Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj prosim prosim o radu mam nove DLC harley quinn a nevim jak to pustit v nabidce to nemam stahnul jsem to ze steamu prosim o radu
  • Lawliet
    Bats.. jedna 10/10ková hra ve svém oboru :)
  • Okej, tak díky hoši za osvětlení...
    Ne v pohodě, nejsem nijak omezenej, ale když mi tu při každym spouštění vyskočí 5 věcí, který musim odklikávat tak mi to už trochu štve po těch letech :)
    No tak co bych kvůli B-manovi neudělal, to tam to GfWL vydržim.
  • Video vypada celkem obycejne na to jak je ve skutenosti Batman skvela zabava.

Jenom nechapu 3! mesice odklad pro EU? Co to je za debilitu? Kdyz jsem to poprve uvidel, tak jsem neveril svym ocim a rikal jsem si, kdo se zase spletl.
  • BoB.2
    Já se možná konečně dočkám po půl roce čekáni na češtinu k Batman: Arkham City *1*
  • Prosim Vas, mam na Steamu Batmana Arkham City..jsem jediny koho sere zlodejska DRM SecuROM ochrana pro 5 pc? *16*
    • Jestli sem SecuROM pochopil spravne tak u Batmana mas 5 pc a u kazdeho 10 instalaci win. I tak je to podvod a zlodejina a dela se mi z toho zle. I kdyz mam pc uz pres rok a pul stejny a Batmana koupil letos asi v breznu tak sem 1x musel instalovat win znovu a presto mi to napsalo ze uz mam jen 3 pc aktivace. NEUVERITELNE! At se pak nedivi proc se na pc prodava mene her nez na konzole! Klic se stejne vaze na steam ucet a ke vsemu GFWL tak nechapu proc tam musi cpat DRM ochranu. Uz vidim jak si hraci navzajem pujcuji steam ucty aby si mohly zahrat Batman Arkham City. TOLIK lepsich her nez je Batman nema zadnou drm zlodejinu.. Muze mi nekdo vysvetlit logiku? Ja se snazim podporit koupi hry a kdejaky typ co ma cracklou verzi se mi muze smat si hru muze instalovat a mazat kolikrat chce.. Proc? *9*
    • Nejsi, ale aspon se to da revoknout. Crysis mas proste 5 instalaci a neda se to nijak vratit. Kdyz uz to tam ti volove davaji, tak aby se ti treba kazdej mesic obnovila jedna aktivace nebo tak, to by me pak nevadilo, atakhle se musis strachovat jestli mas jeste aktivace nebo ne a pri reinstalaci systemu vsechno odinstalovavat a ztracet cas. *10*
      • Můžu se optat jestli je ta SecuRom ochrana ze Steamu Game for Windows jako u normální krabicovky nebo je to jenom omezení pro instalace?? Důvod proč jsem nad novym Batmanem ještě nepřemejšlel je právě GfWL a jestli teda na Steam verzi ta pakárna neni, radši bych si ji pořídil tam než v kamennym obchodě.
        • Ja si ji koupil v krabici, ale pridal na steam a Gfwl tam normalne je. Krome par tabulek pri prvnim spusteni navic mi to ale urcite nijak nevadi.
          • Okej, ale když si koupim Steam verzi, tak tam bude taky nebo ne?? Jako už mam icq, skype, steam, origin a sem tam mi blikne nějaká ta aplikace což se ti nemusí zdát, ale mě to už sere to porád všecko odklikávat, když to zas tolik nepoužívam, takže bych si nerad do PC tahal další zbytečnost... když už jich mam habaděj...
            • Kdyz zadas do Steamu CD-key a stahnes tu hru pres Steam, tak mas stejnou verzi jako ti, co si ji pres Steam koupili a Gfwl tam je. Jinak myslim, ze to je stejne soucast Windows 7, takze to pravdepodobne davno mas. A pokud ne, tak Skype a ICQ muzes odinstalovat, protoze ty zadna hra nevyzaduje a dostanes se do limitu, pokud ses nejak omezen poctem nainstalovanych programu v PC.
            • Pokud má jednou hra GFWL, tak je jedno kde ji vemes, ale vzdy tam to gfwl bude. To neni jako Steam, kdy nektery hry ho potrebuji a nektery ne, GFWL je pevna soucast hry.
  • No mohli by dat pc verzi. A nebo se boji toho ze maji tak hnusne textury ze je raci na pc ukazovat nebudou?
  • Bože tohle je uplně voničem,.. Už netrpělivě čekám na kompletní edici..
  • Jazz
    Co PC ?
    Na to se zas sere ?
    • Na Steamu už mám Harley Quinn achievementy. Tak snad se taky dočkáme..
      • No to je sice super, ale AC nevidim vobec v ponuke, cize nech ziju regionalne omedzenia. Ale tak dufam ze casom bude, rovnako ako som sa dockal New Vegas.
  • Cahir
    Aspoň není holka povrchní, když se zabouchla do takový držky jako je Joker...
    • Hmm ale nevim jestli já jsem povrchní nebo ne, ale já se zabouch do Harley *1*
      Miluju tu postavu... a vůbec tahle série je velice povedená. Na Harley je perfektní úplně všechno a ještě je teď volná muhehehe xD
      Už se těšim na GOTY edici, kterou určitě kupuju.
      • Shaker
        jeji model je udelanej fakt pekne no, ale holka s takovou osobnosti, to neni nic pro me :D
        • ja harley přímo žeru, škoda, že nemá pletky s Batmanem *3* . a hlavně ten její potouchlý hlasek. love it
    • Amylee.Anderson
      Má milej úsměv :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit