Přejít na výpis diskuzí
Nenápadná likvidace v Ghost Recon: Future Soldier
11.4.2012 | Aleš Smutný
10 příspěvků
-
porad se mi tam nelibi ta neviditelnost, takhle se nemusite bat ze vas uvidi
-
-
Přesně tohle je jedná z pár věcí co mi na tomhle GR vadí.
-
-
ukazovali videa z přestřelek jak z COD a potom tuto stealth, jestli voják náš vydrží jít přímo proti 30 nepřátelům, naco potom si hrát na tajňačku
-
pěkný, jen nechápu logiku toho že je vždycky po zastřelení chytne, pravděpodobně aby neudělal hluk, a potom si v klídku vystřelí do dřeva a nechytne ho ...
-
vypadá to parádne, jen doufat že pc verze bude stejna jako ta konzolova a ne jina hra od jineho studia na jinem enginu jako graw 1 a 2.
-
-
Kromě ne moc dobře řešených checkpointů se mi oba GRAW líbily i na PC (hrál jsem také konzolové). Co pořád proti nim všichni mají? Že dostaly nízké hodnocení od nějaké redakce jen za to, že nemají uber hype? Na hodnocení kašlu. Když 10tý díl nějaké s*ačky dostane 9/10, tak to neznamená, že je to dobrá hra, ale že si autor recenze myslí, že musí dát vysoké číslo jinak by ho ukamenovali *16*
-
-
já mám teď rozehraný GRAW2 na PC a je to jedna z nejlepších taktických fps co jsem hrál.. oproti jedničce se už tým nechová tak retardovaně, taktika je mnohem lépe zpracovaná a doopravdy je místama výzva.. na Future Soldier jsem se koukal dřív po prvních gameplay videích skrz prsty, ale začíná se mi to celkem líbit, i když nejsem zvyklý na TPS v těchto hrách (proč se neudělá přepínání pohledu?).. takže čím více taktických akcí, kde je možné hrát stealth postupem, tím lépe.. Bayoviny v téhle serii doopravdy nechci
-
-
no ja dvojku graw prave nehrál kvuli špatným zkušenostem s jedničkou, konkrétne prave již zminena retardovanost týmu. No a dále mi vadilo že se to selé odehrávalo v mexiku a navíc v meste, porad stejne prostredí, nasledoval stereotyp. No a grafika take nebyla moc líbivá, takže asi tak.
-
-
chápu.. jedničku jsem přetrpěl taky, dvojka je doopravdy uplně jinde.. prostředí je také více rozmanité.. :)
-
-
-
-
p.s. i když je pravda že bych uvítal možnost prepnutí do first person a treba to konzolove menu upravy zbrani mi taky moc nesedelo.
-