Přejít na výpis diskuzí
Nová videa z Ghost Recon Online a Future Soldier
29.3.2012 | Petr Poláček
8 příspěvků
-
říkejte si co chcete vypadá to dobře a zábavně, to tuším nebude na pc co? nevadí koupím konzoli a klidne i kvuli tehle hre *3* Ghost recon je klasika a advanced warfighter na pc se vubec nevydaril
-
-
na pc, že se nevydařil? řekl bych, že se vydařil celkem dobře.. to spíš Future Soldier, bude typická konzolovka, už to není ani FPS ale TPS.. přirovnal bych to asi k takové změně, kterou si prošel Splinter Cell...
-
-
Ghost Recon již hodně let není primárně FPS. Již od druhého dílu (GR2, nikoli GRAW2) se pojetí změnilo, jednoznačně k lepšímu.
A Splinter Cell si prošel změnou, skvělá stealth akce nahradila skvělou stealth akci, takže proč ne. -
-
Ghost Recon 2 vyšel jen na konzole, takže ani nevim jak vypadal (par obrazku, myslel jsem, že to byla stále FPS?).. jednička je už taková klasika a GRAW 1 i 2 byli na PC dobré.. a Splinter je věc vkusu.. já jsem v pubertě vyrustal na jedničce, Pandora Tommorow a obzvlášt Chaos Theory považuju za nejlepší díl + jiné stealth akce, které jsem hrál.. což byla doopravdová stealth akce, Double Agent se ještě držel těch prvku a Conviction je sice stealth, ale strašně zjednodušený, to byl spíš Sam "Bourne" Fisher.. ty bys to měl trochu chápat, že se mi ta změna moc nezamlouvá, stejně jako tobě změna u Max Payna.. :)
-
-
-
Bude I na PC
-
-
Mate neco, co neni online?!
-
-
myslis, neco co muzes ukrast?
-
inline brusle