Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U magicu to moc nefunguje hrajeme jen legacy format protoze kupovat porad nove sady nema cenu.
  • V Magic The Gathering rotace edic funguje už dvacet let a nikomu to nepřijde zvláštní. Naopak, přináší to prostor pro vyvíjení nových strategií. Osobně mi ale stejně nejzábavnější přijde formát Arena, který se nejvíce blíží mému oblíbenému draftění v MtG. Určitě by stálo za to Arénu trochu poladit, aby nebyla tolik o náhodě.
  • jsou ňáký mimo v tom Blizzardu vždyť je teprv únor! prvního Apríla bude až za dva měsíce
  • Čau gameři,

    chtěl bych vás požádat o vyplnění mega krátkého dotazníku o hraní počítačových her. Je to max na minutku a půl. Díky moc!

    Najdete ho tady: https://kvalikvant.cz/jdi/d84490c248
  • Oil rogue pujde hrát úplně bez problémů. Tinker's v tom decku byl hlavně kvůli tomu, aby se dalo dostat skrz demence jako Belcher.
  • Sranda, ze to zakaze zrovna 2 jedine pouzitelne rozsireni ve hre. Kolik lidi jim hraje inspire decky? Nikdo (tgt). Nebo draci decky, Chvilku priest, ted uz zase nikdo (brm).
    • League of legends je použitelný a inspire decky špatný nejsou. Jen jsou lidi konzervativní no :-)V dracich deccich docela ted leti dragon warrior
  • No standart a tyhle veci mi je celkem jedno, ale doufám že sem jednu větu v články jen špatně pochopil. Tedy doufám že jen zabrání karty z Naxxu hrát, ale že samotný naxramas jako solo adventure člověku zůstane. Protože mi příde docela nefér pokud zaplatíte za expanzi tak že vám ji seberou. Jako nevím jak odebrání solo adventure ovlivní hraní Standartu, ale pokud to udělají a Naxx opravdu odstraní (nemyslím karty jako takové ty ať si klidně vemou) tak s HS opravdu nadobro končím a jdu radši někam jinam díky Blizzarde.
    • Clanek na games sem necet tak nevim jestli maji spatny preklad nebo si to jen spatne pochopil doporucuji orginalni post Blizzardu v anglictine tam je vse zcela zrejme, games.cz obecne nepovazuji za dobry zdroj.

      Naxx ti nezmizi budes ho moct hrat ve wild formatu a dokonce tem kteri Naxx jeste nemaji prijde vhod ze vsechny karty z adventures ktere nejsou ve standartu tak pujdou craftit za dusty coz doted neslo.
      • takze pro ty co nemaj Nax nebo zacnou pozdeji tam vubec tenhle (a dalsi) povedene adventure SP nebudou! uz jen to je spane a ze ty karty sui bude moct vydustit lol to je fakt vyhra budes rad kdyz postavis balicek do normal hry (protoze sposta karet cos mel nebudes moct pouzit!) natoz utracet dust za "funy mod" wild!!!
        • Za prve namisto clanku na games ti doporucim znovu precist anglicky original abys zjistil ze ti staci koupit prvni kridlo aby ti adventure nezmizelo. A za druhe mam pocit ze tve uvazovani zavani komunismem, ty si tu stezujes na to ze lidi co tu hru napriklad dva roky ignoruji a kdyz si ji nainstaluji tak maji mit narok na 100% stejny content jako ti kteri ji hraji od bety? Vlastne je to ekvivalent k obvinovani Wizards ze uz netisknou beta boostery MtG.
          • prvni kridlo si asi novacek co to zacne hrat za rok nekoupi! a z jakeho vazneho duvodu si starsi Adventures nebudou moct novacci zahrat? imho kazdej rok dva roky stare karty splachnout do zachodu? to ma co za super duvod? jen to ze prilezitostni hraci si bez penez nazahrajou ani low rank protoze budou mit jen zakladni karty. Jo ze budou moct hrat nejakej Wild.. pche ten bude naprosto nevybalancovanej a zabavnej asi jako Brawl kterej je totalni chujovina dobra jen na ziskani freebalicku tydne nebo to snad nekdo hrajete dokola a dokla? proc proboha?
    • Pro me jako causala hrajiciho pravidelne pro zabavu asi rok je to potvrzeni konce jen, skoncil jsem v prosinci a odmazal z disku o vikendu...

      Standart - Nax je jedno z nej dlc co bylo, karty znej jsou must have a byly vsude a vznikly i zabavne decky pro lidi jako ja jako je deathrattle priest atak. Loatheb, Sledge...super. GvG me take bavily i kdyz mechove jsou out, jedno aggro sem mel vzdy po ruce. Nove dlc je na ceste, jeste jsem nestacil zvyknout si na LoE. Kdyz to vydavaji tak rychle urco si susit safety stock nakych 3 000 goldu nebudu a nesusil nikdy. Je to nevyhoda oproti platicim. A kdyz vyjde nove dlc hned druhy den to na vas lita odevsad je vam jasne ze lide si to prevazne okamzite kupuji.

      Wild - jestli to nebude pod kontrolou casem vzniknou opet Grim patroni apod, a bude se prohravat vesele. Je to handikap/nevyhoda, ano da se vklidu vyhravat nad boomem, ale je to nevyhoda proste, a pokud je zapas vyrovnany tak tohle ho ovlivni proste.

      Novacci ? jsou na to mnejhur, nepoznaji skvely Nax a budou si muset posetrit par tisic goldu nebo euro na nove dlc a ve Wildu to stejne akorat plus nax,gvg...

      Jestli jsem to pochopil tedy spravne. Pokazde kdyz blizz neco vyda nebo vykouma musime sklopit usi a vesel slapat brazdu...Nic pro me. Radeji singel s obsahem otevrenym a celym pro me zakoupenym jen jednou. Po Draky to byla super zabava...Uzil sem si to na max, nelituju ani minutky. Ale stacilo.
      • za dvoch podmienok s týmto nebudem mať žiadny problém a to za 1. že budem mať oddelené decky ny wild a standard a teda až budem chcieť zmeniť mód nebudem musieť rozoberať a znova balíčky.
        a po 2. že budú nejaké odmeny aj za hranie wild modu podobne ako je to pri ranked play netvrdím, že musia spraviť aj ranked play ale mohlo by byť, napríklad že za 50 víťazstiev v daný mesiac dostanente nejakú rare kartu alebo 1 free balíček alebo niečo podobné.
        • Wild bude mit normalne ranked play a bude tam všechno co je v HS ted a ano balíčky budou oddělené, proto se navyšuje počet slotů na 18 *3*
      • Já se to chystal zrovna začít zase hrát ale na mobilu. Jestli mi zmizí naxx nad jehož koupí jsem se dlouho rozmýšlel tak už se nevrátím. Neplánuju se nechat dojit 3x za rok abych držel krok a mohl vůbec hrát.
  • Dobrý, takže všichni začnou hrát humusáckýho druida a jeho nechutný kombo Force of Nature a Savage Roar :)
    • To asi ne, když říkali že udělají docela velkej balanc classic karet a zrovna tohle combo je na jejich hledáčku hodně vysoko. Zdroj - Kripparian.
    • To stejne vsichni hrajou *1*
  • Ja jsem nadmiru spokojen,vyzdycky jsem kupoval standardni balicky,na rozsireni jsem si netroufl pac bych mel par karet ktery by bylo samy o sobe k prdu,takze mam temer kompletní standard a tim padem jsem za vodou:)) a vsechno jsem koupil za goldy samozrejme,pro me rozhodne vyhra,pac hra bude o dost lip vybalancovana a na obcasne silenosti a uchylarny mame prece Tavernu no ni??
  • Na steamu vyšel vesmírný ekvivalent hearthstone: star crusade pro zájemce.
    • Rozjel sem hned vcera :) par lidi, vse na zacatku, a totalni kopie HS = prijemne :) A par new napadu potesilo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit