Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inu Nintendo klasika. Clovek se snazi prehlizet, jak se doji proverene znacky a skalni fanosuk nikdy neprizna, ze jsou to vlastne infaltilni ptakoviny s minimalni inovaci. Takovy Pokemon, znacka co ma sakra potencial a ceho se dockame? Vlastne takove gamesy jak Fifa, kazdy rok vyhodit nehorazne prachy za prakticky stejnou hru, kterou uz mame doma trikrat.

    Vlastnim 3ds a Switch a lituju penez, ktere jsem mohl narvat radeji do PSka, treba ted, kdy jsem netrpelive cekal az vyjde na Switch Final Fantasy XII a cekal jsem cenu nekde do 1200.- Mno za 1500.- co za to chteji, jsem si k Psku koupil FFXII za 300, God of war a AC Odyssey.

    Omlouvam se za mirny offtopic a chapu Nintendo fanosuky, co budou obhajovat vykastrovaneho Maria s Kirbym apod. Ale pokud se chystate na koupi Switche, radim vam, nedelejte to, ted je ta prava doba, kdy se da levne koupit i PS4pro a prvotridni hry za par stovek k nemu

    • Vidíš...chápu tvoje argumenty. Nintendo je drahé. Ale třeba já peněz určitě nelituju. Zelda, Mario Rabbids, Super Mario bros. U (se ženou pecka) , Diablo III, Inside, Mariokart (opět ve dvou totální pecka), Into the Breach, Overcooked (další příklad geniálního multiplayeru) a pár dalších.. spousta času, za kterou rozhodně nelituju peněz. 

      Mě třeba PSko vůbec nechybí..

      • mikezz

        Od vtedy, ako mám Switch, hrám len na ňom. Ale je pravda, že keby vznikne niečo ako PS4 handheld, dám prednosť exkluzivitám od Sony. Aj keď Mario, Zelda BOTW...už len kvôli týmto dvom hrám samotným sa oplatí Nintendo. Diablo III je na Switchi perfektné, som rád, že som sa k nemu nedostal na PCčku počas Auction house/Always online temných časov.

        • 0011

          No vidíš já to mám zas tak že jestli se Atlus, potažmo Sega rozhodne vydat Personu 5 na Switch tak pro mě odpadne hlavní důvod proč o ps4 uvažovat. D3 je super, ale letos se nejvíc těším na Fire Emblem a potom na Pokémony asi budu brát Sword, protože mám vždycky tendenci brát ty modré díly 😀Switch je skvělý i na third party hry, nemyslel jsem si že mě Skyrim na handheldu bude bavit tak moc, ale tuhle konzoli jsem bral hlavně kvůli first party hrám. Nástupce Vity nikdy nevznikne, Sony si vlastním úspěchem na poli domácích konzolí a totálním selháním na poli handheldů pod sebou podřezalo větev, jestli chtějí být na vrcholu musí hrát na jistotu = soustředit se na domácí konzole a vykašlat se na handheldový trh. Spousta lidí poukazuje na Nintendo jako na hamouna ale rychle zapomínají na proprietární sd karty do Vity. Jejich nenasytnost zabila i jejich notebookovou divizi, což je škoda, protože to byly dobré stroje, akorát 3x až Nkrát dražší než by měli být, ale mrzí mě to protože takhle se nikdy nedočkám nástupce Vaio P

          • Hh.🙂  Vaio jsem kdysi taky měl.. Máš recht. Byly to dobré stroje..

        • Jack1947

          Nevznikne, leda PS5 obdoba SWITCHE podle mě 🙂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit