Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč mam pocit že to je takové o ničem. Sice se tváří, jako že je to hrozná sranda, ale vesměs pouze představil mechanismy, které jsou standardem pro podobnou hru.
  • a to je len dobre spore bolo super z teraformovaním planét a celkovo spore bolo a je dost originálna hra do dnes
    • Chim
      Mno tak to nevím tedy. Ale brát ti tvůj názor nebudu.
  • Chim
    Se obávám, že to směřuje tak trochu ke Spore.
  • Od oznameni a naslednyho nadseni jsem nevidel trailer, kde by byla strihova sekvence s brutalni kadenci pestrosti ilustrujici miliardy proceduralne vygenerovanych a diametralne odlisnych svetu... A byt nadseni je se mnou porad, tak uz neni spjaty s No Mans Sky. To muze pozitivne uz jenom prekvapit.
  • Vypadá to zajímavě, ale roztahaně. Kdo má na takové hry dnes vyjma studentů čas. Já se k hraní obdobných her dostanu jedině přes vánoce, jinak chodím do práce nevyspalý a vynechávám jiné záliby.
  • Tahle hra bude pruuuuuuuuuser
  • a uz rekli, jestli je to online only jako elite, nebo to pujde i offline?
    • Danalth
      Ano půjde to hrát offline
      • a pujde lod prenaset? teda chvili offline, chvili online?
        • corfer
          Vždyť Elite funguje přesně jak člověk chce... Offline i online... Teda pokud jsem to správně pochopil, tak v Elite je Solo play jako singl a Open play jako multi...
        • Danalth
          Tak to nevím myslím si že o tom ještě nemluvili ale v offline prý nebude ta databáze toho co všechno jsi objevil ta by měla být jen v online módu ale tím si nejsem 100% jistý
  • alien5
    Tohle bude jeste vetsi katastrofa nez Elite, cartoon grafika atd.. nuda jak lego hry :)
    • Cili radeji budes nosit pivo v KC:D ? :)
    • miluju tyhle naprosto stupidni kecy
      • walltar
        No zase na druhou stranu... Pokud by to byla taková "Katastrofa" jako Elite, tak se asi tvůrci zlobit nebudou. *1*
  • Zní to dobře. K čemu ale pak bude to obchodování? Abych měl lepší loď nebo co?
    • Na zaciatku ta to hodi niekde na okraj vesmiru. Pomocou lepsej lode, zbrane, sa postupne dostavas do stredu vesmiru.
      • galaxie, ne vesmiru, a postupuje se do center of the galaxy, ale to je fuk. :)
    • pravdepodobne to bude aj na upgrade lodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit