Přejít na výpis diskuzí
Nezávislý rozcestník – v duně fouká, v lese houká
16.10.2011 | Marek Král
15 příspěvků
-
Tohle je jedna z mých oblíbených rubrik + tématické články od mistra adventur BigPetera Ticháčka. Nepřestane mě překvapovat šikovnost lidí z indie scény!
-
"Tomáš si dal tu práci a sepsal pro vás ve svém článku seznam parádních modů do her jako Deus Ex: Human Revolution, Half-Life 2 či Portal 2. Už jste četli?"
Četl a o žádném modu do DE:HR jsem se nedočetl. -
-
Pravda pravdoucí: Deus Ex: Human Revolution mi ujelo – měl jsem pochopitelně na mysli Deus Ex: New Vision pro první díl série. Promiňte mi falešnou vábničku.
-
-
vzhledem k tomu že informace o hrách se na tomhle webu beznadějně ztrácí v záplavě reklam (už chybí jen ta na vložky s křidélky a zatahovacím podvozkem) tak přidám link na zajímavou hru která by mohla zaujmout fandy vesmírných bitev ... a to Starfarer ....
http://www.fractalsoftworks.com
hra je pořád ještě ve vývoji, v zatím vypuštěné verzi jsou mise a random bitvy, časem přibyde i management flotily, průzkum vesmíru, obchodování a další podobné pitominky. už aby to bylo *2* -
-
Tak to se mi líbí...to se mi hodně líbí! Vždycky jsem si přál druhý díl Raptora, ale myslím, že Starfarer by ho mohl s klidem zastoupit :))
-
-
Není to náhodou od autorů Space pirates and zombies?
-
-
Náhodou není. Na Space Pirates and Zombies dělají lidi z Minmax Games, zatímco Starfarer mají na triku Fractal Softworks.
-
-
-
-
Nesnasim pop a disko ! A Zagorku nejvic !
-
-
Všiml sis, že Zagorka vypadá jako hlodavec?
-
-
Reklama na totalne nezmysly (podprsenky, terapia proti celulitide..) cez cely ovladaci panel videa zakazdym, ked video posuniem dopredu?? Nieco tak otravne som uz dlho nevidel, uplny fail.
-
-
ono to je fuk, málokterý video tady jde posunout dopředu
-
-
OT: Přiznejte se lidi, kdo z vás už si objednal novou fajnovou podprsenku a rovnou k tomu přihodil "sílu páry"!?...kdyby ty reklamy byly aspon trochu k věci, když už musí otravovat, to je snad testujou nebo co...jinak hry i články pěkný
-
Archer mě naprosto dostal, neskutečně kouzelná hra...
-
Ten obrázek mi připomíná, jak hrozně trapnej byl boss na konci Mass Effect 2.
-
-
*1* *1*
-