Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Just Cause 3 : Japan !
  • Izmæl
    Trochu mi to připomnělo dobrou PS2 hru Jet Li: Rise to Honor. Tohle bude asi brutálnější. Stoprocentní natěšenost.
  • Na tuhle hru se těším, a soubojový systém je jeden z důvodů (vedle příběhu, atmosféry a celkově hratelnost vypadá fajnově). V brutalitách si nijak nelibuju, klidně by mohli ubrat, ale kung-fu mlátičky na principu soubojů batman AA/AC? Moc rád! :)

A co se týče vlivu na puberťáky, taky mám starost. FOX News by se o to určitě postarali, ale teď mají asi plnou hlavu toho, že v ME3 liara ZASE ukázala záda!
    • No sice trochu OT, ale po pravdě moc kunfu v tomhle videu nebylo ;-)
      • Cahir
        Bude to Kick-box. thai box, nějaký přehozy - třeba judo, taky nějaká sebeobrana - možná eskrimo, krav maga + nějaká ta efektní akrobacie, aby to dobře vypadalo. Zahlídl jsem v tom i taekwondo.
      • Ehm, já jsem v tomhle trochu nevzdělanej, když to má šikmý oči a kope to nad hlavu, je to pro mě kungfu *3* Ale snad chápete, jak to myslím... *5*
  • tak kdypak tohle nekdo vytahne jako ze to zvysuje brutalitu a nasili u deti ? M ?
  • The_Nameless_One
    Hehe. Takhle dobře jsem se u nějakého traileru pobavil... no, už ani nepamatuju. I když musím říct že některé ty "fatality" mi přišly až moc fatální...
  • Hmm tak to vypadá hodně brutálně, za což jsem rád a o to víc mě to zajímá, ale bojím se jaký vliv tohle bude mít na puberťáky apod, nechci tady moralizovat, ale tohle už je docela síla... všichni víme, jak někteří spoluobčané (a tím nemyslím jen cikány jsou moc blbí na to aby něco takového hráli) reagují na podobné audiovizuáílní věci a žijí pak ve svém matrixu, agresivita roste a připadá jim to normální..
    • XorxoxTalarius
      Hra bude 18 plus, pokud nejaky 14 lety rapl to pak bude chtit zkouset v realu, tak je to vina rodicu ze kdyz maji doma magora, tak ho nechaji hrat takove hry. Howg :)
    • janchor
      Tvůj matrix, kde hry hrajou nejspíš jen modroocí blonďáci, je taky síla.
      • Redakce Games troluje? Svět opravdu končí rokem 2012...
      • tak tenhle prispevek je dobre mimo misu. naopak on dobre upozorunuje na fakta o hre, ale ten tvoje reakce je k smichu. On nic takove ve svem prispevku nerika. chtelo by to naucit se aspon cist v ty skole, vodkud jsi sotva vylezl.
        • Cahir
          Do určitého věku máš koukat, poslouchat a zabývat se je určitými věcmi a to takovými, kde dobro vždy vítězí, kde není násilí apod. - na pohádky, na věci s výchovným podtextem. Většina z nás se totiž rodí jako "neotesané skály", u nichž zásadní roli hraje výchova. No a od určité věku už člověk v zásadních aspektech hotová bytost. Na to nic nezmění žádnej film, žádná hra, žádná kniha. Pokud je z tebe v 17 letech člověk s charakterem, laskavej a hodnej, žádná hra ani film ani příběh nemají sílu to změnit. A to platí i naopak. Tvůj pohled, stejně jako toho, jehož komentář bráníš, je zjednodušenej, krátkozrakej a zkreslující. Lukáš toho kluka dobře utřel, když ukázal, že do pochybné hry se strefuje člověk pochybných názorů...
  • Já zase doufám, že když už by to "bylo nutné", tak si tam budu moct vypnout nějaké ty ukazatele a barevné kroužky stylu "TADY TO JSI TY" "TADY TO JE NEPŘÍTEL" "TADY TO JE ZBRAŇ" "TADY JE MOŽNOST FATALITY" apod. Když člověk trochu zapojí "to mezi ušima", tak nepotřebuje tak stupidní ukazatele. Přijde mi to nesmírně otravné u jinak dobře vyvedených her podobného typu. Když to bude vypadat přesně jako na videu, hru si velice rád zakoupím :)! (A samozřejmě, když to bude dobře optimalizované a ne jako GTA4, které mi jelo líp na 2-jádru, než CPU se 4 jádry)
    • no jo, jenže to je pak zase problém v tom, že by tě třeba mohlo napadnout něco, co autory ne, a ty pak budeš stát s tím chlapíkem u psacího stolku, mačkat "fatal-button" jak zblázněnej a řvát "Uškřť ho sakra na tý telefonní šňůře, uškrť hoooo!" a ono nic, protože tohle autory nenapadlo, a zatím tě umlátí ostatní protivníci zezadu. Jenže jak ty poznáš, co můžeš používat, když tam nejsou ukazatele? Na tohle jsou holt třeba...
  • kéž by se ještě na scénáři podílel Q. Tarantino...
  • jindra.veliky
    jestli tam clovek bude moc radit jako v GTA tak to bude super (krast auta, zabijet obcany v ulicich atd.). hlavne ty bitky jsou super ale bojim se ze je budu moc pouzit jen na nepritele. kdyby ne tak to bude super. uz vidim jak jde naproti me stara baba a ja s ni svihnu o ventilator *1* *1* *15*
    • Hlavně klid vezmi si prášky zapíj je vodou a schovej tu basebalku do skříně
    • Ty vole *1* Ty si fakt kus hňupa *1*

Ale jinak umíš slušně pobavit... *3*
      • jindra.veliky
        podle minusek je tady asi dost hracu GTA co dokazi hru dohraz bez vystrelu nebo ublizeni na zdravi *8*
        • To ne. Ale naštěstí je tu dost normálních lidí.
  • Square Enix = záruka kvality. Dodnes miluju jejich Front Mission 3 a Vagrant Story.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit