Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je totální pecka. Akorát to chce ještě nechat uzrát alespoň půl roku.. Je to EA a je to stále znát.

    S přemáháním jsem to odložil, a zahraju to, až to bude "venku" (např. stejně, jako Gloomwood, na který se taky moc těším. )

  • Mikit

    No, jako zní to moc hezky. Ale moc důvěry to ve mně nevzbuzuje. Hlavně to automatické generování. Nepamatuji si, že by to v nějaké hře fungovalo. Ať už co se týče prostředí, děje či podmínek. Dřív nebo později člověku vždy dojde vzorec/šablona toho jak generování funguje a v tu chvíli pro mě zábava končí. Více ocením jeden kratší, propracovaný, kvalitní zážitek. Příklad z jiného soudku. Mnohem více mě baví tratě v Dirt Rally 2.0, kde jich je 12 v každé zemi, ale reálně  se pohybujete na 2 tratích (každá tam/zpátky, a každá půlka tam/zpátky), než v Dirt 4, kde se generovaly náhodně. Zkrátka raději mám ty 2 propracované, než desítky poskládaných z opakujících se částí. A tady se obávám, že to bude podobné. Představuji si to tak, že máte případ, pachatel je A, B nebo C, a k jeho určení vás dovede předmět A, B nebo C na místě A, B nebo C. Zjednodušeně řečeno, je mi jasné že tam toho bude víc. Zápletka taky asi nebude moc hluboká, jelikož opět musí počítat s různými variantami. Ale uvidíme, rád bych se pletl. 

    PS: Skvělá detektivka, nebo spíš walking simulator, která vás nevede za ruku je The Painscreek Killings. Už je to delší dobu co jsem to hrál, ale pokud si pamatuji, tak procházíte vylidněnou vesničkou a na základě informací z dokumentů si dáváte dohromady příběh i to kam se dál vydat pro předmět nebo další info. Žádné ukazatele kam jít a co tam dělat, všechno se dočtete. Má skvělé tempo, vyváženou obtížnost a příjemnou atmosféru. Rozhodně doporučuji.   

  • graficky je to nekde mezi Cloudpunk a chystanou Nivalis, herne uplne jinde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit