Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hur nez jsem ocekaval... takze zrejme velkym TH prkynkum navzdy Farewell. *9*
  • CRYPT
    HD verze byla vysmechem vsech fanousku herni serie THPS. Proc? Jednoduse, chybel tam tomu ten zivot, ta vtipnost, ten cit pro chytlavost. Remake byl pouhopouhy neslany nemastny flek, ktery nejenze nemel soundtrack, tktery by stal za zminku, tka i grafika nebyla v tak realnem tonu jako mel thps2. Protoze ja jsem jsem skalnim a azarytym fanouskem THPS2 - pro mne jednoznacne nejlepsi dil ze vsech serii, v tesnem zavesu THPS1, proto paskvil jako HD Rmekae, ktery jsem si zakoupil okamzite po vydani a pote i DLC a nelibost ze nic noveho neprinesl a TO HLAVNE MULTIPLAYER, bylo pro mou malickost vysmechem vsem hracum na PC, kteri na serii TH vyrustali.

Od posledniho dilu na PC THAW ubehlo temer 10 let, bylo by fain oprasit starou znacku a udelat neco revolucniho s cim by se vratili na vysluni nerealneho skateboardingu, respektive chcete-li arkady, ale se super hratelnosti, skvelou zabavou a energetickym nabojem, ktey nas dostane do kolen a my oprasime sva REALNA prkna a vyrazime zase ohoblovat par obrubniku, zaslidovat na par handrailech a jit s pocitem, ze ta stara doba neni zase tak stara.
  • Jedinej skate kterej na mobilu jde nějak rozumě je True Skate, ostatní jsou strašně překombinovaný na ovládání
  • Tak to ať si slavný Tony Hawk strčí doprdeele.Těšil jsem se na novej díl po HD remaku kterej mě bavil a ono to vyjde na trapný mobily kde se to bude ovládat stejně na prd.Škoda podobný hry se asi už nikdy nedočkáme.R.I.P THPS
  • Vrcholem byl asi Tony Hawk 3, i když jsem dlouho hrál dvojku.
    Skvělé tratě, výborný soundtrack, bonusoví jezdci a reálná videa, kde se např. Tony prochází po pláži a mluví se svým synem :) -krásné vzpomínky.
    • WhySoSad
      Jojo, to už je nějaká doba *4* Některý poslouchám do teď !

http://youtu.be/ZmpJQmR9l0Q
      • Neversoft si uměl vybrat muziku :) - spoustu kapel jsem objevil i díky NHL.
        • WhySoSad
          Hlavně už je mám po těch letech uložený v té pozitivní části paměti, že pokaždé když ji slyším, tak se směju jak pako a mám skvělou náladu *1* Nejlepší kaply jsem našel právě díky herních soundtrackům, především ze sportovních her.
          • Přesně - výhodou je Youtube v tom smyslu, že člověk nemusí shánět MP3 nahrávky, pár jich ale ještě mám :)
  • WhySoSad
    Těžko říct jestli by ještě někdo stál o Tony Hawka na PC, obávám se, že ježdění na skateboardu už není dostatečně "cool" jako to bylo za nás.
    • Overwatch
      Já ti nevím, já bych si třeba nějakého nového THPS, který by vycházel z těch prvních čtyř dílů, zahrál docela rád. Ale asi bych za to nechtěl platit plnou cenu. Jenže Activision asi takovou "menší" hru třeba za 20 dolarů asi jen tak neudělá...
      • WhySoSad
        No jasně, já bych ji taky rád, jenže toho se asi nedočkáme, nynější hry jako Skate a poslední Tony Hawk, kterej už není tak nynější, prostě nejsou zdaleka tak zábavný jako 2,3,4... Ty mapy, možnosti customizace, soundtrack, nadsázka... Tohle mi ve hrách chybí celkově...
      • Tak tu je pak ta HD verze za 12eruo na steamu
    • ale mozna by se jeste rok nebo dva mohl chytnout Longborad Hawk...ale kdo vi, co bude "freecoolin" za 2 roky...dost mozna jezdit na jedne inline brusli, kterou ale dotycny bude mit na leve ruce, zatimco druhou bude hrat na ajfounu LoL (nebo ktera verze tehle hry bude frcet v te dobe)...samozrejme levaci to mohou otocit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit