Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Už jsem se regl před asi měsícem... no uvidíme, snad to nebude moc závsilé na jinak přiblblejch speciálních schopnostech ostatních "hrdinů" ono zase jít až moc na ruku majnštrým se nevyplácí pokaždé.

    Když teda pominu tu předpotopní grafiku, ( animace bych ještě zkousl) zase musím odkázat na lepší Unreal Tournament který bid je stále v early alpha verzi vypadá už ted dobře. +Mikrotransakce aby to neprojely chamtivci na tomhle... protože to je moderní a tohohle typu her může uškodit.
  • To je ale debílek se skateboardem.
    • Velice hodnotný komentář, debílku.
  • Doufám, že tam půjdou vypnout ty debilní kecy...
  • Ja chapem, ze Quake je o hratelnosti, ale ked vidim tu grafiku a animacie tak zaspali dobu... Nehovoriac, ze hra bude az buduci rok...
  • Užívejte si počítačové hry, dokud můžete:

    European Commission against Racism and Intolerance (ECRI) zahájila správní řízení s více než dvaceti výrobci a distributory počítačových her. Obviňuje je z propagace rasového profilování a rasové intolerance, které jsou součástí celé řady počítačových her.

    Hlavním předmětem sporu je rasové rozdělení virtuálních postav počítačových hrách na elfy, trpaslíky, zlobry, skřety a podobně. ECRI je obzvláště znepokojena rasou nazývanou „temný elf“, která je primárně definována barvou své kůže. Navíc jsou jednotlivé rasy téměř vždy prezentovány ve vzájemně antagonistických vztazích, které se rovnají rasové nenávisti. Ta je v mnoha hrách ztvárněna s pomocí nijak neskrývané brutality, která někdy hraničí až s genocidou.

    Zdůvodnění zástupců herního průmyslu, že se jedná o fiktivní příběhy, rasy a postavy, pokládá ECRI za zcela neadekvátní vzhledem závažnosti této problematiky. Počítačové hry jsou majoritně zábavou pro děti a mladé lidi, kterým se touto cestou od již útlého věku podsouvají myšlenky rasového profilování, rasové nenávisti a rasově motivovaného násilí.

    Přestože ECRI nemá v současné dostatečné pravomoci k zákazu prodeje takovýchto her, spolupracuje úzce s úřadem Entertainment Software Rating Board (ESRB) na tom, aby hry propagující rasové profilování a rasovou intoleranci byly jednoznačně klasifikovány a označovány stejným způsobem, jako například hry obsahující obecné násilí nebo užívání alkoholu. Současně bude ECRI jednat s příslušnými zástupci jednotlivých členských zemí EU, aby byl prodej těchto her na jejich trzích omezen, případně zcela zakázán.
    • Hezký, ale nejhorší na tom je, že bejt to pravda, zas až tak by mě to nepřekvapilo.
    • Ahoj,to si děláš srandu?Jestli ne,tak potěš koště,to zas ty Jebl*ny nemaj co na práci?Má nej FPS všech dob je stařičký Blood,ty by se snad posr*li i z něj. *10*
      • Úroveň příspěvku je úměrná stupiditě přispěvatele.
        • Omlouvám se za svůj stupidní příspěvek,beze srandy a ironie.
    • jamar28
      Ještě že je 1. dubna. Bych tomu i věřil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit