Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Ze si to nenechaly na  Switch 2....jako lanuchovej titul....asi neni tak blizko jak by sme si pralI

    • Takhle se toho prodá víc. Switchů je mezi lidmi 140M, tohle výkonově bude úplně v pohodě, takhle Zeldy prodají mraky. Nový switch bude chvíli nabíhat mezi lidi , tak launche budou spíš kultovní, aleprodejně ne zase tak silné série jako Metroid doplněné nějakým casual hitem jako Mario Kart,  terý se bude skvěle prodávat celou dobu konzole. a možná nějakým vylepšeným releasem BOTW a TOTK. A Po roce nebo dvou, kdy už bude nextswitchů mezi lidmi víc přijde třeba plnotučný nástupce TOTK.

      Celkově čekám trochu jinou strategii v releasech, než když přišel switch. Protože zatímco wii u byl propadák, na který nebylo třeba brát ohled, teď to má nintendo jiné.

      • zas na druhu stranu, boli hry co vlastne zvysili predajnost novej konzoly na jej starte. ale samozrejme, toto je len moj pohlad na starsie generacie (povedzme PS1/PS2). A je mi jasne, vydat titul na starsiu generaciu zaisti mnohonasobne vyssie predaje samotnej hry. ale predaju starsej konzoly to pomoze minimalne ak vobec.

        Nintendo je k tomu znacka sama o sebe.

        • Ono jde víc o ty hry. U konzole bude za začátku nintendo rádo, když bude v zisku. Určitě čekám nějakou pecku i s launchem, je třeba dát lidem důvod, proč si konzoli koupit. Ale o to se nebojím.

          JKe taky třeba si uvědmoit, že nintendo pořád nevzdalo se switchem šanci být nejprodávanější konzolí všech dob, což dokazuje i promo levného switch lite a začínám věřit, že by se jim to mohlo podařit.

          • tusim nintendo este oficialne S2 ani neohlasilo ci?

            ale pevne verim ze pri tych leakoch o vykone to nebude ziadna pecka, a teda o ziskovost uz v den vydania sa nebojim (zvlast ked ide o vacsinou inu "hernu" skupinu ludi nez u klasickych konzolach). samozrejme rozhodne aku cenu si vypyta, ale pri cenach podstatne vykonejsich dnesnych handheldoch to bude mat s anaceninim dalsie, pri vydani S1 to bolo o inom, vykonne handhedly v podstate neboli, dnes..?

        • To jistě, ale malý spinof velké Zeldy na to nejspíš nemá potenciál podobně jako Paper Mario. Spíš jsou to hry s potenciálem pro starý Switch, protože jsou výkonově nenáročné a stejně by na něj vyšly. Jako launch titul si možná šetří velkého 3D Maria, jak píše kolega níže.

    • 0011

      Nedávno vyšlo ToTK, myslím že launch titul bude spíš nový 3D Mario, ale na tohle se těším moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit