Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skoda, ze stejna pozornost nebyla venovana samotne hre. takto se zabavite daleko vice pri hrani wacky wheels nebo death really
  • oin.odin
    neviem či to tu už bolo ale toto http://bit.ly/dhzGC2 video mi príde lepšie EA tuším vrazila dosť prachov do kvality reklám kiež bi tak dbali aj na kvalitu hier
  • Sakramentsky cool video. Pagani Zonda R je uzasnej stroj.
  • Jsem jedinej, komu se ty zrychleny zabery ve videu nelibily?
    • Možná jsme jen dva "divní", kterým se to nelíbí. A jako vždy položí hřeby tam, kde se dá vyhnout. Tragédie řekl bych. Dávám 2 body *10*
  • Nejvetsi zabavou je ve hre multiplayer kterej z ni dela uplne jinou zabavu jakozto u vetsiny her. Singl je sice fajn ale vsudy pritomnej catch up vas za chvili zacne s..t kdezto MP tim netrpi a honicka 4 vs 4 je zabava na hodne dlouho. Mam PS3 verzi a rozhodne nelituju koupe hraje se to skvele a po dlouhy dobe tj NFS ktery bavi.
  • oin.odin
    ešte mi poviete že tie autá šoférovali Clarkson a Hammond a už to bude dokonali vtip ....
  • Opravdu nádherný video, škoda, že se hrou nemá kromě vozítek nic společnýho. Celý nový NFS je zklamání. Mluvit o návratu ke kořenům, když kopírují šestý díl, to je teda něco. Přesně takhle mělo nový NFS vypadat. Čert vem ten jízdní model, kdy se do každý zatáčky jezdí bokem a vůbe khůl prezentace. Stačilo by nedělat z horskejch silniček dálnice a bylo by o zábavu postaráno. Krásná grafika, výbornej soundtrack, luxusní vozy, úžasně vymodelovaná krajina... A ten výhled do dálky... Tam má většina her místo toho buď Blur, nebo holý nic. I ten jízdní model by se dal vzít, konec konců o nic u arkády nejde. Ale proč jsou ty silnice tak široký, bože proč? Chybí tomu adrenalin, je to doslova a do písmene gaučová nuda. Na úzký dvouproudý cestě bych v McLarenu při třístovce neusnul, tady jo.
  • Nevíte kde se to dá stáhnout v hd? Je to skvělá práce!
    • za 3s sem to našel na youtubu v HD. Proč je každej tak línej hledat ? :/
      http://www.youtube.com/watch?v=uIlkUueeMos
      • Taky umím najít video na Youtube....... Já se ptal, kde se to dá stáhnout na HD a v HD. Ale jinak dík
      • V HD je i to video embedlý v článku. On se ptal kde se to dá stáhnout, jako stáhnout na disk.
        • oin.odin
          môj návod na stiahnutie videa ....
          1. stiahnuť a nainštalovať safari 5
          2. navštíviť katalóg rozšírení "https://extensions.apple.com/"
          3. nainštalovať "ClickToFlash"
          4. v nastaveniach zvoliť nastavenia "extensions" a v "ClickToFlash" nastaviť "Download Video"
          5 načítať článok ... kliknúť opačným a dať sťahovať
          zložite, dlhé a vhodne iba pre jeden prehliadač ale keďže safari používam denne tak už som z toho nič nemusel robiť iba dal ťahať

určite existujú aj jednoduchšie cesty, (npr. javascript (ten som používal dlho ale potom mi prestal fungovať a novy nehaľdal) alebo firefox a určite aj chrome budu na to mat nejaký add-on a určite aj ine ) ale tato tu je ta moja
  • Ano, tento trailer je fakt dobre odvedena prace...! maji muj obdiv, ze ho udelali, i kdyz neni potreba :)
  • Hra mě po hodině přestala bavit, ale její existence je díky tomuto traileru ospravedlněna : ). 10/10!
    • takže si se nedostal k těm vybornej závodům, začátek má hra dost slabej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit