Nioh 3 oznámeno! Vyberte si mezi samurajem a nindžou v temném fantasy Japonsku
-
tady jsou výtky naprosto namístě, Avalon je proti tomu krásná hra, tohle je neakceptovatelné.
Vyzkoušeno na PS5 Pro a opravdu takhle ne Team Ninja. Mám je historicky rád kvůli Ninja Gaiden, ale tohle fakt přehání.
-
Tomu dal kdysi Makal 10/10 co? Obe Nioh sou straslivy, prekombinovany a osklivy hry. Zkusil jsem demo trojky a prijde mi jeste straslivejsi. Kez by tato serie zmizla stejne jako Makal
-
-
Tohle je dost nefér, první Nioh byl ve svý době skvělá a na poměry tý doby i dobře vypadající věc. Druhýmu se ještě jakási recyklace a ne moc novinek dalo odpustit. Potřetí už to je ale opravdu velký špatný. Nic to ale nemění na tom, že jestli tomuhle serveru nějakej člověk extrémně chybí, tak je to Pavel.
-
-
Nioh vypadal strašně i ve své době, porovnej si to s o rok starším Dark Souls 3 nebo i druhým Zaklínačem z roku 2011. Ovšem tam jsem to toleroval, jednička se původně vyvíjela na PS3, takže za mě cajk. To, že podobnou grafiku předvedou o deset let později, je opravdu neakceptovatelné.
-
-
Je pravda, že s lety si člověk ty hry pamatuje hezčí, takže možná to už tehdy bylo relativně hnusný. Ale jak říkáš, rozhodně to bylo tolerovatelný. Teď už to ale fakt nedokážu pochopit. Hlavně nedokážu pochopit proč? To je ten tým línej? Nebo jim na to nedají prachy? Nebo si myslej že to bude jednoduchej cash grab? Vždyť přece oni sami musí vědět, že je to fakt ošklivý a měli by sami chtít udělat to prostě hezčí. Vždyť si za tim absolutně nemůžou stát.
-
-
-
Nevis o cem mluvis, Niohy jsou spickove hry.
-
-
No...neřekl bych, že jsem člověk, kterej si zakládá na tom, aby hra měla famózní grafiku a hledal ve vizuálu každou chybku a nedokonalej pixel. Tohle teda ale vypadá fakt hnusně. Odehrál jsem jedničku, dvojku i Wo Long (nehrál jsem Rise of Ronin) a vlastně už od Wo Longu mi přijde, že to studio hrozně stagnuje a snaží se hrát na nějakou pseudo jistotu. Tohle prostě nevypadá hezky, gameplay (nindža nenindža) vypadá taky pořád jak přes kopírák a prostředí mi vlastně už taky nepřijde kdovíjak originální nebo jiný oproti předchozím dílům. A to mam jedničku a dvojku fakt moc rád.