Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fxaman

    Nedivím se. 2DS se doteď prodává za 4000, ale za 5000 už člověk může mít Switch Lite... Takže tohle retro by už kupoval jen skalní fanda nebo blázen :-)

    • 0011

      3ds potažmo 2ds má bezkonkurenčně největší knihovnu exkluzivních her že současných konzolí a navíc je new edice zpětně kompatibilní s DS hrami a klasická i s gameboy advance hrami. Sice vzniklo pár portů na Switch, ale už jenom kvůli  hrám jako Fire Emblémy se imho vyplatí tenhle handheld i dneska, obzvlášť když na něj jdou a ještě roky půjdou sehnat náhradní díly, dodneška se vyrábí i na původní gameboy.

      • Fxaman

        Nevím, no. Mám ho doma a hrát na tom už je upřímně hlavně vzhledem k rozlišení utrpení. Do kapsy ho strčí i deset let staré telefony. Jakmile jsem pořídil Switch, už jsem 3DS nezapnul a jen se mi válí v šuplíku.

  • 0011

    Moje je naštěstí ještě v pořádku až na škrábnutý kryt horního displaye ale je čas objednat náhradní díly. I když mám Switch od vydání pořád je 3ds můj nejoblíbenější handheld na kterém dodneška hraju, teď tam jsou parádní slevy na jrpg jako třeba Etrian Odyssey do 20 září, takže jestli se vám na něj práší je čas omrknout co nabízejí já kvůli tomu včera vyměňoval microSD kartu za větší.

  • Mám dva - není levnější handheld (cena/výkon)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit