Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V clanku je asi preklep - nic jako battlefield heroes 2 neni :D:D:D
  • tato hra je velice dobře graficky a také herně spracovaná a velice se na ni těším, ale jedna věc mi vadí *10* NIKDE JSEM SE NEDOČETL ANI NENAŠEL KDY TATO HRA MÁ VYJÍT V PLNOU PLATNOST CHCETE-LI SPUŠTĚNÍ PŘIHLAŠOVACÍ STRÁNKY ATD. *10*
    • Pete.palis
      Plná verze bude dostupná na jaře 2011. BETA verze bude spuštěna 30.11. 2010.
  • Snad bude možnost pořádně si zahrát i bez nakoupení Battle Funds, ne jako v BF Heroes...
    • Tak BF Heroes jde hrát i bez transakcí a to snad i dokazuje to, že jsem většinou na prvním místě v mém týmu a problémy mi dělaj většinou jen šmejdi s akáčkama. Ale zpět k BP4F. Osobně se těším, poněvadž jsem u BF2 strávil hodně hodin a ještě víc u Project Reality a Forgotten Hope 2, které jen tak mimochodem v některých oblastech bez problému překonají i modifikovanou předlohu.
      • Jo a ještě doufám, že to s těma mikrotransakcema nepřeženou a půjde to hrát normálně i bez nich. Protože například LOTRa online jsem ani nezačal stahovat a Battlefoge byl pro mě jako free hráče taky sklamáním.
        • nechcem tu zacinat offtopic ale kamos hraje free lotro us uz nejaky ten mesiac, ma lvl cca 35 a doteraz donho nedal ani korunu, tak vsetko sa da ked sa chce, len treba pretrpiet niektore veci (treba si vybrat ci chcete hrat zadarmo, alebo kvalitne)
          • No tak jasně, že jde vše, když se chce, ale nebudu si stahovat hru, která je osekaná jen kvůli tomu, že nechci platit.
  • Pete.palis
    no tak vy stěžovatelé si to stahovat nemusíte....nevím co furt řešíte:D
  • Dle videoukázky se jedná prostě o Battlefield 2. Možná trochu upravený, ale jinak vypadá prakticky totožně a to včetně mapy, ukázané na videu. Tu jsem měl rovněž možnost mnohokrát hrát před lety v BF2. BF2 sice dnes stojí pár korun, ale asi se málo prodává. Ti co ho mají, jako já, přestali hrát, protože chtějí něco nového a herní komunita zpravidla časem upadá. Tak tomu bylo i u BF2. Jednalo se zpravidla o neuváženě vydané rychlokvašky, které nevydobyli úspěch, ale pomohli předčasně potopit kvalitní titul. Například poslední battlefield BF:BC2 byl konzoloidní bastl s pseudo-destrukčním modelem.
    Vydat znovu starou technologii BF2 je marketingově zajímavý tah a asi dobrý nápad. Lidi přiláká, když je něco zdarma. I když tomu tak zcela nebude. Systém mikrotransakcí by mohl za malý náklad vyždímat ze staré techlnologie ještě pár dolarů, ale bylo by od autorů docela milé, kdyby majitelé BF2 originálu mohli užívat BF:P4F ve VIP režimu, bez nutnosti připlácet za komfortní služby, či alespoň kompromisně dostat více, než ostatní. To by mohlo vrátit mnoho HC hráčů zpět do starých bitev a podpořit jinak spíše nahodilou, amatérskou a nestabilní komunitu. Zajímavým modelem za mikrotransakce by mohl být například nějaký systém, jenž by umožňoval "klanům" vést virtuální války - série bitev řízených zápasů, plánovaných oběma stranami v podobně strategické mapy (např. ve flashi), např. rozdělené na území či strategická místa, které by se dobývaly (za nějaký bonus či finální vítězství), a které by byly reprezentovány "ingame" levely, kde by se následně samotná bitva odehrála.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit