Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bastion je výborná hra, ALE!
    Když za ním stojí Warner Brothers nedá se hra moc označit za nezávislou.
    • WB pomáhali jen s vydáním, protože pro protlačení hry na XBLA musí mít studio formálně nějakýho publishera. Vývoj samotnej byl financovanej z vlastních zdrojů, hru udělalo 7 lidí v obýváku jednoho z nich. Takže naprosto indie:).
  • Gratulace vývojářům, hra si to opravdu zaslouží.
  • Ja si nedavno rek,ale co,udelam dobry skutek,podporim nezavisle vyvojare. Koupil jsem si fractal (nutno rict,ze navzdory nasledujicim radkum je to asi porad nejlepsi hra od toho nezavisleho studia,na jehoz nazev si nevzpomenu,protoze ty ostatni,jak jsem pote vyzkousel (torrenty) byly opravdu totalni s*acky ktery u me nevydrzely dele nez 10 minut),stal me 6$ (ano,na steamu by me vysel na 7...euro) a musim rict,ze ackoli graficky i hudebne byl zpracovan opravdu hezky,nevim nevim,kdy si neco koupim od nenazranych tzv. NEZAVISLY vyvojaru (ja bych je radeji opravdu prekrtil na nenazrane,protoze chtit za to 6$ na jejich vlastnim webu,to je temer zlodejina). Chapu,ze 6$ je dnes uz nic,ale ta hra ani nesplnovala FEATURES ktere mela /onen AI prizpusobujici se soundtrack je spise reklamni trik,jak krasna praktika INDIE studia ze..../ Ale kdyz se podivam na steam,tak jsem za ty penize schopen koupit "Beckovy" 3D multiplayer tituly,ktery vas rozhodne za podobnou cenu pobavi dele,no a nebo nejaky starsi (2-3 roky) kousek dobre odvedene remeslne prace (zlevneny,logicky). Nastesti pro me,fractal byl svym zpusobem hrou jedinecnou,opravdu INDIE,takze jsem nakonec hru dohral a pres uvodni vztek jsem se prenesl.
    Ale kdyz se podivam na nektere vykradacky flashovych titulu,ktere stoji 10 euro +,samozrejme od NEZAVISLYCH VYVOJARU,je mi na bliti. To vazne nema nic spolecneho s indie scenou,pokud si temer stejnou hru mohu zahrat zdarma na armorgames.com,asi je neco spatne....
    No a sry,ale ten bastion na me dela stejny dojem (respektive dojem,ze vazne nestoji za ty penize...a neni sam samozrejme). Takze ne,dekuji. Radsi si par euro nasetrim a koupim si osvedceny AAA titul. A to nejsem hater,jenom myslici zakaznik co podruhy nenaleti. Indie scena si sama haze klacky pod nohy...nebo je spis hazi nekterym potencionalnim zakaznimu. Nanestesi pro nas,jim to asi vychazi a o jejich hry je velky zajem (hold vetsina je asi logicky ochotna tolerovat za 6$ vic nez za 30$)
    • Indie scéna samozřejmě produkuje mnoho sraček, stejně tak jako studia pod publishery. Odsoudit ale všechna nezávislá studia kvůli jedný nepovedený hře jednoho z nich, je asi stejná blbost, jako kdybych řekl, že se mi nelíbil Dead Space a proto si nekoupím Gran Turismo.
  • "jen o hladu ocenění" *1*
    Ale aspoň vývojári nezostanú o hlade ... *3*
  • Tak jsem dal na hodnocení kritiků a na metascore. Hru si koupil. Vypadala docela zajímavě, minimálně berevně zajímavě, ale dost mě to zklamalo. Nechápu co na tom kdo vidí. Ani trochu mě to nechytlo. Opakuje se všechno pořád dokola. Ani systém boje neni nějakou výzvou. Euromanga stylizace nebo co to je je taky hrozná... no nic, ale jeslti to někoho baví tak prosim. Jen je mi trochu líto, že sem za to vyhodil ty tři eura :))
    • Souhlasím, že herní mechanismy jsou poměrně standardní a třeba oproti komplexnosti Magicky chudé. Nicméně mě Bastion po pár hodinách hraní uchvátil zpracováním výbornýho příběhu, fantastickou hudbou a celkově atmosférou, kterou dokázali autoři vybudovat i poměrně úspornými prostředky. Zejména v pozdějších fázích je to i docela emotivní a příběhovější než zpočátku.
      • Lepsie by som to nepovedal. *potlesk*
  • Sice jsem Bastion nedohrál,ale i tak si to tahle hra zaslouží vývojářům přeju v 2012 mnoho úspěchu.A ty ocenění si zaslouží.
  • tak som k tomu vo vianočnej akcii na Steame trošku prispel :D
  • BoB.2
    Konec mě trochu zklamal ale jinak super hra.
    • Ako? Ved su tam 2 alternativne konce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit