Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a presne tady mas to co taj lidi rikali zabavilo me to na par hodin:D:D asi protoze to byl sh*t a co se tyce poplatku tka to si mohl cekat a kdyz na to nemas tak to nehrej:D:D
    • A už jsi tu hru vyzkoušel, že o ní tvrdíš že je to sh*t nebo to z tebe jen vypadlo, abys se cítil zajímavej, že řekneš něco úžasně tvrďáckýho jako "je to Sh*t" ou yeah! *1*. Rozhodně je to lepší sh*t než ty dokážeš za celej tvůj život vytlačit *8*.
      No.. řekl bych že na to docela mám a kdybych už nerval do xy jiných, tak bych možná přemýšlel i o gunshine, protože ta by vyšla opravdu zatím asi nejlevněji. U mě je spíš problém s časem, protože bych to všechno nestačil hrát. *5*
  • samej chytrej.. a ani jeden to ani nezkusil zahrát :-)
    Není to vyloženě špátná hra, zabavilo mě to na pár hodin, ale bohužel se dostavil efekt typický pro tyto projekty - nechceš zaplatit dál se nedostaněš. Došly mi prachy, takže si nemůžu naverbovat parťáky a odsinglovat to fakt nejde (platit za kamarády z friendslistu je fakt nesmysl). Mise trochu přituhly a opět, na lepší vybavení nemám a bez něj to taky jde horko těžko. Připadá mi, že loot z mobek je nastavený vskutku tak, aby z nich nic moc extra opravdu nepadalo a hráči byli nuceni věci prostě kupovat, jelikož prémiové věci na stejném levelu mají dvojnásobné damage a armor.
    • a ještě jeden poznatek.. autor článku zmiňoval Dragon Age Legends.. za 100Kč si v DAL koupíte více než průměrnou helmu (o dobré zbrani něbo brnění raději ani nemluvím).. v Gunshine se za stejnou cenu prakticky celí equipnete tím nejlepším a to asi tak dvakrát... jen tak pro porovnání..
  • Na fejsbůk z vysoka seru, takže jde tahle "hra" mimo mě...
    • jelikož tvůj příspěvek k této hře je vysoce informativní, obávám se, že postoj čtenářů games.cz a této diskuze bude k tvé informaci obdobný jako máš ty k FB *1*
      • Rekl svuj nazor, jasne a zretelne... nemluvi o hre, ale o FB. Pokud pohanil tvou socialni modlu, tak si to neber osobne... :-)
        • řekl jsi to vlastně sám, tady se píše o nějaké hře.. jestli má nebo nemá někdo FB rád - je u konkrétní hry příspěvek zcela mimoňskej. Mj. když už se mě "ptáš" tak FB opravdu rád nemám, na FB jsou použitelný pouze dobře moderované korporátní stránky, zbytek je balast. Ale je to jak s hrama, pokud jsi to nevyzkoušel a nepoužíval tak máš do toho prd a ne kecat *3*
  • Neni zdarma. Je to korporatni investice do propagace facebooku. Chteji mit internet pod palcem a chteji osobni informace o vas. Kdyz jste pitomi a najimni, zdelte svym panum vase osobni ... no skratka vsechno o vas, at to pak aristokrace muze zneuzit ve vas neprospech.
    • USER47
      Konspirace! Tys asi hrál Deus Ex víc než je zdrávo, což?
  • Asi takhle to uz podle screenu vypada u me tak na hodnoceni 1/10!!:D Proste praotci aknich RPG Diablu se nic zatim nevyrovnalo a nevyrovna jeste dlouho si myslim a na D3 se tesim hrozne moc!!!
    • A mohl bys to rozvíst proč zrovna takový hodnocení ?
      Mě totiž ty screeny vubec nic neříkaj *9*
  • Mě tam spíš zaujala tato věta: "V open betě, kterou si můžete sami vyzkoušet výměnou za přístup k některým údajům z vašeho profilu,..."

    Vůbec nelituju, že tam nemám profil a jak se žíká: "FB je jedno velké zlo" (((:
  • Už mně ty free Rpgečka nebaví jsou to většinou sračk* které zabavý na 5-10 hodin a potom END. Kdyby aspoň udělaly nějakou pořádnou free hru a miniplatby tak aby nenarušovali ostatní hráče :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit