Přejít na výpis diskuzí
Near Death se pokusí navodit hororovou atmosféru Věci, ale bez monster
4.3.2016 | Adam Homola
14 příspěvků
-
Současná technologie neumožňuje vytvořit plnohodnotnou survival hru.
Vesměs na to ani mozek programátora nestačí, protože cokoliv může být použito ke spáse. -
-
Cože? *15*
-
-
The Long dark prosim
-
Ja z toho filmu mel trauma celou zimu *1*
Clovek vystoupil za tmy z busu, zapadakov u lesa, nikde ani noha, vanice, skucici vitr na polich a v dalce steka pes .......... ani sem nepotreboval aby to nekdo zpracoval do hry.
Kazdopadne kdybych to videl v dospelosti tak to na me tolik nezapusobilo, horory jsou paradoxne zanr pro deti. -
Mě se to rozhodně líbí a nemusím řešit co mě kde sežere a můžu se tak soustředit více na to jak přežít. Něco podobnhé bylo Scifi Argo. Nejlepší adventura co jsem kdy hrál spolu s Biosys. Tyhle hry mít v remastered verzi, tak nehraju už nic jiného *1*
-
Skoda grafiky a spracovania jak z 2009 bolo by to fajn v moderjnejsom kabate
-
The Thing od Carpertera je nejlepší horor vůbec. imho
-
-
synu, dobře jsem tě vychoval.
-
-
Carpernterova Věc je luxusní záležitost. Jako snad dvanáctiletý jsem to měl na videokazetě a bylo to docela strašidelné :-) (stejně jako třeba film Moucha s Jeffem Goldblumem)
Pokud jde o hry, tak jedna hra "The Thing" už existuje, dali jste jí tu 9/10
http://games.tiscali.cz/recenze/the-thing-recenze-51181
Další hry jsou třeba Alpha Polaris nebo stará hra Prisoner of Ice -
-
A taky ne moc známá ruská hororovka Cryostasis, kdo nehrál, doporučuju.
-
-
Crypstasis byla zajímavá hra, ale upřímně, byla neskutečně těžkopádná a zabugovaná. Nápad to byl dobrý, ale to provedení už bohužel moc ne.
-
-
Chtěl jsem taky napsat komentář, ale po tobě už ani nemusim. Právě jsi jmenoval dva horrory, který mě zasáhly v životě nejvíc, a to jsem jich pár viděl :)
-
-
osumdesátky měly víc dobrých hororů, k těm dvěma třeba ještě Vetřelec, Hellraiser, Noční můra z Elmstreet, Lesní duch (další lahůdka), Osvícení ...
-
-
Kdyz si zminil toho lesniho ducha tak jestli jsi jeste nevidel novy serial Evil Dead tak tu chybu musis co nejdriv napravit ;-)
-
-
-