Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krabičku na stremování po lokální síti už mají. Akorát to běží v 720p@30fps, komprese je vysoká a lag příšerný. Dle všeho čip na PS4, který to řídí, sám o sobě víc neumožňuje. Kvůli tomu i ta neoficiální PC aplikace je tímto omezená.

    Pokud dokážou vylepšit rozlišení navzdory omezení čipu a lag na lokální síti nebude vysoký, tak se těším.
  • Podobne jako u XBOX One je treba mit na mysli, ze to nejsou produkty primarne urceny pro nas trh. Zejmena u XBOX One ale jak vidno obe firmy se snazi nabidnout podobne produkty.

    Kdyz ma nekdo konzoli v obyvaku pripojenou na nevim jak velkou TV a chce si zahrat neco na konzoli a soucasne nekdo jiny z rodiny se chce na TV divat nebo je v obyvaku navsteva nebo nevim, tak si muze zaparit na PC, ktere v domacnosti asi je, nebo na notasu.

    Proste lidi maj ruzny potreby a moznosti. Smysl ma smysl nema .. SONY si mysli, ze ma. Co na to rict? Su chytresji nez SONY? Nekdy jo lol
    • Souhlasím s tím , že remote play jaksi ztrácí smysl z jednoho konce stolu na druhý (PS4/PC) to Vitu alespoň ospravedlňovala postel i když jsem tuhle kombinaci ani tak nezkoušel .
      Primární bude typický američan , který z obýváku do pracovny či ložnice mine další tři pokoje nedej bože další podlaží . Pro takové to snad smysl má .

      Osobně bych uvítal staronovou možnost streamovat rovnou do PC bez vlastního serveru . Přihlásím se do PS store / autorizuji se a už mi to nějaký server (alespoň z německa) posílá přímo na PC . Rozhodně zajímavější pro mne i kvůli tomu , že na bytě kde mám PS4 většinou stejně nejsem .
      • O tom taky dnes mluvili ve Fightclubu. Asi casem, prijde cas cloudu a streamovani. Nvidia uz zkousi. Uvidime. Co se musi vyresit je bandwith a latency (kvalita pripojeni), kvalita a kapacita paternich siti a v neposledni rade business model. Zadara urcite nikdo takovy sluzby poskytovat nebude. Za hubicku mozna ano.
  • Pokud Remote play umožní hrát např. Uncharted s myší a klávesnicí pak to smysl má, ale jinak v tom nevydím výhodu. Zvyšuje se zbytečně spotřeba při hraní o další stroj navíc. Já vyřešil hraní oblíbených PS4 her na PC už dávno tím, že jsem si pořídil za 1.200kč převodník z gamepadu na myš a klávesnici, na které jsem roky zvyklý, protože Gamepad mi při rychlém míření, kde se na vás valí halda záporáků, způsoboval těžké psychické stavy :-)
  • Jako, že fungují dvě věci od Sony které na byly laděny , to bych dokázal pochopit , ale jek se k tomu všemu má mít moje C2D to teprve uvidíme :/ . A asi nebudu jediný , komu by se líbilo , pokud by se remote play z PS4 nelimitovalo pouze na lokální síť .
    • Dyt to je jen stream obrazu, to na procesoru vubec nezavisi.
      • Když to běhá na Vitě , uvidíme jaké budou minimální požadavky ... OnLive mi na 8600 běhalo ... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit