Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba XCOM akce bude představena během pár dní
24.4.2013 | Petr Poláček
14 příspěvků
-
Mě by docela zajímalo, jestli je tam nějaká úprava postavy. Alespoň změna jména a tak.
-
A mně se to E3 demo zrovna líbí. Taktická příběhem hnaná střílečka s hezkou stylizací.
-
No tak no tak , to to trvá ... :) Taktickou FPS akci několika agentů ala Xcom z 60 ve stylu starých Rainbow Six bych si klidně dal , ale orientace na příběh zase boří přehnané naděje na pískoviště :/ . Doufám že alespoň něco z toho taktizování zůstane a nebudeme si vybírat jen ze dvou misí ....
Safra ona to vlastně stále může být jen obyčejná tucktová střílečka / koridorovka jako Crysis3 :((((( -
Škoda, že ji změnli, mně se původní verze líbila.
-
No podle toho videa to nevypadalo moc zazivne, takovej pauzovaci styl boje s linearnejsima misema a podivnejma ufonama, tak to jsem teda taky zvedavej, s cim ted prijdou. Doufam, ze to bude evoluce zejmena graficka a designova, protoze atmosferou to video zrovna nedycha. Za regulerni boje na tahy stylu f3 pri kontaktu a vic rpg prvku bych se taky nezlobil.
-
-
"boje na tahy stylu f3"
Fallout3? -
-
*13* Už to vypadá že z toho zbytečného vHats nepodarku od Bethesdy nakonec bude hráči velebený etalon :(
-
-
Lukáš Grygar jednou použije slovo etalon a na games se rozmůže hotová etalonová epidemie *1*
-
Nechapejte mne spatne, ja nemam rad Fallout3, ale ten tahovej system mi prisel v fps ok. Teda dokazu si ho v takovyhle hre predstavit vic, nez nejaky plan and go.
-
-
No taky to bylo asi to jedinné co bylo ve falloutu 3 nad průměrem (a nad průměrem všech FPS) .... bohužel využití bylo minimální a tak nějak omezené jako celý fallout 3.
-
-
Bohuzel typicky Bethesda sterilni postavy a interiery to u mne zabily.
-
-
Oni to ale stejne asi udelaji jako nejakou regulerni pribehovku typu Bioshock.
-
-
-
Jo Fallout3. Chtel jsem rict, aby to tam tak nechali, protoze tam ten system byl na videu. Jsem tam nevidel ty time unity, tak jsem myslel, ze to akorat pauzuje.
-
-
-
Hlavně PC a určitě koupim když to nebude vyloženě propadák.