Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Most anticipated game of 2012. Přání je otcem myšlenky, se říká.
  • Uz ked som v 23sekunde vydel v paprcke ten vypatlany ovladac tak som prestal pozerat.
  • Vypadá to perfektně, krásná ukázka toho, co zvládne x let starý hw .... když se chce. A když za prdelí nestojí nenažraní výrobci grafických karet apod.

Nikdo mi nevymluví, že pokud by se opravdu chtělo, dnešní hry by vypadaly 2x tak líp, než vypadají ...
    • Nenažraných výrobcov grafických kariet viac ako úspešne zastupujú výrobcovia herných konzol samotných. Nepotrebujú s tým žiadnu pomoc.
    • DangerousDave
      Tí "nenažraní" výrobci grafických kariet stoja za najväčším rozvojom grafiky od jej počiatkov do zlomového obdobia roku 2006-7 ktoré vrcholilo príchodom Crysis a odkedy sa žial herný priemysel definitívne sústredil na nové konzole a začala sa niekolkoročná stagnácia grafiky ktoré nemá histórii videohier precedens.

Výrobcovia grafických kariet sú v tomto nevinne, svoju prácu odvádzali najlepšie ako vedeli a prinášali na trh to najlepšie čo boli schopní vyrobiť. To že ich produkty nikdo nevyužíval naplno už nie je ich problém.
      • Je zajímavé, že na Xboxu, který má několikanásobně slabší hardware než PS3 vypadají stejné hry dokonce lépe. Je to všechno o ochotě vývojářů optimalizovat.
        • DangerousDave
          kde si sa dočítal že XBOX má "několikanásobně slabší hardware" ? ps3 má výborný procesor ale zaostáva v GPU, čo je vidieť na kvalite shaderov, textúr a v konečnom dôsledku i nižšom framerate v moderných hrách.
      • Naprostej souhlas.
  • Proč, proč, proč?!!! Proč doháje nemůže být Halo i na PC?! Tahle série mě hrozně láká, ale má nenávist ke konzolím je daleko větší...
    • Inu protože je to pi*ovina první kategorie.
  • Hudba hezká, ale po skončení traileru jsem nevěděl, o čem byla. Chybí ji duše a nějaké nosné téma, které Marty O'Donnell rozhodně ve své hudbě měl. Ono už soundtrack z Halo Anniversary mne velice zklamal.
  • Moc dobre video. Jenom utužuje moje nadšení z hry. *14*
  • Mám velkou slabost pro záběry orchestrů, co hrajou herní (a filmovou) hudbu, takže jsem si to užil. *4*
    • A az budes robit uzasnu hru ako creative director, tak k tebe pride senior manager, zoskrta ti 80% materialu a pojdes s ovisnutymi usami na trh.
  • DangerousDave
    niekedy mi je fakt ľúto concept artistov, keď vo výsledku zhliadnu ich na kosť orezané ideje ktoré už často s ich predstavou nemajú nič spoločné alebo sú vpodstate úplne zabité, musia mať docela blbý pocit.
  • Jedním slovem SUPER! A to jsem Halo nehrál, ani jeden z dílů a ani mě to nikdy příliš nelákalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit