Přejít na výpis diskuzí
Nové informace o dvojici velkých updatů pro Xbox One
5.2.2014 | Petr Poláček
17 příspěvků
-
Ty kráso, spravování obsahu disku a indikátor baterie tam není už od začátku když na X360 to je, ta firma je vážně dementní a ještě se diví, že tu hnusnou TV krabici nikdo nechce... No nic, " síla cloudu" to na 100% zachrání... *1* *1* *1*
-
Jsem rád, že updaty vyjdou takhle brzy. Snad v tom Microsoft bude pokračovat.
Jinak ale co bych ještě chtěl na Xbox One vidět v nadcházejících aktualizacích? Moc mě toho nenapadá, ono mě toho moc netrápí (a po těchto dvou updatech se počet mých problémů zásadně zredukuje), čili pro mě je teď důležité jen toto:
1) Přidat podporu externích USB disků (to je pro mě nejdůležitější)
2) Možnost spouštění aplikací na pozadí (aspoň některých - např. hudební přehrávač)
3) Plná podpora DLNA a přehrávání z externích médií
4) Průběžné vylepšování hlasového ovládání
Upřímně ale je pro mě důležité vlastně jen 1, celkem mi záleží na 3 a 4. -
-
No ano, přece bys nepřiznal, že sis koupil s*it...
-
-
A ty hraješ na hrcich že si taky rozumbrada ? :D
Ono tam neni krom toho indikatoru baterii a sprava disku nic moc zatim na vylepšeni a pokud urychli procesy na pozadi tak už to bude uplně vpohodě -
Omlouvám se, že můj názor není stejný jako Tvůj (případně jako zdejšího osazenstva), zkusím se do budoucna polepšit. *7*
-
-
-
Procenta "zadrzovaneho vykonu" se postupne odklopi do 5-6let ( az bude konzole stara bez her a nezajimava). *3*
-
-
Je dobře, že píšeš o něčem, co v článku ani nezaznělo...
Jinak ale ano, je asi pravda, že to Microsoft přehnal s tím, kolik výkonu rezervuje pro Kinect (asi hrál moc na jistotu a moc Kinect nutil i tam, kde není třeba). Tak, jak to - PODLE SPEKULACÍ - má být po některém z budoucích updatů, čili že výkon se bude zadržovat jen pro hlasové příkazy, kdežto zbytek bude mít vývojář k dispozici, je asi lepší varianta. -
-
o jakym vykonu to probuh mluvis z ty digestore s cihlou vedle uz nevymacknou ani prdlajz a to jsem mel x360 a rad jen at si tu zrudnost nechaj v tom uzasnym usa skoda kremiku
-
-
To co si napsal je hate, a ja hatery zvysoka POHRDAM *2*
-
-
-
To tvrzeni se musi chapat jako "nemame nic, tak jsme si vymysleli pohadku o kouzelnym vykonu, kterej ted nemuzeme nabidnout, ale urcite bude"...
-
-
Ja vim, jen no se snazim podnitit diskuzi. Jinak na hate a plivani to nevidim. Jen se mi to jevi tak jak vetsine, z hracu se tak udelali *12* to skoro doslova nebo delaj to je fuk. Tedy vlastniku XbONE.
-
-
Tohle mi vyhodil google + alien translator:
"Já vím, jen si svým tvrzením nejsem úplně jist, tak bych rád slyšel názory ostatních, nejlépe těch, kteří tomu lépe rozumí. Jinak uživatelé na updaty asi nadávat nebudou. Na mě osobně to působí tak, asi jako na většinu hráčů, že si z majitelů XboxOne dělají p*del."
pořád to nedává smysl ale alespoň se to dá číst. -
-
"Vytrzeno z kontextu"
-
-
Je tu někde nějaký alien transaltor?
-
-
translator
už z toho Jacka blbnu:-)
-
-