Přejít na výpis diskuzí
Next Car Game od tvůrců FlatOut se předvádí na videu ze hry
15.11.2013 | Adam Homola
17 příspěvků
-
Takhle to dopadá , když necháte na jménu/značce co jste vybudovali parazitovat budgetové nicky .Stačil jeden díl a na kvality Bugbearů se zapomnělo ...
Téhle hry bude na rozdíl od dalšího COD velká škoda -
hm, pre mna smutne, ze dnes je 19 z 20 zavodnych hier blbost na ntu, zaroven sa ukistastarteruje uz fakt hocico a vsetko, kde sa mihne pixelart ma 10/10, ale takato (zatial na jednom videu mozno snad fajn zabava od ostrielaneho teamu) sa asi ani nepodari dostat na svetlo svetla...
-
Hlavně že na tom opět dělají chlapíci z Bugbear Entertainment. FlatOut 3 od Team6 Game Studios dopadl katastrofalně :-D
-
-
Team 6 má pěkné modely ... ale hratelnost už pár let mizernou a jako přes kopírák . Vzpomínám na závody skútrů a pak nějaké pojíždění po městě s policejním autem co mělo na střeše čtyři rakety ... pěkné ale na hony vzdálené AAA produkci . Asi jako GAZ Guzzlers....
-
-
ufff trochu som sa vylakal pri pohlade na to, že sa hráčovo auto chová ako terminátor medzi plechovkami až potom som si prečítal, že vo videu je poškodenie auta vypnuté. Takže u mňa spokojnosť, vyzerá to zatial dobre !
-
Pre Alpha verzia NCG vyzerá lepšie, ako finálna verzia podaktorých už dokončených a vydaných titulov :D Vrátane dielov NFS :D
-
Nechápu to. Tak nejdřív sháněli peníze na svých stránkách, a teď na Kickstarteru. To jako když KS neuspěje, tak to nevyjde nebo co? FlatOuty 1 i 2 jsou nejlepší závodní hry vůbec...
-
-
nene vyjde to i neúspěšnym kickstartrem jenom kdyby uspěly tak by tam bude víc obsahu
-
-
Pripomina mi to asi nejlepsi dil Flatout2 , tak at to nezkazi vzdyt tech demolicnich derby neni vubec mnoho. *4*
-
Fakt se tesim jako malej. Jenom pevne doufam ze to ze jsem pricichl k zavodnim simulacim mi to nakonec nezkazi...
-
Vždycky je příjemné zazávodit si s různorodými vozidly. První dva díly FlatOutu se povedly. A nesmím zapomenout na stařičké Twisted Metal nebo Destruction Derby :)
-
-
Sůva Psygnosis *14*
-
Jo Destruction Derby byla pecka. Nechal jsem tam nejednu hodinu s kamarádama :-).
-
-
A to se kutí ještě Carmageddon :), je z čeho vybrat.
-
-
-
Mám předobjednáno a nemůžu se už dočkat, až tam začnu drtit plechy *1*