Přejít na výpis diskuzí
Nové epizody The Walking Dead projdete tentokrát s Michonne
16.6.2015 | Honza Konfršt
21 příspěvků
-
Bez Clementine? Ne díky...
-
Hmm, tak tohle mě nějak nezaujalo. Jsem příznivcem obou prvních herních sérií, zato komix ani seriál mě vůbec nezaujal. Postava Michonne mi tak celkem logicky vůbec nic neříká, tak nevím, co od ní čekat. A nevím ani, co čekat od Telltale, obzvláště ve spojení "datadisk" a "minisérie". Aby to nedopadlo propadákem jako 400 Days...
-
-
...Což bylo pro někoho možná zbytečné, ale jinak docela zajímavě pojednané překlenutí... do 2série...
-
-
Mě to právě příliš zajímavé nepřišlo. Těch pět příběhů bylo extrémně krátkých a ztratily veškeré kouzlo, které měla první (a posléze i druhá) série. A v celém výsledku to pak na druhou epizodu nemělo skoro žádný vliv. Pro mě to bylo zbytečné překlenutí a hodně velké zklamání.
-
-
Proto jsem psal pro někoho... zažil jsem i větší zklamání...
-
-
-
-
ty vole Michonne, to je miláček :D...., já si to snad budu muset pořídit
-
-
Michonne je zajímavý charakter, i když nevím jak moc akční to s ní bude... hmm... *7*
-
-
Má katanu a hlídací zombíky, Jacku. Bude to určitě dost akční.
-
-
Ne, ne myslím s ohledem na adventurní (neinteraktivní, film).
-
-
-
Kdyby radši mákli na novém Wolf Among Us či popohnali vydání Game of Thrones...
-
Přiznávám, že jsem Telltale ovce, ale tohle si mohou nechat. Michonne je nesympatická postava a v žádném případě za nic nechci hrát.
-
toto je snáď prvá vec, čo ma od Telltale vyslovene sklamala, neviem ale nejak mi nepríde zaujímavé, aby robili ďalšiu mini-sériu, najmä zameranú na jednu z postáv zo seriálu, no a v neposlednej rade, hlavne ma hnevá ich rozťahaný cyklus, ale hlavne že máme ďalší projet... ehh
-
Když se dívám na ten obrázek, napadá mě, jaké štěstí mají tvůrci, že Michonne není bílá a zombíci s řetězem na krku nemají o pár odstínů tmavší zbytky kůže. Hlídači herně-politické korektnosti by je ugrilovali zaživa.
-
-
V seriálu jsou stejně tmaví jako ona. Tady mi přijde, že je trochu vybělili :)
-
-
http://www.wallpaperup.com/uploads/wallpapers/2014/10/26/494551/7e833a591087f877b7dab1e5edee00e9.jpg
-
-
Tohle jsou až náhradníci, ty první byly opravdu černý, protože to byl její manžel a brácha myslim.
-
-
Aha.
-
-
-
-
To mi připomíná tu kauzu s Resident Evil 5, které bylo tak rasistické, že v Africe byli černošští zombíci a internet se choval jak internet.
-
-
Já si zas vzpomněl na povyk okolo artworku ze čtvrtého Far Cry. Tam údajný běloch v růžovém obleku (hlavní padouch a Asiat Pagan Min, jak se později ukázalo) drží nevhodně imperialistickým způsobem za hlavu domorodce, co sedí s odjištěným granátem a o odstín tmavší kůží v submisivní pozici u jeho nohou.
-
-
-
Já vám teda nevím, ale na tohle se vůbec netěším. Na první dvě série to podle mě nebude mít *9*
-
-
Spíš jenom na tu první, u druhý už to šlo znatelně dolů s kvalitou. *13*
-