Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tou LANkou to bude zhavy nejspis na tech ruznych Androidich videokrabickach, hadam ze i Android televizich a pokud se mi nekdy zadari rozumne rozbehat Android na Rpi3 tak urcite i tam :) Coz taky znamena, ze k tomuhle clovek pripoji nejsis nejakej xinput bluetooth gamepad a je vysmatej.

    Jinak bez 5Ghz wifi ve meste ani ranu, sice ma mensi penetraci skrz material, ale jak jinak fungovat nekde kde jen mobil v obejvaku natahne pri listovani pres 40 2,4Ghz siti... do toho bluetooth a dalsi serepeticky... to pasmo dnes neni pouzitelne snad uz ani na youtube :-/
  • No zrovna u telefonu a tabletu s Androidem je připojení přes LAN vcelku reálné, stačí připojit přímo nebo skrz USB hub nějakou USB síťovku.
  • tak jsem rad ze dnes uz se 100% vyresili lagy a online hry kde se online stahuje jen pozice jsou 100% bez lagu a mohlo se prikrocit k druhe fazi stremovani obsahu... Akorat je mi to divny pac ani do projektoru se pres wi-fi obraz kvalitne nedostana jako na statickej poewrpoint tofunguje ale jinak nepouzitelne
    • zaty
      To chce clickshare :-)
      U jednoho zákazníka mají ten model za 120k a v klidu Fullhd 60fps.
      Měl jsem možnost na tom zkusit Dark Souls 2 z notebooku a normálně to bylo hratelné :-)
  • victor
    Asi tak bez 5 Ghz Wifi si ani neškrtnete ... což znamená podporu 5Ghz nejen na routeru ale i v telefonu ... "takže investice" .
    Bohužel reálná nefunkčnost streamování obsahu z telefonu do většího zobrazovadla i přes všechny DLNA , Chromecast , Miracast certifikáty znamená jediné - spoustě lidí to fungovat nebude a na službu se strhne kritika .
    • Je to realne tak spatne s podporou 5Ghz? I muj dnes uz pomerne staricky LG G2 ji ma. Ptam se jen jako laik, protoze realne spis opravdu vidim problem v tom routeru, coz oproti telefonu zas takova investice neni.
      • Ono označení "5Ghz wifi" je vcelku nicneříkající. Podstatný je protokol, na kterým to poběží, což je v případě 5GHz cokoliv z "a/n/ac". První dva "a" i "n" dnes opravdu umí i snad první mobily s wifi :), ale zrovna "ac", který je dneska právě hodně v kurzu, tak ten má jen pár mobilů.

        Bohužel ani původní zpráva od Valve neříká nic víc, viz https://store.steampowered.com/news/39998/
        • Mluvíš o něčem co neznáš. 5GHz je méně zarušená(zatím), proto se doporučuje. Většina 3 let starých mobilů neumí 5G wifi a člověk si na to musel dát pozor. U dnešních mobilů je to stejné, musíš si dát pozor, nemají to automaticky všechny. AC znamená automaticky 2,4 i 5Ghz, N nezaručuje žádnou frekvenci (jede jak v 2,4 tak i 5Ghz pásmu), A zaručuje 5GHz. B a G značí 2,4GHz. Levný router s 5GHz WiFi jde sehnad pod 1000kč. Nějakých 7-10MB/sec to dá, což je nějakých 80-120Mbits a to by mělo na jeden stream videa stačit.
      • zaty
        Není, mají to mobily za 4000. Ne všechny, ale mají, třeba můj testovací Xiaomi Redmi Note 3 SE kupovaný před rokem za necelé 4k.
  • Tak to bude něco pro Robotrona. Konečně opustí ten jeho vysněný OnLive :D
  • až při tom budu moci mít hru na PC minimalizovanou a pracovat na něm.. tak mě vzbuďte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit