Nilfgaarďani ve druhé sezóně Zaklínače shodí šourkové brnění
-
Nemá bejt Francesca křiklavě superkrásná dechberoucí pravá stará elfka ? wtf zase
-
-
? za A. Krása je subjektivní. Za B, nikdy určitě nebylo v zaklínači žádné mistrovství světa ve kráse. Za C, jestli ti nepříjde obecně superkrásná, tak asi budeš už dlouho na péčku.
-
-
A )Mecia Simson není vyloženě ošklivá, ale nic moc teda. Navíc je strašně přemakeupovaná na jakémkoliv obrázku.
B )Pokud mě kurýrka co donese pizzu zároveň i lascivně neobslouží, nechci na téhle planetě žít.
-
Všechny ženy co vystupovaly v Sapkowského povídkách a knihách byly popisovány jako dominantní 90-60-90 playmate. Autor si tím vysloužil nelichotivý sexuální profil. Jediná šereda byla myslím ta, s kterou se potkal Leo Bonhart v soubojové aréně.
Takže v případě zaklínače není krása subjektivní, ale ta hmatatelná sexuální.
-
-
😉
-
-
No, těhotná. Především nemá být těhotná. ;)
-
-
-
ten nadpis lze vyložit dvěma způsoby! :D :D
-
tak super sourko zbroj je pryc a aby se to vyvazilo tak dame zase zaklinaci neco pitomeho
-
Šárka doteraz videla asi divne..šourky...😇
-
-
Svraštělý šourek bylo první co mne při pohledu na ně napadlo. A myslím že nebudeme sami.
-
Já v tom brnění vidím hlavně kůru stromů, ale hlasu internetu neporučíš!
-
radeji nevedet
-
Vždyť to je skoro oficiální označení těch hnusných brnění. Prostě pytel.
-
-
šourkové😀😀😂
-
Zvláštne, myslel som, že podľa knihy Francesca Findabair už dávno nemohla mať deti, ale je to Netflix, takže ktovie 😀
Inak brnenia sú určite o dosť lepšie, aj keď v porovnaní s 1. sériou by aj obyčajné brigandiny boli zlepšením
-
-
Yep, svatokrádež. Nejkrásnější žena světa, černá Fringilla a pár vypelichaných keřů symbolizujících poklady Dol Blatana.
-
-
Nejkrásnejší žena na světe vypadá naprosto tuctově a ještě je snad těhotná nebo co to je tak jako wtf
-
-
Třeba má trpaslíka pod sukní :)
-
-
To bych si dokázal představit. Sice ne na Netflixu, ale spíš na RedTube a to ještě v nějaké hodně perverzní sekci :-D
-
-
-
-