Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne teda restart serie vobec nevadi, predsa len je urcite zaujimava aj doba kedy Dante lore-wise bol este mladoch. Mne skor trha zily jeho novy look - nedokazem sa s nim ztotoznit ani trosilililinku... Je to ako keby urobili remake nejakeho westernu s Clintom Eastwoodom a do hlavnej ulohy namiesto neho dosadili D. J. Quallsa. Mlady Dante z alternativneho univerza, to znie dobre. Mlady emotivny Dante z alternativneho univerza ktoreho hlavnym problemom je nedostatok cierneho laku na nechtiky a to aby mu ofinka nezavadzala vo vyhlade... *11*
    • Ringwraith
      Nový "cool look" je totiž prostě self-insert Tameema Antoniadese. A když k tomu přidáš nedostatek černého laku a fakt, že Dante už svůj zavedený look měl, tak se není čemu divit, že se ten nový spoustě lidí nelíbí.
  • Ano, co se tyce vyvoje kvalitni hry ma stejnou teorii jako Dan Vavra - delat hru podle sebe a sr*t pri tom na trendy a grafy prodejnosti. COD se zapsalo do historie. Ne vsak svou kvalitou, ale mnozstvim prodanych kopii. Tohle neni nic, co by chtel vyvojar s vizi a laskou ke hram, to je neco, co chce vydavatel.
  • Ninja Theory sice zatim udelali jen dve hry, pokud se nepletu, ale co hra, to perla! Takze podle me je DmC v dobrych rukou. :) Oproti tomu fanousci / fanatici, kteri jsou schopni napsat vyvojarum vyhruzny dopis s hrozbou smrti, ty by se meli nekam zavrit a zahodit klic...
    • Ringwraith
      Tři. Ještě udělali cosi na 6. gen. konzolí pod jiným jménem.

      Ale ani Heavenly Sword, ani Enslaved: Odyssey to the West nebyly přijaty 100% pozitivně, pokud vím.
      • Mnou velice pozitivne. Zvlaste jak mluvi Tameem o uveritelnosti hernich charakteru, tak to je vylozene specialita Heavenly Sword a Enslaved. V maloktery hre, si hrac dokaze vybudovat vztah s hlavnimi postavami, protoze jsou tak dobre (realisticky) napsane a ztvarnene. Predchozi DmC jsem moc nehral, ale prave proto, ze ji ted delaji Ninja Theory, tak si ji urcite poridim.
        • Ringwraith
          Hmm, tak já Heavenly Sword viděl hlavně tady v tomto dlouhém videoreview a vypadá to celkem dobře.

          http://www.youtube.com/watch?v=EcJ-EPBQN_g
          http://www.youtube.com/watch?v=IdIOqDPsaoU
          http://www.youtube.com/watch?v=_ztT0CVR300
          • Youtube mi zrovna nak blbne, ale kazdopadne Nariko a Kai sou jedny z nejlip ztvarnenych hernich charakteru, ktery jsem kdy ve hrach videl. A hral jsem jich celkem dost :) Sam hodne zvedavej, na cem budou delat Ninja Theory po DmC. Doufam, ze budto pokracovani Heavenly, nebo Enslaved, nebo uplne novou podobnou hru. Tohle studio umi a vyplati se sledovat :)
            • S tím bych moc nepočítal HS a Enslaved bohužel i přes svoje kvality moc nevydělaly, takže pravděpodobně nevýdělečný značky radši nechaj bejt (ani bych se nedivil že se do remaku DMC pustili jen k vůli profláklosti téhle série)
  • Nikdo jim nebrání vytvořit novou IP, už s Heavenly Sword ukázali že tento žánr zvládají...
    • Co ty musíš mít za chorobné procesy v mozku aby jsi byl schopný napsat si jako přezdívku "Vymáčknutý jebák" ...
      • Myslis, ze ma mozek? :)
      • Mám docela zpocený koule, takže budou možná trochu slaný až mi je budeš olizovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit