New Game+ v Like a Dragon: Infinite Wealth dostanete jen v dražších edicích hry
-
No NG+ jsem hral akorat v serii Nioh, kde to opravdu melo smysl a samozrejme se za takove ,,NG+,, daji pocitat i vyssi obtiznosti u her typu Diablo. Nicmene tam je to pevna soucast hratelnosti a nedovedu si predstavit, ze by za to chteli financni prispevek :)
-
-
Na NG+ by se člověk mohl vykašlat. Ale problém s Like A Dragon: Infinite Wealth je ten, že ta hra má defaultně odemknutou jenom JEDNU
úroveň obtížnosti: Easy!Aby si to hráč mohl užít na větší obtížnost, tak musí dohrát hru aspoň 1x a pak si při NG+ teprve může změnit obtížnost na vyšší (Hard a Legend). A to je limitované jenom tou Deluxe a Ultimate edicí.
Kdo není úplný nováček v sérií a má trochu zkušenosti s tímhle bojovým systémem, tomu ta základní obtížnost bude připadat až komicky jednoduchá. Běžní nepřátelé padají k zemi už po jednom úderu. 😱
-
-
Aha :D No tak to je drsne.
-
-
-
NG+ většinou nevyužívám. Přenášení věci mi přijde jako cheat a nebavi mně to. Mám radši když druhy průchod hrou nabízí nové věci když už to musí být. Samozřejmě nejlíp když je ve hře vše na první průchod.
Jinak Infinite Wealth samozřejmě není první japonská hra co žádá příplatek za obsah navíc. I zpoplatnění NG+ se už vyskytlo. Záleží jak to bude konkrétně pojaté, pokud NG+ bude mít dostatek obsahu nad rámec přenášení progresu problém v tom moc nevidím.
Holt je to hra pro lidi co mají ten Infinite Wealth :D
-
-
No já zase zažil moment v jednom RPG, kde vývojáři uzamkli "true ending" v prvním dohrání a místo toho jsi dostal špatný konec a hra skončila dřív než jsi se dostal k finálnímu bossovi. Takže jsi pak musel hrát NG+ , aby ses dostal až do konce a konečně zabil hlavního záporáka a vše dobře dopadlo.
Do dneška ty vývojáře proklínám. 😂
-
-
U jrpg tohle bývá často. Třeba Dark Rose Valkyrie jsem musel hrát 4x než jsem se dobral true endingu a odemkl tím post game obsah. Nebo Caligula Effect 2 má bad ending v půlce hry a je konec. Kolikrát to bez návodu ani nejde dosáhnout, tak moc to je zapikolované za nepropustnou zdí situaci a detailního načasování že si často říkám že to snad nemohli myslet vážně. Nebo je proste průměrný Japonec nějak chytřejší, nebo tak něco :)
-
-
No na to NG+ by se člověk asi mohl vykašlat. Ale očividný problém Like a Dragon: Infinite Wealth je ten, že v základní hře je otevřena jenom jedna úroveň obtížnosti: easy.
Pro hrání na vyšší obtížnosti je potřeba NG+ a to je limitované tou Deluxe a Ultimate edicí.
Kdo není úplný nováček v sérií a má trochu zkušenosti s tímhle bojovým
systémem, tomu ta základní obtížnost bude připadat až komicky
jednoduchá. Běžní nepřátelé padají k zemi už po jednom úderu. 😱 A to je trochu problém. -
Já bych si spíš tipnul na to, že průměrný japonec je zvyklý hrát s návodem. Spousta JRPG totiž ty dobré konce schovává za spoustu fakt komplikovaných rozhodnutí, které často ani moc nedávají smysl. Bez návodu to snad nejde dát.
-
-
-
-
NG + som hral len u niektorych souls hier. Inak nikdy. Ako zmienil kolega vyssie, tak malo kto ma na to cas.
Predpokladam, ze v u hernych recenzentov to je podobne. Ak hrat uz znova, tak za novu postavu s inym koncom. Tam nato cas uz vobec nieje.
-
V žádným případě nechci takový svinstvo obhajovat, ale v životě jsem NG+ u žádnýho dílu nezapl. A to jsem dohrál úplně všechny. To by člověk musel být nezaměstnanej aby měl čas na další průchod u takové série, natož u dílu, kterej má být nejdelší.
Ale celkem si zahrávají. Hlavně to ani neuvádí u bonusů přímo na storu, to už by z toho někdo udělal bordel mnohem dřív.
-
-
Na NG+ by se člověk mohl vykašlat. Ale problém s Like A Dragon: Infinite Wealth je ten, že ta hra má defaultně odemknutou jenom JEDNU úroveň obtížnosti: Easy!
Aby si to hráč mohl užít na větší obtížnost, tak musí dohrát hru aspoň 1x a pak si při NG+ teprve může změnit obtížnost na vyšší (Hard a Legend). A to je limitované jenom tou Deluxe a Ultimate edicí.
Kdo není úplný nováček v sérií a má trochu zkušenosti s tímhle bojovým systémem, tomu ta základní obtížnost bude připadat až komicky jednoduchá. Běžní nepřátelé padají k zemi už po jednom úderu. 😱
-
-
Myslím, že herní studia si s takovýmto přístupem brzo připomenou, jak se jim prodávalo ve zlaté éře pirátství.