Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *bacha
    Sakra už zase. *1*
  • *bys
    Sakra měl bych si začít dávat bach na ty překlepy. *7*
  • *mohl
  • miker17
    zase nějaké dementní rozšíření zakteré vysolíme 5 stovek.
    děkuji nechci
  • MidnighT91
    OOOO můj bože já se asi rozbrečím, já někomu ukřivdil a on my dává bezdůvodné mínus *8* no to už asi nerozchodím...
    • Jazz
      Rozbreč se...
  • MidnighT91
    Ta těžká zbroj je k smíchu...
    • Jo no. To bych fakt chtěl vidět jak by v tom tak mohl skákat ze střechy na střechu. Už v Assassins creed 2 v singlu jsem měl pocit, že je trochu divný, že může vůbec Ezio plavat a to hlavně ke konci hry, kdy jsi měl třeba na sobě plátovou zbroj, 15 lahviček s léky, 25 dýk... takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho. Doufám, že ve AC III udělají nějaký řekněme RPG systém (možná je to až moc silné slovo), kdy si budeš moct vybrat mezi různými druhy povolání. Třeba expert na bomby nebo střelec, zabiják se skrytou čepelí, expert na těžké zbraně apod. Něco podobného je v Revelations u hráčova bratrstva asasinů. Jenom tak jednoduše nakousnuto, ale přece. Myslim si, že by to mohlo být docela zajímavý prvek.
    • Hairy_Ass
      Ona většina nepřátel už od AC2 vypadá, jako kdyby se chystala jít na maškarní - příkladem budiž janičáři v AC:Revelations - všichni si vykračují ve zlatem vyšívaných kabátek, ve zdobených maskách a brněních atd. Na to by neměl pomalu ani vysoký hodnostář u dvora, natož řadový voják. *3*
      • No, oni zdaleka nebyli řadoví vojáci a v podstatě byli vysocí hodnostáři, kteří měli velkou politickou moc. Kdyby jsi tu hru hrál, tak by jsi to věděl, ale to neva. Teď už to víš. *3*
      • MidnighT91
        O to my ani tak nešlo, spíš my jde o to že postavička assassina má ultra těžkou zbroj ale běhat s ní bude po střechách stejně dobře jako všichni ostatní...
    • Celý "cool" laděný trailer je k smíchu. Není nad to po těžkém, zákeřném mordu udělat nějaké husté gesto, zatímco jsou postavy líčeny střihem jako v kriminálce Miami...
      • MidnighT91
        Assassins creed mám rád ale musím s tebou souhlasit...
        • Přesně :) Postavy už sem si zakoupil, a ta roštěnka je super :) hlavně má megakrátký sexy šaty (né že bych byl ňákej ú**yl)... Ale ten trailer je smešnej :)))

PS: fakt nevim GAMES.CZ proc mate slovo úc*yl zakázaný ale třeba "piča" funguje skvěle..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit