Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inak toto je globalne najvacsie oznamenie z celej e3, toto je franchise absolutne zboznovana obrovskym zastupom (hlavne US) hracov. Ja osobne som to nikdy nehral, lebo jedine Nintendo ktore som kedy mal bolo 3DS, ale to nadsenie vsetkych hernych zurnalistov,/vyvojarov/fanusikov v zahranici je hodne citelne napr. na GAFe ci Reddite.
  • To je teda oznámení:) To můžu říct i já, že mám ve vývoji hru na switch. Přijde mi to celé takové "lidi kupujte switch" deláme pro něj Metroid a co víc! Děláme pro něj i core Pokémon hru. Takže dvě hry dělají na switch v podstatě na dobré slovo... Není z nich vidět obrázek nic. Ach jo, to byl největší fail E3. To je jako říct, že RockStar už přemejšlí, že udělá na GTA6 a třeba připravuje technologii.
    • Hele jako jako u filmu že se chystá film namotiv nějaký ho díla, prostě ten film bude, ale ještě nemaj z toho co ukázat. Tak to udělali stejně i tady, je to oznámení hry ne trailer. Je to takovej teaser, i s tím teaserem přeháním.
    • nemuzes rict, ze mas ve vyvoji hru na switch, protoze to neni pravda (nebo je?), zatimco oni vyvoj oznamili a neni duvod jim neverit, tudiz je to koser zprava.
    • 0011
      No řeknu to takhle, kdyby Valve oznámili Half Life 3 tak by pod článkem stovky lidí mluvili o druhém příchodu Ježíše. Metroid tady určitě nemá tak rozsáhlou "základnu" fanoušků, ale jinde ve světě hlavně v USA což je pro nejen Nintendo největší trh to vyvolalo vlnu nadšení.
      Co se týče pokémonů, když se tvoje firma(Game Freak) může titulovat pátou největší herní frančízou v historii, tak si můžeš dovolit oznámit, že core title = žádné focení pokémonů na horské dráze ani podobné divné spinoffy, je ve vývoji. Jenom tímhle oznámením stoupnul počet lidí, kteří by si běželi koupit switch hned ale právě ironicky v USA mají smůlu.
      A upřímně, hraju sice nějaký ten pátek a nenadchne mě každá hra, ale kdyby Rockstar oznámili ve vývoji gta 6 tak bych taky jásal. Po tom, jakou kvalitu předvedli (nejen)na PC s 5. dílem není důvod věřit, že by to mohla být potencionálně špatná hra. Nechápu ten negativismus, nikdo nikoho nenutí koupit switch a spousta lidí metroid ani nezná, tohle je zpráva pro fanoušky série, že na ně nezapomněli
      • Naprosto nekriticky fanousek Nintenda. Ne nadarmo se rika ze Ninendo fanouci jsou Apple fanousci herniho sveta. Odpusti cokoliv, tecou z cehokoliv..
        • 0011
          To je pěkná hloupost, je spousta her, který mě nezajímají a třeba to je mario, arms, 1 2 switch je *píp* a bombermana si ani nehodlám pořizovat, na pár příkladech jsi usoudil, že jsem nekritický fanoušek nintenda. Já jsem hlavně a především PC fanda a pak teprve možná fanda nintenda, rozhodně ne nekritický ale hry co mi nevyhovují nehraju. Navíc spousta jejich her má demo takže když mi to nesedne tak to jednoduše nekoupím. Analogie s apple je totálně mimo vyrobit switch stojí 257 dolarů a stojí 300, na iphonu 7 je rozdíl těhle 2 částek 424 dolarů. Navíc spousta lidí co má wiiu není nadšená a má důvod proč, já ne, protože switch je moje první velká konzole od nich(kterou vlastním a nemám půjčenou). Já se s tím halfem trefil do citlivého místa že? Ještě že jsem nepomlouval LoL nebo Pratcheta... *1*
          • Reaguje na Veskoslava, tohle je jeho další naklikávací nick. Jen tak pro info
            • Možná to říká prostě proto, že se musí vyjadřovat k systémům a hrám, které nevlastní, je fakt, že pod nintendem ho vidím pořád a tenhle argument jsem od něj četl. "Protože to je pravda" prej *1* já fakt neletím pro každou hru, konzoli nebo příslušenství jakmile to nintendo vypustí do světa. Hele když je to teda pravda tak proč jí jvšem musí cpát a navíc i jako inkognito? To mu ubližuje, že jiná platforma než pc má taky dobré hry? Jestli je lol femto nevím, ale jak mám vědět, že ty nejsi veskoslav, po tom ukázkovém výblitku alá přesně jako on, pane x86?
            • del0 pod anonymem tady někoho poučuje. No, ten si sere konska howna do papule...
            • Lol. Mozna to rika Veskoslav proto, ze je to pravda. Nboys jsou Apple herniho sveta a ty, loliku, teda .. ehm.. Femtiku jako Apple fanatik si toho dukazem, tak uz vylez z kanalu anonymity a prestan si tady hrat na Sherlocka. Neskutecne si tady gagas do ust. Uz to neni ani smutny, spis otravny a na prezdrzku.
            • 100% " Smrt" už několikrát použil ve vláknu, kde mu teklo do bot. Navíc "Ne nadarmo se rika ze Ninendo fanouci jsou Apple fanousci herniho sveta. " Tohle tady Veskoslav xkrát použil, jenže už je mu asi trapno lézt pod N novinku pod svým nickem, stačí se kouknout pod jakoukoliv novinku o Nintendu, bude tam Veskoslav, i když je to PC nerd...
            • Určitě? Je pravda, že jeho názory jsou stejně debilní
      • Ale víš, mně jde o něco úplně jinýho. Oni nemaj co ukázat a jen řeknou nějakou větu do větru, to mi vadí, je to prostě lákání na něco co reálně nemusí existovat.

Sám mám rád Metroid a čert to vem Pokemoní cora na switch může vypadat jako moje vysněná hra. To je prostě 3rd person hra v otevřeném světě, kde chytáš pokémony a všechno co se v nich dělá, ale souboje nemusí být tahové, ale něco ve stylu Pokken (i když bych radši iný bojový systém, než z fighting game). A nějaký online žebříček trenérů celosvětovej a co víc, třeba bys mohl bejt, člověk co je v těch městech ani nevím jak se jim říká, a kdž tě porazí tak by dostával ten badge a když tě porazí určitý procento lidí staneš se tím lokálním trenérem ty.

Chápeš, že mi jde o ten debilní způsob.
        • 0011
          Ano chápu, ale stejně stejně si stojím za tím HL3 protože jsme převážně národ PC hráčů a o mašině z které to píšu se pořád dá říct že to je slušný herní stroj. Valve úplně kašle na svoje fanoušky a to od nich mám koupené kompletně všechno co kdy v historii vydali, přesto kdyby Gaben na twitteru napsal HL3 is happening... tak spadnou servery a i lidi v mým věku začnou za mého nechápavého krčení rameny pištět jako malé školačky. Já u Metroida zrovna nepištěl ale potěšilo mě to hodně a konečně si zahraju 3D metroida a tentokrát na vlastní konzoli. Je to taky jedna z nejlépe hodnocených her všech dob naprosto zaslouženě. Pro spoustu lidí kteří přisahají na user score na metacriticu( *7* jejich věc...) je hodnocená lépe než HL 2 a dokonce lépe než hra číslo jedna dle "profi" score - Ocarina of Time. Jinak ano Nintendo je velký kolos, který pomalu dělá změny, ale jejich firstparty tituly jsou vždycky vyladěné, nicméně těmahle 2 oznámeníma dali vědět i jinou podstatnou informaci a to že naslouchání fanouškům nejsou jenom PR kecy, protože jestli ne tak chci vedení Nintenda vidět nastoupené v omluvném 90° úklonu jak letos Toshibu při tiskovce k oznámení krachu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit