Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Aby udělali sezonu2 a zase "prodělali" *7*

Aneb jak zkazit značku a pojistit si že už ji nikdo asi nevylepší *12*
  • Osobně nechápu ten rozruch kolem epizod . Já taky nejsem zastáncem tohohle modelu, tak sem si prostě počkal až budou všechny venku.
    • Právě. Jednak se dalo buď počkat. A hlavně tato hra byla postavená tak, že jí epizodický model vůbec nevadil. Jednotlivé mise byl zcela samostatné. A velice znovuhratelné, takže to, že člověk další měsíc nic nelákalo kliknout na "next mission" mělo své plus. Prošel jsem si to důkladněji.Takže v tomto konrkténím případě bylo čekání na všechny epizody jako říkat, že jsem ještě nehrál první Uncharted, protože čekám na poslední DLC do čtyřky a že příběh není venku kompletní a že je to špatně. V pricnipu úplně stejná logika.
  • Doufám, že změny budou jenom k lepšímu.

Osobně mi u Hitmana vůbec nesedí epizodický obsah... Úplně to kazí herní zážitek.

Když něco hraju, tak se chci ponořit do světa a užít si ho, nechci žádné umělé bariéry "tak a teď počkej další 2 měsíce a pak si za peníze budeš moci koupit další část".
    • Ghost47
      Mně to zase zrovna k Hitmanovi docela sedí, jednotlivé kontrakty fungují docela dobře i samy o sobě. Určitě ten rozkouskovaný příběh vadí míň, než třeba u adventury.
  • MickeyMutant
    Zřejmě celkem schizofrenní situace, když člověk při vyjednávání hledá argumenty, proč nemá takovou hodnotu, jak mu druhá strana tvrdí*4*
  • A koupili si celou znacku nebo jedno pismenko s tim ze dalsi budou dokupovat pozdeji?
    • MickeyMutant
      Koupili celou, ale budou ji dostávat po kouskách během roku.
  • spoock
    S2 chci, ale klidně v pozměněné formě, bez nutnosti online checkování, klidně ať tam nějaký online je, ale bez nutnosti buz**ovat hráče, pokud vás zlobí spojení.
    Jestli zase výjdou epizody, to bude asi záležet jak moc budou potřebovat peníze, osobně mi ten model nevadil, k tomuhle Hitmanovi to sedělo jak zadek na hrnec, navíc jsem si užil hrát Hitmana celý loňský rok.
    • deathfish
      Třeba se zrovna tohle změní, když teď nejsou pod Square Enix, kdo ví, co všechno bylo jejich rozhodnutí a co od Squaru. Uvidí se *4* Každopádně S2 doufám taky, že bude, i když jsem nehrál ještě ani S1, ale když ji (ho) miluješ, není co řešit *1*
      • spoock
        Jsem zvědav s čím příjde ten nový patch. Myslím, že je nejvyšší čas tu S1 rozehrát, myslím si, že nic zásadního už tam nepřidají.
  • deathfish
    To jsem moc rád! Hitman je jedna z nejlepších herních značek a her. Posledního Hitmana jsem sice zatím nehrál, ale věřím, že to je Hitman mnohem víc, než byl Absolution. A teď uvažuju, že si celou první sezónu koupím, abych chlapce drahý z IO Interactive ještě více podpořil *4*
    • Magor....
  • kubi-wan
    A maj práva jen na Hitmana, nebo i na ostatní svoje značky? Takovýho novýho Kanea a Lynche bych si celkem dal...
    • deathfish
      Podle všech internetů to vypadá, že jen na Hitmana. Ale nikde to není přímo řečené.
    • to by mě také zajímalo :)
      • Pochybuju že by Square Enix dělal kvůli Kane and Lynch nějaký tlaky.
        • no jde o to, že IOI měli hodně solidní značky a pokud by dostali zpět všechny, tak by mohli na některé pokračovat, takové pokračování k Freedom Fighters bych bral všemi deseti.
  • Snad už nebudou dělat pošahaný experimenty s epizodickým vydáváním (kompletně zabíjí hype a marketingově škodí) a nuceným online režimem. Pak by snad i mohli něco prodat, přežít a vyvíjet dál skvělý hry.
  • Pěkná prasárna že si musíte koupit svoji vlastní značku aby jste o ni nepřisli. Jsem ale rád, že si jí získali zpátky, protože Hitman 2016 je hodně povedená hra a doufám, že budou mít s S2 velký ůspěch.
    • Není to prasárna. Když něco nerozmnožitelného z vlastní vůle někomu prodáš, tak ti to prostě v tu chvíli přestává patřit.
    • bukrr
      Doufejme, že žádná S2 nebude, ale bude normální pokračování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit