Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože tak sem se tešil že nekdy nhl xx bude na pc ale toho se nedočkam ale ea dela chybu mohli si víc vydělavat peněz jo ale meli by se pustit do fifi na grafiku ta nijak suprově nevypada
    ale modlim se že ea udela pcčkařum malou radost a bude i na pc ten nejaky mod do nhl 09 tak jak to bylo loni s nhl 12 byl na pc ale musel se upravit
  • Nevíte, kdy bude demo?
  • Ingredience smícháme v míse dohromady, ideální je použít ruční šlehač a těsto vyšlehat.

Na trošce oleje smažíme tenké palačinky.

Klasické sladké palačinky podáváme potřené marmeládou, zmrzlinou a ozdobené šlehačkou.
  • Miserius
    Ty EA sportovni hry XXX - 13 vypadaji opravdu povedene. Jako hrac NFL jsem pri E3 uvedeni NFL 13 a gameplaye cumel s otevrenou pusou na tu jejich novou fyziku. Konecne zabiraj i na sportech :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=j19hgCJZSKY&feature=relmfu
    • Díky, prostě nádhera
  • Skoda ze NHL uz nevychazi na PC..doufam ze se jednou vrati
  • sport je pro deti
  • Konečně pánové z EA Sports pochopili, že i v NHL je zapotřebí lepšího pohybu hráče. Strašně se mi to líbí a nemůžu se nového ročníku dočkat.
    • Vidlec
      Moje oči! Moje oči! (A to normálně gramatický nacista nejsem) *1* *1*
  • A ten puk prilepeny k hokejkam tam bude az do NHL 2050 ?
    • To snad ne. Podle mě už brzy, tak ve 2020 oznámí skvělou inovativní novinku, že to tam nebude. To víš, musej si šetřit nápady. V těchto hrách už toho moc vylepšovat nejde.
  • co je to NHL? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit