Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzdy si spomenem na toto video ked vidim miestnych samozvanych odbornikov na japonsku kulturu a vedia co si myslia japonci, lepsie nez samotni japonci...zaujimalo by ma kolko japoncov poznaju osobne a kolko krat japonsko navstivili

    https://www.youtube.com/watch?v=IT2UH74ksJ4&ab_channel=PragerU

  • KrPa

    zakazovat hru je fakt kravina

    ale jako stat muzou vydat nejake prohlaseni ze to je kulturni barbarismus

  • KIMCID

    No doufám že tímto dílem AC skončí, nebo raději Ubisoft .

    • Ale kdeže, bude se to prodávat obstojně. Stejně jako FIFA (pardon, EA sports fotball či tak nějak po novu) si to koupí spousta casual hráčů 🥲 

      Vůbec bych se nebál toho že by herním molochům jako Ubisoft nebo Bethesda hrozil zánik.

      • KIMCID

        To je dost smutné 

        • KrPa

          smutne ale pravdive

      • Derp_1337

        Bohužel Ubisoft si našel své místo na trhu. 

        Vždy se najde pár miliónů "casual" hráčů, kteří koupí každý díl a pak se chlubí, jak to projeli na 100%. Takže pokud ten díl fakt nebude nějak katastrofálně špatný, tak nějaké tržby jsou vždycky jisté.

  • To ani není moc k tématu, ale ta vlajka toho historického spolku, vypadá vážně hrozně moc dobře, ani se nedivím že se to pokusili použít, protože je vážně dobrá haha

  • Marines

    Hmm, stejně to všichni koupíte, tak co řešíte...? 

  • Super článek/rozbor. Díky! 

    • Pravda, každý to kritizuje ale Assassin je taková značka že, to hodně lidí koupí. Pokud se hra povede a hodnocení bude něco, lehce nadprůměrné, prodeje překonají očekávání tak na kritiku se zapomene.

  • Jevo83

    Ak to Ubi mysli s diverzitou vazne, AC Hexe budeme hrat za Alzaka

  • Kdyz uz jsme u toho, konsesionarske poplatky jsou nelegalni. 


    Teda alespon ja je neplatim dobrovolne ale jsem do toho nucen pod pohruskou statniho nasili. Tudiz se jedna o loupez. 

    • Jsou definovány zákonem, tedy legální.

      Dle vaší definice by obecně byly nelegální jakékoliv daně.

      • Ano. Taky jsou. 

        • Pleteš si pojmy legální a morální. Legální daně rozhodně jsou, o morálnosti se dá polemizovat.

        • XXDarthVaderXX

           Všechno říká napřímo, takže ano, jsi prostě kus de* co plácá kraviny a buď jsi někde na prvním stupni ZŠ nebo už máš volební právo(bohužel) a jsi holt další z těch co maj v hlavě nastláno. 

          • s krádeží.

            1. **Nedobrovolnost**: Daně jsou vybírány nedobrovolně. Občané jsou nuceni platit daně pod hrozbou trestu, což znamená, že nemají na výběr, zda chtějí nebo nechtějí přispívat na státní výdaje.

            2. **Vlastnictví**: Libertariáni věří v silné právo na soukromé vlastnictví. Tvrdí, že jedinci mají právo na majetek, který získali legálně a že jakýkoliv nedobrovolný zásah do tohoto majetku je neoprávněný.

            3. **Etika užití síly**: Argumentuje se, že stát používá násilí nebo hrozbu násilí k vymáhání daní, což by bylo považováno za nemorální, pokud by to dělal jednotlivý člověk nebo soukromá organizace.

            • Taronyu

              Ďalší človek, ktorý práve objavil Urzu na internete a nepochopil, že sú veci, ktoré sa nedajú vylúčiť so spotreby a tak je omnoho praktickejšie na ne vyberať financie plošne.

            • Platit daně se ti nechce, ale státní nebo obecní majetek určitě využíváš rád. Především chodníky a silnice. A kdyby se vůči tobě nějaký jiný občan zachoval nelegálním a nepříjemným způsobem, tak určitě rád využiješ i policii nebo justici.

            • Lukyz

              Když někdo chce aby ChatGPT vymýšlelo argumenty pro jeho názory a ještě to neumí ani zakrýt 😂

  • romankubanektisc

    Jediný kdo může zakázat nový Assassin’s Creed, jsme my zákazníci. Ze strany Ubisoftu jde o naprosté zoufalství, urážet Japonskou jedinečnost. V duchu hesla "špatná reklama taky reklama". Rasismus je užitečná karta, obvykle ale v politice. Už nejsou žádné hranice milý Ubisofte.

  • Tvl Japonsko je země, která má obchody plné kresleného p*rna s dětma, které vysvětlují tím, že tomu děcku je 10 000 let a je to upír. V tom lepším případě. V tom horším to nevysvětlují vůbec. Určitě je hrozně uráží černoch a vlaječka v herní sérii, kterou už 10 let nikdo nebere vážně.  

    • Japonsko je na svou kulturu celkem háklivé. Ještě víc je ale háklivé na černochy, proto jich v Japonsku moc nenajdeš. Oni nefandí importu obecně, ale mají rozhodně jasného favorita.

      Že Ubi nikdo nebere vážně je otázkou, nicméně stále se bohužel jejich hry prodávají.  Jak se mají potom změnit k lepšímu, když jim to pořád prochází?

      • Nijak, jak jsem poznal s posledníma Pokemonama a Diablem 4, tak nekupovat to nepomahá, protože ostatní blázni po tom stejně skočí. 

      • michaelfoucault

        Jsou to fakin největší rasisti na světě. Spoustu národů považují doslova za "podlidi".

        • misk

          Tvrdí to mnoho ľudí, pýtala som sa na reálny príklad, ako sa japonský rasizmus prejavuje navonok, jedine čo som zistila že Japonci majú japanese only podniky kde cudzinci majú zákaz, čo sa akože považuje za rasizmus, ale dôvod je ten že personál v týchto podnikoch nevie anglicky a len nechcu cudzincom poskytovať nekvalitné služby spojené s jazykovou bariérou, okrem toho iné dôvody som nepočula 

          • Tohle může pozorovat turista. Pokud by tam však člověk žil, tak bude mít jako nejaponec především problém sehnat práci, i kdyby mluvil obstojně japonsky. Možná jen nevěří, že by byl cizinec schopný zvládat japonskou často až přehnanou pečlivost a respektovat všechna možná nařízení, ale oproti Evropě nebo severní Americe je to obrovský rozdíl. Najít si tam jako cizinec přátele, je ale taky mnohem větší problém než tady.

            • misk

              To je dôsledok špecifickej uzavretej civilizácie, ale nie je to dôkaz nejakého rasizmu, keď už Európanov majú Japonci radšej než Číňanov ktorí sú im rasovo bližšie, 

        • Derp_1337

          Bla bla bla

          Jinými slovy: tvoje představy o Japonsku jsou vyfabulované do nesmyslných extrémů a nemají moc velký kontakt s realitou.

          To je jako kdyby jsi soudil všechny čechy za největší rasisty na světě, protože tady máme ultra pravicové skinheady, co zvedají své pravačky do vzduchu ("hajlujou") a nesnáší všechny ostatní rasy.

          • michaelfoucault

            Češi jsou zk*rvení rasisti. Duh...

          • Veskoslav

            Jak ho nemám rád, tak má zcela pravdu. Japonci patří mezi největší rasisty....Spolužák tam už žije 5. rokem a s manželkou (Japonka) se budou stěhovat z Japonska právě mimo jiné kvůli rasismu.... 

            • Derp_1337

              Ono takhle nejde generalizovat. Taky můžu úvest příklad, který sice zní hrozně, ale reálně to moc nevypovídá.

              Kdysi jsem jezdil do Nizozemí na brigády několik let v řadě za sebou. Dobré brigáda, dobré prachy, dobré léto strávené u moře, dobrý cannabis. 😎

              Ale jeden rok jsem tam přijel a úplný obrat o 180 stupňů. Když místní lidé viděli okolo procházet cizince, tak si před ním plyvli na zem jako známku pohrdání. O obsluze v restauraci si člověk mohl nechat zdát. To léto jsem se velmi brzy vrátil zpátky a od té doby tam už nikdy nejel.

              A dá se z toho snad tvrdit, že by Nizozemci byly nesnášenliví vůči cizincům? Ne. Problém byl v tom, že jedna místní fabrika chtěla ušetřit na zaměstnancích a tak místo místních (drahých) lidí si dovezla několik tisíc (levných) dělníků z Polska. No a polští dělnící samozřejmě byli hluční, furt chlastali a dělali bordel. Navíc "kradli" místním práci. A místní nizozemci díky tomu začali nesnášet cizince.


              A pokud si někdo myslí, že japonci patří mezi největší rasisty, tak to jsou na omylu. Tohle prvenství s přehledem vyhrála Indie. Indové v míře rasismu mají až tak velký náskok, že ostatní národy (i japonce) nechali daleko za sebou. Indie je tak moc přelidněná, že tam není nic vyjímečného, že tam někoho umučí k smrti, protože je z jiné etnické skupiny.

            • aspa

              jak se ten spolužák jmenuje, kde žije? Kvůli WA skupině, abychom pořešili jap? 

    • Ano, zjevně Japoncům vůbec nerozumíš.

      • Další znalec Japonska z anime předpokládám. :) Taky jsem jich viděl asi 250 za svuj život a ano nejsem Japanolog, ale to co jsem napsal popřít nemůžeš. :) Zajímavé, že nejvíc si tu svoji kulturu a historii przní právě oni. 

        • Derp_1337

          Hele, jako sorry, ale malacandra má pravdu. Napsal jsi "fakt kravinu".


          "Japonsko... má obchody plné kresleného p**na s dětma"

          Kdy jsi navštívil to Japonsko? To mě fakt zajímá, kde jsi ty viděl ty obchody plné toho materiálu? To sis vycucal z prstu. A nebo mě fakt zajímá jaké obchody jsi to v Japonsku navštěvoval. Očividně o hodně jiné než já, lol.

          "Určitě je hrozně uráží černoch a vlaječka v herní sérii, kterou už 10 let nikdo nebere vážně. "

          Opět další strašná kravina. Tak si nějaký japonský politik napsal hloupý komentář na svůj twitterový účet. A co jako? To chceš jako říct, že žádný český politik nikdy nenapsal nic hloupého na svůj twitter či facebook? Právě že podobné kraviny jsou u nás běžné. Do konce se každý měsíc na netu objeví anketa o nejhloupější prohlášení od politika. 😂 Ale na základě těch hloupých keců nebudu prohlašovat, že nám ty kecy przní kulturu a historii.

        • Nejsem znalec, ale napsal jsi fakt kravinu... promiň. Ano, Japs jsou rasisti a vůbec, ale ... trochu klídek

          • blaiddtom

            tak hlavne ze ty si studovany znalec japosnkej kultury ze? aj si v tom japonsku niekedy realne bol ci len opakujes ako cvicena opicka co si zachytil niekde na internete?? myslim ze odpoved vsetci dobre vieme...vzdy ma pibavi ako su europania vzdy vacsi znalci japonska ako samotni japonci... pred dvoma rokmi v japonsku som sa presvedcil na vlastnej kozi ze tunajsie predstavy o japonsku nemaju s realitou absolutne nic spolocne....takze bez budes nabuduce pisat bludy, tak bez nacerpat skusenosti miesto bezhlaveho kopirovania cudzich "nazorov"....

            rovnako som pocuval vsade ako je svajciarsko iny vyspelejsi skvelejsi svet so zelensou travou...realita mimo turistickych oblasti mi tieto iluzie velmi rychlo odfukla


            ludia uz prestante byt ovce konecne a slepo preberat chujoviny co si niekde precitate

            • Jsi pil nebo co? Jasně píšu, že znalec nejsem a nenapsal jsem ani jeden jediný názor vyjma toho, že Japonci jsou rasisti a za tím si stojím. Zbytek tvého výblitku vůbec nechápu a ani nevím na co přesně reaguješ. A proč na mě...

            • Jevo83

              Prosim ta a co si predstavujes pod "tunajsie predstavy o Japonsku"? Pretoze aktualne sa tu nevieme zhodnut ani na tom, ze Zem je gulata...

              Ci to nebude skor tak, ze ked sa niekto sprava ako buran, dostane sa mu nazad rovnakeho zaobchadzania. Pretoze skusenosti moje a mojho okolia, kto v Japonsku bol su take, ze su to velmi uctivi a skor rezervovani ludia.

              Navyse, vykonnost ich ekonomiky hovori vela o ich vzdelanosti - ako je na tom Slovensko? Vieme...

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                "aktualne sa tu nevieme zhodnut ani na tom, ze Zem je gulata..."

                Je vtipné, že jsi zrovna zmínil fakt, že se lidi nedokážou schodnout na tom, jestli je Země kulatá. Slyšel jsem, že na Slovensku je to fakt velký problém. 😂

                Tady je screenshot jednoho průzkumu: https://i.postimg.cc/Jtw1hTjn/Pr-zkum-zda-je-zem-kulat.jpg

                • Reakce na příspěvek:

                  to je nějaký fór doufám. To přece nemůžou být real data. 1000 lidí už není málo sakra práce.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Nielen ze su to real data.

                    U nas sa tito ludia cielene pestuju.

                    https://youtu.be/YGt-z9RAgBQ?si=f_OfxL6Zgs0ggaIQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit