Přejít na výpis diskuzí
Nemluvný vývojářský deník na Halo 4 boduje atmosférou
17.8.2012 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
Most anticipated game of 2012. Přání je otcem myšlenky, se říká.
-
Uz ked som v 23sekunde vydel v paprcke ten vypatlany ovladac tak som prestal pozerat.
-
Vypadá to perfektně, krásná ukázka toho, co zvládne x let starý hw .... když se chce. A když za prdelí nestojí nenažraní výrobci grafických karet apod.
Nikdo mi nevymluví, že pokud by se opravdu chtělo, dnešní hry by vypadaly 2x tak líp, než vypadají ... -
-
Nenažraných výrobcov grafických kariet viac ako úspešne zastupujú výrobcovia herných konzol samotných. Nepotrebujú s tým žiadnu pomoc.
-
Tí "nenažraní" výrobci grafických kariet stoja za najväčším rozvojom grafiky od jej počiatkov do zlomového obdobia roku 2006-7 ktoré vrcholilo príchodom Crysis a odkedy sa žial herný priemysel definitívne sústredil na nové konzole a začala sa niekolkoročná stagnácia grafiky ktoré nemá histórii videohier precedens.
Výrobcovia grafických kariet sú v tomto nevinne, svoju prácu odvádzali najlepšie ako vedeli a prinášali na trh to najlepšie čo boli schopní vyrobiť. To že ich produkty nikdo nevyužíval naplno už nie je ich problém. -
-
Je zajímavé, že na Xboxu, který má několikanásobně slabší hardware než PS3 vypadají stejné hry dokonce lépe. Je to všechno o ochotě vývojářů optimalizovat.
-
-
kde si sa dočítal že XBOX má "několikanásobně slabší hardware" ? ps3 má výborný procesor ale zaostáva v GPU, čo je vidieť na kvalite shaderov, textúr a v konečnom dôsledku i nižšom framerate v moderných hrách.
-
-
Naprostej souhlas.
-
-
-
Proč, proč, proč?!!! Proč doháje nemůže být Halo i na PC?! Tahle série mě hrozně láká, ale má nenávist ke konzolím je daleko větší...
-
-
Inu protože je to pi*ovina první kategorie.
-
-
Hudba hezká, ale po skončení traileru jsem nevěděl, o čem byla. Chybí ji duše a nějaké nosné téma, které Marty O'Donnell rozhodně ve své hudbě měl. Ono už soundtrack z Halo Anniversary mne velice zklamal.
-
Moc dobre video. Jenom utužuje moje nadšení z hry. *14*
-
Mám velkou slabost pro záběry orchestrů, co hrajou herní (a filmovou) hudbu, takže jsem si to užil. *4*
-
Nádhera (ale ubral bych patos... a to jakože velmi). Skvěle se v tom ukazuje, jak moc herní průmysl nabobtnal a že je třeba ho brát vážně. Trailer sám výborně ukazuje to, že AAA tituly nikdy nevymizí, nikdy neustoupí indie scéně. Lidi prostě chtějí vidět takovéhle kolosální projekty, na nichž pracují stovky lidí. Stejně tak bude vždy existovat nějaký megaloman, pro něhož budou podobné projekty výzva. Ta situace je prostě dost analogická s nezávislou scénou na jedné straně a kolosálně drahými velkofilmy na straně druhé.
Spolupráce scénaristů, grafiků, designérů, programátorů, herců, muzikantů, z níž na konci vyleze jeden obrovskej a osobitej projekt, kterej je všechny převyšuje... tak to mě fakt fascinuje.
Mámo, táto, až dostuduju, tak budu Creative Director !*1* -
-
A az budes robit uzasnu hru ako creative director, tak k tebe pride senior manager, zoskrta ti 80% materialu a pojdes s ovisnutymi usami na trh.
-
-
niekedy mi je fakt ľúto concept artistov, keď vo výsledku zhliadnu ich na kosť orezané ideje ktoré už často s ich predstavou nemajú nič spoločné alebo sú vpodstate úplne zabité, musia mať docela blbý pocit.
-
Jedním slovem SUPER! A to jsem Halo nehrál, ani jeden z dílů a ani mě to nikdy příliš nelákalo.