Přejít na výpis diskuzí
Neobvyklý válečný příběh z Medal of Honor: Warfighter
29.2.2012 | levis
16 příspěvků
-
Tak i v Brothers in Arms se řešily i nějaké ty "běžné" strasti vojáků...
-
-
Doteraz spomínam na Reda...
-
V The Pacific se řešily jen "běžné" strasti vojáků *1*
-
-
Njn, Pacifik je hodně slabým odvare Bratrstva neohrožených, ale každý den holt nemůže být posvícení. *9*
-
-
Paficic je naopak vynikající minisérií, která směle konkuruje Bratrstvu, ačkoli sám nejsem zastáncem jejich srovnávání. Pravda, je spíše o lidech ve válce, než o nejefektivnějších bitvách, ovšem tím určitě o nic horší a takové epizody z Peleliu a z Okinawy kvalitu seriálu rozhodně potvrzují. BoB je kvalita, o tom žádnýho sporu, nicméně má svý autentický kiksy a velký rozdíl je i v zobrazení dopadu války na jedince a jeho osobnostní změna, což v BoB moc řešený nebylo, krom pár vyjímek. Ale, každý dle svého gusta samozřejmě. :)
-
-
Clovek by cekal, ze budou pokracovat ve slepejich "Rajena" a "Bratsrstva" a oni z toho udelali neco jineho. Jako pokracovani je to propadak. Kdyby to bylo neco samostatneho, od jinych reziseru, tak by to bylo vyse.
-
-
Je to nepřímé pokračování a rozhodně nesouhlasím s tím, že by to mělo představovat zase takovou rozdílnost oproti výše zmíněným snímkům. Na vině možná bude právě ta reklama kolem Pacifiku, u které mohli někteří získat dojem, že půjde o topovou válečnou záležitost, ale dle mýho, uvažovat o Pacifiku jako o " Bratrstvo 2 " je samozřejmě kravina. Pravda, každej kdo očekával válečnou řež od první epizody až do té desáté, si nejspíš nepřišel na svý, ale to je pouze jeho problém a obecně problémem bude přeceňování SPR a BoB a jejich obecné považování za modly. Nicméně, znovu podotýkám, že to je subjektivní stanovisko v pohledu na tu, či onu válečnou věc, na pohled její autenticity, na její přístup k problematice a podobně. Jsem zkrátka jeden z těch, který má rád všechny válečný filmy na úrovni, ale taky jsem ten, který dnes již ocení kupříkladu Thin red line ( přestože dokonalý není ), než Saving private Ryan, ačkoli ten má kvalitu, je nadupanější a efektivnější.
-
-
Pacifik je možná až příliš komorní (jedna větší akce na letišti to nezachrání). Pro komparaci válečných zkušeností z války v Tichomoří je, podle mě, lepší dvojice filmů Vlajky našich otců a Dopisy z Iwo Jimy.
-
-
-
-
-
"vztah s manželkou se prý na začátku hry může buďto zázračně spravit, nebo úplně rozpadnout, podle toho, zda jí Preacher pomůže se starat o děti " Takže, uprostřed boje máme očekávat telefonát, ve kterém nás choť bude žádat, abychom odpoledne vyzvedli děti ze školky? A na hráči bude, zda tu operaci na Filipínách stihne včas do doby, aby se po extrakci mohl vrátit k připravené večeři i s dětma bez následků, aby se žena vztekala. :)
Ale vážně, zni to prozatím všelijak, ale rozhodně není korespondence mezi vojákem a civilním působením vůbec na škodu, už i tenhle způsob zaručuje bližší seznámení se s postavou, než se jen vtělit do bezejmenného ramba, který je schopný skládat divize nepřítele svou oblíbenou flintou. -
Příběh ve válečné střílečce?? *15*
-
-
Teda ve střílečce jako je MoH.Zapomněl jsem na Brothers in Arms.
-
-
Sitcom? Spis mi to pripada jako telenovela.
-
-
Aj Twin Peaks pripomínalo telenovelu a aký to je seriál :)
-
-
Aj keď to bolo naschvál tak štylizované do formy telenovely.. v podstate si tam z nich robili srandu
-
strašný!
-
-
-
a dřív stačilo, probrat se v neznámém vězení s nožem v ruce a tlupou nácků okolo a o zábavu bylo postaráno. Eventuelně kdesy na základně na marsu, kde se po chodbách toulali démoni z pekla. No...doba pokročila.
(BI to v OF zpracovali na výbornou, tak se vývojáři MoH mají kde učit)