Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Pane bože !! jakoby nestačila ta blbost zvaná Steam a ted ještě tohle ... herní svět jde všemi směry do zadnice... Kdyby tvůrci zůstali u zlatých dobrých placek, udělali by 100× líp. Lidi by aspon trochu zhubli cestou do shopu a tvurci by se nemohli tak flakat a hru postupně doplnovat o 5 GB patche obsahujici zakladni opravy hry.
    • Musím nesouhlasit. Kdyby nebylo Steamu, tak nepřijdou ke slovu Indie hry, které se před tím vydávaly opravdu jen těžko a co si budeme povídat...Indie hry jsou takovým vzkříšením "video" her. Je pravda, že mainstreamové hry s digitální distribucí dělají vážně strašné opičárny, ale takové hry zásadně nekupuji.
      • Phillios191
        Indie hry jsou zrovna z těch co mě míjej obloukem a obecně velký pařmeni hrajou hlavně AAA hity než tyhle jednohubky, to myslim že by plno lidí překouslo.
        • GlaDOS
          Ano, máš pravdu. Indie hry tě míjejí, a proto tu meleš blbosti.
          • Phillios191
            nemelu blbosti, píšu jak to je tečka
        • "velký pařmeni hrajou hlavně AAA hity" *1* *1*
  • Robotron3
    To je hodně zajímavý. I podle mě lepší než Gaikai, který jsem moc nepochopil, k čemu vlastně slouží, když se tam nedají kupovat a hrát hry déle než snad půl hodiny. Zajímala by mě technologie, jestli se něco streamuje, nebo renderuje přes CPU a grafiku. Asi ano, protože na notebooku mám Hitmana evidentně pomalejšího. Jako kdyby takováhle služba umožnila hrát i novější hry, tak bych to určitě využíval. Bohužel vše nasvědčuje, že se bude jednat spíš o starší kousky, které už buďto každý hrál, nebo se dají koupit za hubičku. Ale zajímavý to rozhdoně je, už jen technologicky, čemuž ani moc nerozumim, jak to běží, ale běží to krásně :)
  • Na laru croft se těším moc, ale parodie na legendární stealth hry vážně nemusím
  • Hanzales
    Jelikož všechny zminěné tituly již vlastním, určitě se tomu vyhnu :)
    Pokud bych je nevlastnil, nejspíše bych to taky obešel obloučkem. Reklamy mi lezou neskutečně krkem, v prohlížeči mám AdBlock a co se týče televize, bohatě mi stačí, když jsem někde na návštěvě a po hodině už mi z toho teče hlava :)
    • dtto. Nechapu, kdyz k nekomu prijdu a nema adblock. TV nemam, coz mivadi jedine tehdy kdyz davaji motogp a F1, ktery si musim stahnout.
      • Jakmile prijde na moje stranky nekdo s Adblokem ukaze se mu misto obsahu hlaska o tom ze vsechno co delam poskytuji zdarma a na oplatku pozaduji jen to malo skouknout reklamu na mem webu takze smolika k obsahu se vycuranci s adblokem nedostanou
      • ucho
        já nemám adblock, protože reklama je to jediné, z čeho většina webů žije. tedy pokud chci podpořit nějaký web a práci na něm, přijde mi normální si reklamy nezakazovat. asi nejsem normální :)
        • Paulcz
          Jenže tvůrci webů nemají příliš velkou soudnost, např. tady 50% obrazovky zabírá reklama. A tvůrci reklam nemají soudnost už vůbec žádnou, čím větší kýč tím lepší reklama atd.. *7*
          • ucho
            pokud nemají tvůrci webu soudnost, tak by měl mít soudnost návštěvník a přestat takový web navštěvovat...
        • Hanzales
          No ale oni za tu reklamu dostanou zaplaceno tak jako tak. Odvíjí se to od návštěvnosti (alespoň myslím). Nemyslím, že když si reklamu bloknu, webu to ubere "návštěvníka" jen jsem se rozhodl prostě nenechat si blikat (a mnohdy i hrát) cokoli do očí ;O)
          • ucho
            odvíjí se to od počtu zobrazení reklamy (nepočítám předem domluvené prostory, kde je taxa většinou cena na měsíc, tedy je předem domluvená cena) a změřit počet zobrazení si umí. navíc je slušností občas na nějakou reklamu kliknout :D
            • Hanzales
              Jestli je to tak, tož v robotě AdBlock nahozený nemám, půlka svědomí je v tomhle směru tedy čistá :D To jsem snad jednou na reklamu i kliknul, ale pouze ze zvědavosti, co je to za kravinu :) Ale pokud jsou reklamy ok, nic proti nim nemám. Pokud jde ve videu přeskočit po pár vteřinách, taky ne. Pokud jsou vtipné, ještě lépe. Ty reklamy nám koneckonců sponzorují weby, ale čím je jakákoli reklama více agresivní, tím více ten produkt samotný začnu nenávidět. A čím více mi někdo něco nutí, nejlépe "zadarmo" tím větší neúspěch je zaručen. Někdy taky právě nechápu, kolik peněz z té reklamy je a jak se to může těm firmám vyplatit (právě třeba na tom webu, kde to musí mít půlka lidí vyblokované, nebo mají už vybudovanou imunitu na klikání čehokoli, co je tam "navíc"... Když jdu do obchodu, vyzkouším postupně všechno a pak si stejně kupuju to, co mi nejvíce chutná, případně to, v čem je nejmíň éček ;o) A o spoustě produktů se dozvím spíše z pozitivních ohlasů/zkušeností, než z cílené reklamy. Ale pak mi dojde, že člověk chudák, který sleduje denně televizi (nedejbože telenovely) a vidí 80x reklamu na Ariel (aniž si to uvědomuje) tak si ho pak v obchodě i podvědomě koupí a zubní pastu jakbysmet....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit