Přejít na výpis diskuzí
Nezapomínejte, že projekt Prey 2 opravdu nebyl zrušen!
16.10.2012 | Petr Poláček
24 příspěvků
-
me ten obrazek pripomel System Shock 2, a zastavilo se mi srdce
-
Pochybuju že čekají na nextgen konzole. DevKity (XBOXu) jsou pokud vím už na světě, takže kdyby chtěli, hra není v limbu, ale v procesu upravování na novou generaci. Podle mě jenom vařej vodu na sekerovou polívku. Hry se odkládají jen z jednoho důvodu. Nemají na to, aby se stávajícím konceptem vydělaly.
-
ja vim ze neni zruseni len ked ho odkladaju nech na nom poriadne pracuju a ne ze to bude mat chyby betheda lebo ta ich rada robi dokola tie iste :D
-
Po dlouhé době konečně nějaká dobrá zpráva. Když jsem viděl ten trailer s Džony Kešem, tak sem si musel vyhrnout držku nahoru, vzít mop a tu spoušť po sobě vytřít. Pak když jsem si přečetl, že to rušej, jsem si pomalu ale jistě začal stavět oprátku. A hle, oprátka může jít do řiti :)
-
Myslím, že čekají na nextgen konzole
-
-
Konzole :D hahaha dobrej vtip.
-
sa nedočkajú, nová generácia konzol výjde tak za 2 možno 3 roky.
-
-
Kdyz by Prey 2 melo volnost Rage a questy na zpusob kontraktu jako v tom slavnem traileru, byl bych stastnej a koupe hry by byla jasnou volbou. Tezko rict jestli to vydani hry troskota na Bethesde, nebo jestli opet na prehnanym perfekcionismu nekoho z ex-Apogee *4*
-
mozno len zistili ze dnesne konzoly to neutiahnu, tak to posunuli na dalsiu generaciu
-
-
Pochybuju, že by dnešní konzole neutáhli 8 let starej engine..
-
-
toto malo byt open world, a to tieto konzoly nezvladaju
-
-
Tak ale určitě by měly zvládnout engine z roku 2004 na kterým běžel ještě Doom 3. Sice hodně modifikovanej, ale náročnejší než Sleeping Dogs nebo Skyrim 100% nebude.
-
-
a hla, ako dopadol skyrim na PS3 :) a dokonca bez datadiskov, lebo to konzola nezvlada....
-
-
A na slabším X360 běžel v pohodě, to nebylo konzolí ale špatnou optimalizací na PS3.
-
-
-
-
-
-
Jsem rád za každý takový projekt, který herní pissálky usvědčí z jejich nekompetentnosti. Ještě teď mám zalehlé uši z jejich orgastického vřískání nad fake předskriptovanou prezentací z herní výstavy, kterým nás všechny ujišťovali o příchodu hry století.
-
-
máš můj hlas, nejsi sám kdo je stejného názoru *3*
-
-
To že nebyl zrušen nutně neznamená, že se toho dočkají moje vnoučata:) Když to vyjde, tak to vyjde, ale abych na to čekal? Zbytečné.
-
-
No vyděl bych to že až budou tvoje vnoučata fósatý (vousatý). *4*
-
-
Vyděl? Proboha to nééé, chápu disgrafii (disortografii či něco podobného na co se "vymlouváš") a tvůj smyšlený věk 65 nebo kolik, ale napsat toto? Promiň, ale málem mi to vyrvalo oči z hlavy.
-
-
Ony to nejsou výmluvy ... já se osobně musím zrovna u tohohle slova pokaždé zastavit a přemýšlím jaké i tam je ... sice zvládám většinu deskriptivní geometrie jako nic a mám parádní 3D představivost, ale s pravopisem budu mít problémy až dosmrti. Buď velice rád, že s tím nemáš problémy protože to není nic příjemného když musíš číst text třeba 3x protože se ti přehazujou písmena ve slovech a když cokoliv napíšeš musíš si to tak 2x kontrolovat.
-
-
Ode mě +, ale neříkej mi, že u slova vidět u toho přemýšlíš, to píšeš automaticky:) A zrovna u Boba si vždycky milerád rýpnu, když tu pořád mele, jak chcedo kadé hry češtinu (přitom tu tvrdí, že umí rusky:))
-
-
Já opravdu u slova vidět přemýšlím ... když to napíšu náhodně tak to dopadne pokaždé jinak. To Automaticky mě prostě nefunguje ... jedna z radostí mozkové disfunkce.
-
-
-
-
-
-
Nezapoměl jsem, ale pokud posunou datum vydání na rok 2040, tak zapomenu...