ja si ale asi pockam na psp2 s 3D displejem. PSP mam a kdyby nefungovali isa z PS1 tak bych trvdil ze konzole je mrtva krome par skutecnych skvostu jako je Valkyrie Profile, Manhunt2 a GOW. Doufam ze PSP2 neceka stejnej osud -> Dokonala technologie & par her. Kdybych dokazal tvrdit ze iPad je plne prenositelnej tak bych ho oznacil za nej prenosnou herni masinu :-). Nikdo zatim nemuze konkurovat obrovskymu iTunes s hrama za par korun. Takhle ja si predstavuju mobilni zabavu. Hry za 20-100Kc. Viz Pinball HD nebo Puzzle Quest.
  • Ja si urcite kupim 3DS, ale pockam na zelenu farbu, tie co budu zatial, nic moc. Modra a cierna myslim? Chce to ZELENU!!!
  • Díky za článek, jen víc takových
    • Presne tak, preto som ani nedohral kopec hier jako zeldy pre DS a dalsie. Navyse mohla byt obrazovka vacsia s vyzsim rozlisenim. A u 3D obrazoviek je ich velkost este viac podstatna.
  • Robotron3
    Sorry, ale koho zajima, co si tihle lide mysli o 3DS, kdyz to jeste ani nevideli? Me teda vubec. Navic prave ted, kdyz bylo predstaveno PSP2, se nejake hardwarove zatarale 3DS s politikou predrazenych her muze zahrabat. Rozhovor s nulovou vypovedni hodnotou.
    • milos.bohonek
      Robotrone, 3DS bylo k vidění a k osahání už na několika novinářských akcích (E3 počínaje), spousta lidí si ho už ozkoušela (koneckonců včetně mě - a to neříkám proto, abych se pochlubil, ale proto, abys viděl, že se to do rukou skutečně už dostalo, na Eurogamer Expo dokonce i veřejnosti). Navíc nevěřím, že AAA tituly na "PSP2" budou znatelně levnější, než na 3DS, menší stahovatelné hříčky pak budou mít obě dvě platformy.

Jinak já osobně tyhle články mám rád, názory lidí, kteří se v branži fundovaně pohybují, mě prostě baví číst a přijdou mi obohacující. Ale to už je zase věc vkusu.
    • Mna to urcite zaujima. Odkial vies, ze 3DS neskusali? Ja osobne som sa uz hral.
    • Je jistý, že se "zastaralé" 3DS bude prodávat několikanásobně rychleji než PSP2. PSP2 vypadá slušně, ale chybí tomu nějaký zásadní prvek, který by působil dobře i marketingově. 3DS je první 3D mašinka ke které nejsou potřeba brýle. Co je vlastně PSP2? Akorát výkonější PSP s pár funkcema navíc (neřikam, že zbytečnýma, ale prostě tomu chybí nějaký zásadní tahák).
      • 1 prvek by mohol zaujmout urcitu skupinu - OLED display. V podstate sa DS vybralo smerom k 3D a PSP k uz tak moc ocakavanemu OLED
        • OLED displej? A jak to zákazníkovi prodáš? Co z toho bude mít zákazník za užitek?
      • Drom
        navic vyjde o nejakych 10 mesicu driv, coz taky udela sve.
        • Raději pár měsíců počkám na technologický poklad, než jezdit se zeldou ve 3D na koníkovi. Ty hry tam sou jen pro děti. Na NGP budeš mít i něco jako PS3 věci, což je pro běžné dospělé lidi.
          • Můžu se zeptat, kolik ti je? (ti, co nejvíc rozlišují hry pro děti a dospělý jsou právě ty děti :D). No, pro někoho je Zelda s propracovanou hratelností a skvělým game designem, pro někoho tuneloidní střílečka typu Black ops. Mimochodem nevim, na co mi může být handheld, kde jsou ty PS3 věci. Nepotřebuju handheld, kde si zahraju to samý, co doma na velký televizi (tim netvrdim, že PSP2 bude špatný zařízení, ale bojim se, že dopadne jako původní PSP - hromada konverzí z velkých konzolí na úkor nových nápadů).
          • PSP nemělo druhej analog a nemělo hry. Nintendo má zvládlej marketing a to Sony už tak pět let nejde. Teď je konečně šance, že Sony uvede něco povedenýho. Právě na NGP bude pořádný ovládání, velký displej a dobrá grafika. To stačí k super kooperaci s PS3. Nintendo samozřejmě zase prodá víc kusů, ale tak to prostě chodí.
          • Drom
            no jen aby.... PSP svou valku s DSkem prohralo. Mozna prave ty hry pro deti to DSko tak prodava. Znam spoustu lidi, co to koupili svym detem. Hry 18+ v super grafice si chce bezne clovek uzit na velkem monitoru s poradnym ovladanim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit