Nové informace o WH40K Darktide: Jak to bude s třídami, lootem, updaty či výkonem na Xboxu?
-
Je nějaké info o typu exkluzivity? Plánuje se vydání pouze PC / Xbox nebo má být exkluzivita časová a v budoucnu se dočká i PS? Vermintide byl dost fajn a tohle bych si s chutí dal.
-
-
Oba dva díly Warhammer Vermintide měli původně vydání jenom na PC a pak časem dodělali Xbox verzi a poté PS.
Jelikož tvůrci mlčí (nikdy neřekli, že to nikdy nevyjde na PS), tak se z předchozích zkušeností dá předpokládat, že se jedná jenom o časově omezenou exluzivitu.
Datum ale nikdo neví, protože Microsoft si takové věci smluvně hlídá a vývojáři nesmí mluvit o budoucím vydání na PS.
-
-
Moje nejočekávánější hra za posledních 10 let.
Jen mám trochu obavy toho přílišného zaměření a neustálého omílání "po vydání, doděláme, přidáme, live service, long support".
Obecně tato hesla v minulosti značila výmluvu za málo obsahu při vydání. Snad ne.
-
-
WH:Vermintide 2 byla snad moje nejoblíbenější hra za poslední 2 roky.
Ale bohužel musíme být realisté, protože během vydání nebyl Vermintide 2 tak skvěle propracovaný jako je teď.
Prostě nesmíš mít přehnané očekávání. Počítej s tím, že Darktide bude potřebovat ještě tak rok než tam vše dodělají.
-