Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Row

    A vsichni zapomneli, ze tu taky bylo SW Galaxies... oh, wait... pulka redakce to ani nemuze pamatovat :-/

  • MishKonn

    1. KoTOR/KoTOR2, 2. Jedi Outcast/Jedi Academy, 3. Republic Commando, 4. The Old Republic, 5. Staré Battlefronty, 6. Nový Battlefront 2 po všech updatech, 7. Fallen Order, 8. Empire At War 

  • Star Wars Galactic Battlegrounds byla svým způsobem jedinečná hra, strategie s "techno-pohádkovou grafikou" kupodivu zajímavým dějem, nebyl to jen prachsprostý klon AoE, hra dokázala nadhodit nové jednotky s novými sci-fi možnostmi, které hru umělo v rámci možností odlišit i na stejném enginu.

    I když stíhačky pochodující ve formaci byli poněkud vtipné, pokud člověk znal pohyby jednotek z původních AoE.

    Republic Commando mě v době vydání neuvěřitelně bavilo v době vydání jsem ujížděl na FPS a ze světa Star Wars jich okolo SW RC bylo nula :-)

    Racer mě minul a to ne z důvodu že bych si ho nechtěl zahrát ale že jsem na to neměl mašinu, můj Celeron 300 s 32MB RAM a S3 trio to prostě nedával. Přemýšlím že je na čase to zkusit s mým krásným novým krámem z bazaru.


    PS: nevěřil bych jak pěkné kompy dneska člověk je schopen sehnat za 5-6 tis. (bazar)


  • "Sophiina volba byla proti tomuhle procházka růžovou zahradou." Trochu úlet ne?

  • Maxianimal

    Mistrovský článek. Jeden hrál jen jednu, druhá SW nemá ráda, třetí tam dá deskovku (která je mimochodem opravdu výborná). Ale "ale ještě předtím nás napadlo rekapitulovat naše nejoblíbenější počítačové hry z předaleké galaxie" tak trochu deskovky vylučuje.

  • SalemCZ

    Beat Seber je prý dobrá Star Wars hra

  • PCMR

    KOTOR 1+2, Jedi Knight 1+2 & Mysteries of the Sith.

  • KrPa

    Kotory, empire at war, rep comando

  • Jaký máte názor na Star Wars The Old republic? Pomrkávám po něm už nějakou dobu a zajímal by mě názor nějakého fanouška Star Wars. 

    • Ok, takhle mi to asi stačí. Díky všem za příspěvky :-) 

    • CRYPT

      Uz jsem to nekolikrat tady psal, protoze jsem SWTOR hral x let a bylo to poradne me prvni mmorpg (Kdyz nepocitam Aion, ktere bylo vubec me prvni, ale to bylo jen rekreacni)... Bohuzel mi po aktualizaci tusim minulej rok tohoto webu nejde dohledat historie mych prispevku, ze bych to repostnul, tak jen tak kratce. SWTOR ma rozhodne co se tyce pribehovych linii fantasticke zpracovani na to, ze to je mmorpg. U nekterych class jsem seopravdu bavil, (udelal jsem kompletne vsechny classy jak zame milovane Imperium (Main Juggernaut) tak i mou v te dobe opravdu no no republiku. Podle meho nazoru nejlepsi story - Sith Warrior, Imperial Operator, Sith Inquisitor. Tim nechci rict, ze dalsi classy zajimave story nemaji, ale tyto 3 classy co se tyce story line byly pro mne TOP. Jinak do 55teho lvlu coz byl Oricon a Dread Masters to byla lahudka a posusnanicko. Dalsi content co pribyl, byl podle meho nazoru nic moc az odpad. Nekomu se to mozna libilo, kazdopadne pro mne swtor skoncil v dobach Oriconu, coz byla doba, kdyz jsem to zacal hrat. Neskutecne minus je ten engine, kterej nebudu uz rozebirat, to je proste humus. Jinak hraval jsem v drtive vetsine PvP, protoze SWTOR ma nejlepsi PvP co jsem bezkonkurencne zazil ze vsech mmorpg co jsem kdy hral. Tehda jsem pindal jak je to unbalanced, ale ted ze skusenostmi a rozhledem si sypu popel na hlavu. Nevim jaka je momentalne zabavnost SWTORu, protoze jsem skoncil s touto hrou v roce 2017 a presel na WoW, ktere ma dobre PvE, PvP je odpad, je to hodne podobne SWTORu a engine funguje v ramci moznosti velice dobre... 


      Abych to shrnul, pokud jsi nekdy hral KOTOR a hledas zabavny pribeh, tak SWTOR neurazi. Je treba si uvedomit, ze to neni Single Player, ale mmorpg. Takze co se tyce pribehu a pripadne PvP contentu doporucuji

    • Pokud máš rád KOTORy, tak to zkus. Dá se to hrát i v singlu, příběhový vývoj tvé postavy (alespoň do 50 lvl) je výborný. Zaplať si premium a stačí ti v podstatě jenom příběhové questy a za 2 měsíce nemáš co dělat (= cca 600 kč). Hratelně je to regulérní wowko s nadabovanými questy.

    • Hrůza hrůz, je to prostě MMO a jak zkazili Revana, to jim nikdy neodpustím....

      • Protože je to MMO, tak je to hned špatně? Tak to je velmi "hodnotný" příspěvek.

        • Pakliže tě baví tupé questy stylu - zabij x příšerek, tak prosím.......

          • Veskoslav

            Kampaň za Imperial Agent má skvělý příběh nejenom v rámci MMORPG, ale i v rámci klasických RPG. 

          • Classové questy takové nejsou.

            • To sice ne, ale průzkum světa je omezen na pobíhání mezi hordami příšerek, ne prostě MMO na klasické RPG nemá.

  • Derp_1337

    Osobně za nej hru považuji asi KOTOR a v těsném závěsu KOTOR2. Další top pozice drží Republic Commando, Jedi Academy a Jedi Outcast.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit